- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.161
Tartiyi bosver sen gorunuse bak canimcim
Kaynanasi yalvarmis onumu diyosun ama ben eski konusunu bilmiyorum oda tekme tokat dovmusler sanirim allah sabir versin boyle insanlar affedilmez.
Eveeer sacim totomda kiz asiri uzun azcik kestircem sac bakimi boyatcamm bide bayram geliyo sonra tatil ya simdiden yaptiririm
Banami seslendin
belkideeee olmicakmmmmk muhends belkide bos bos konustu
Amin kuzumm
kiz belki de yok oyle bisey patronundan duymadiysan cok da canini sikma bence
Aynen kuzum sen bakarak olursun yine baska islere hayillisi olsunduyok canım sıkmıyorum olursada olur napayım ömür boyu burda çalışacak değilim ya hayırlısı olsunnn
Aynen kuzum sen bakarak olursun yine baska islere hayillisi olsundu
zaten madur etmez seni bence nişan üstü çıkartmaz yani çıkartsada zararını karsılar diye düşünüyorumgaliba öyle bilmiyorum ki sinir oluyorum ona da zaten habire ne geldi ne gitti sorup duruyo sanki onu ilgilendiriyomuş gibi
bakalım simdilik öyle bişey yok gibi ama ben yine iş bakalak olayımm
he saç bakımı diiyysiinnTartiyi bosver sen gorunuse bak canimcim
Kaynanasi yalvarmis onumu diyosun ama ben eski konusunu bilmiyorum oda tekme tokat dovmusler sanirim allah sabir versin boyle insanlar affedilmez.
Eveeer sacim totomda kiz asiri uzun azcik kestircem sac bakimi boyatcamm bide bayram geliyo sonra tatil ya simdiden yaptiririm
Banami seslendin
belkideeee olmicakmmmmk muhends belkide bos bos konustu
hoş git hoş gel hadi bakim kolay gelsinBen gidiyom gayri
zaten madur etmez seni bence nişan üstü çıkartmaz yani çıkartsada zararını karsılar diye düşünüyorum
he saç bakımı diiyysiinnnası uzattııınn bende az daha uzatmak istiyom
o ne öyle bemaaşlarımı versinde bişey istemiyorumnisan maaşımı haziranin 7sinde yeni aldım mayıs maaşını bekliyorum haziraninkide geliyo ama olsun benim işime geliyo böyle olmayınca harcayamıyorumda birikim oluyo paramda kalmaz zaten ona şüphem yok
o ne öyle beben 2 gün geç yatınca kızıyorum
senin için iyiyse sorun yoködeme bekliyoduk ama olmadığını bildiğimden bişey demiyorumolunca hemen veriyo sorun olmuyo zaten ben maaşları biriktirdiğim içinde iyi oluyo
senin için iyiyse sorun yokama ben günü gününe ödeme yapıyorum o yüzden bnm gecikti mi sorun oluyo bide kredim var maaaaluumm
gelenler olcak öyle düşünmebenimde kredi kartım var ama sorun olmuyo biriktirdiğim paradan ödüyom1 ay sonra para mara kalmıcak
gelenler olcak öyle düşünme
nasıı kim yanında götürcek anlamadm bbeennnBu ara beni yanında götürmeye karar verdi çok mutluyum
nasıı kim yanında götürcek anlamadm bbeennn
ayyy sevindim buna baakkkevlendikten sonra yanında götürmücekti ayrı kalcaktık ya götürcek artık ikna ettimbi video yaptım yapıştım paçasına ıkna oldu
ayyy sevindim buna baakkkkocanın yanı en güvende oldugun yer boşver sen git
ceyine bi yürüyüş bandı al bence ::evet tabikidüşününce bile mutlu oluyorum ama hiç yaramaz bana oralar ben diyim inşallah 100 kilo gelmem evden dışarı cıkamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?