Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sanırım öyle bakalım olursada hayırlısı olsun ne diyim baska is bakarım artık bu kadar rahat olmaz tabi imkansizzz

galiba öyle bilmiyorum ki sinir oluyorum ona da zaten habire ne geldi ne gitti sorup duruyo sanki onu ilgilendiriyomuş gibi
bakalım simdilik öyle bişey yok gibi ama ben yine iş bakalak olayımm
zaten madur etmez seni bence nişan üstü çıkartmaz yani çıkartsada zararını karsılar diye düşünüyorum
he saç bakımı diiyysiinn nası uzattııınn bende az daha uzatmak istiyom

zaten madur etmez seni bence nişan üstü çıkartmaz yani çıkartsada zararını karsılar diye düşünüyorum

he saç bakımı diiyysiinn nası uzattııınn bende az daha uzatmak istiyom

maaşlarımı versinde bişey istemiyorum nisan maaşımı haziranin 7sinde yeni aldım mayıs maaşını bekliyorum haziraninkide geliyo ama olsun benim işime geliyo böyle olmayınca harcayamıyorumda birikim oluyo paramda kalmaz zaten ona şüphem yok

o ne öyle be ben 2 gün geç yatınca kızıyorum

ödeme bekliyoduk ama olmadığını bildiğimden bişey demiyorum olunca hemen veriyo sorun olmuyo zaten ben maaşları biriktirdiğim içinde iyi oluyo
senin için iyiyse sorun yok ama ben günü gününe ödeme yapıyorum o yüzden bnm gecikti mi sorun oluyo bide kredim var maaaaluumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…