Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir an yazdıklarını yedin sandım şok oldum

ben sana gelsem sen bu menüyü yapsan ben sadece çorbayla kekikli patitis yir kalkardım sonrada pidenin arasına tereyağnı basmak zorunda kalırdım

görünüş en nemlisi bayramda fit olcam hayallerimi süsleyen elbiselerden alcam

senin zaten üst bölgen sorunluydu demek ki diyet işe yarıyo

neyse ordan alırsın ayy ne güzel ayrı almıcaksınız cok sevindiim

inşallah bende cok seviniyorum duruma göre götürcem diyo ama bu bile beni mutlu ediyo cunku asla katiyen götürmem diyodu düğünden 3 ay sonra ev bakıp getircem diyo bakalım Allahımmm çok amiiiin

inşallah bende cok seviniyorum duruma göre götürcem diyo ama bu bile beni mutlu ediyo cunku asla katiyen götürmem diyodu düğünden 3 ay sonra ev bakıp getircem diyo bakalım Allahımmm çok amiiiin
haadi inşallahhh o zaman keşke direk ordan ev baksa sizde burdaki evi kiraya verseniz hiç içine eşya sokmadan

zaten madur etmez seni bence nişan üstü çıkartmaz yani çıkartsada zararını karsılar diye düşünüyorum

he saç bakımı diiyysiinn nası uzattııınn bende az daha uzatmak istiyom
Uzatmak icin bisey yapmiyorum ozel olarak :)
görünüş en nemlisi bayramda fit olcam hayallerimi süsleyen elbiselerden alcam
aynen oylee gorunus onemli tarti burasi icin onemli cicim

ltd. yada a.ş. mi tasviye süresi var onun kuzum

senin zaten üst bölgen sorunluydu demek ki diyet işe yarıyo

neyse ordan alırsın ayy ne güzel ayrı almıcaksınız cok sevindiim
evet yarıyor valla yoğurt gibi beyaz olcam yakında yoğurt yemekten

bu ara hiç bakamıyorum kuzum

hayır canım girmedi
girdikten sonra 6 ay ı var girmemişse hemen kapatmıcak demekki belki devir eder birine zarar varsa işe yarar devir alanın

gerçi işçi çıkışları verilmişse tasviyeyi verir kapatır fiili olrakta hayırlısı olsun .. düğünden sonra sende gidiyormuşsun nişanlınla çok sevindim ... siz nasıl tanıştınız

bizi mağdur etmez heralde sanmıyorum maaşımı versinde ben zaten başka bişey istemem kapatırsa eğer
inşallah götürecek canım uzaktan akrabayız biz baya uzak ama soyadlarımız aynı bide hiç görmemistik birbirimizi facebooktan tanışıp görüştük siz nasıl tanıstınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…