- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.181
valla ben fark ettim göbeğim azalmış sanki belim incelmiş gibigünaydınn
o kadar belli oluyo mu ki
zayıfladıgını kendi gözünle görmek kadar güzel bişey yokcok sevindim bebeiiim
ceyine bi yürüyüş bandı al bence ::
valla ben fark ettim göbeğim azalmış sanki belim incelmiş gibi
bir an yazdıklarını yedin sandım şok oldumAynen kiz iki üc gun daha gecikse bitti bizim oruc orda
Sari mercimek çorbası
Patlicanli tavuk kebabı
Kekikli firin patates
İç pilav
Altina kaburga döşenmiş sarma
Barbunya pilaki
Tatli da şerbetli kadayif tatlisi
Salata yogurt karpuz tursu falan da koyarim nasil iyi mi
Sarmam var buzlukta zaten kolay olcak ondan barbunya pilakiyi de eşim konserve getirmişti is yerinden ama tadi cok guzel cesit olsun diye koycam meze gibi susuz iyi olug dedim
senin zaten üst bölgen sorunluydu demek ki diyet işe yarıyovalla ben fark ettim göbeğim azalmış sanki belim incelmiş gibi
neyse ordan alırsınoralara sanmıyorum götürebileceğimi
Aynen kiz iki üc gun daha gecikse bitti bizim oruc orda
Sari mercimek çorbası
Patlicanli tavuk kebabı
Kekikli firin patates
İç pilav
Altina kaburga döşenmiş sarma
Barbunya pilaki
Tatli da şerbetli kadayif tatlisi
Salata yogurt karpuz tursu falan da koyarim nasil iyi mi
Sarmam var buzlukta zaten kolay olcak ondan barbunya pilakiyi de eşim konserve getirmişti is yerinden ama tadi cok guzel cesit olsun diye koycam meze gibi susuz iyi olug dedim
görünüş en nemlisi bayramda fit olcam hayallerimi süsleyen elbiselerden alcamTartiyi bosver sen gorunuse bak canimcim
Kaynanasi yalvarmis onumu diyosun ama ben eski konusunu bilmiyorum oda tekme tokat dovmusler sanirim allah sabir versin boyle insanlar affedilmez.
Eveeer sacim totomda kiz asiri uzun azcik kestircem sac bakimi boyatcamm bide bayram geliyo sonra tatil ya simdiden yaptiririm
Banami seslendin
belkideeee olmicakmmmmk muhends belkide bos bos konustu
senin zaten üst bölgen sorunluydu demek ki diyet işe yarıyo
neyse ordan alırsınayy ne güzel ayrı almıcaksınız cok sevindiim
haadi inşallahhhinşallah bende cok seviniyorumduruma göre götürcem diyo ama bu bile beni mutlu ediyo cunku asla katiyen götürmem diyodu düğünden 3 ay sonra ev bakıp getircem diyo bakalım Allahımmm çok amiiiin
haadi inşallahhho zaman keşke direk ordan ev baksa sizde burdaki evi kiraya verseniz hiç içine eşya sokmadan
Uzatmak icin bisey yapmiyorum ozel olarak :)zaten madur etmez seni bence nişan üstü çıkartmaz yani çıkartsada zararını karsılar diye düşünüyorum
he saç bakımı diiyysiinnnası uzattııınn bende az daha uzatmak istiyom
aynen oylee gorunus onemli tarti burasi icin onemli cicimgörünüş en nemlisi bayramda fit olcam hayallerimi süsleyen elbiselerden alcam
ltd. yada a.ş. mi tasviye süresi var onun kuzummaaşlarımı versinde bişey istemiyorumnisan maaşımı haziranin 7sinde yeni aldım mayıs maaşını bekliyorum haziraninkide geliyo ama olsun benim işime geliyo böyle olmayınca harcayamıyorumda birikim oluyo paramda kalmaz zaten ona şüphem yok
ltd. yada a.ş. mi tasviye süresi var onun kuzum
yarın tartı günüm kuzum ... aşk olsun menülerime hiç bakmıyor musunkuzum napıyosun ne yiyosun ne iciyosunn nasıl gidiyo kaç kilosunn nasılsın
tasviyeye giri mi şirket pekil.t.d canım
yarın tartı günüm kuzum ... aşk olsun menülerime hiç bakmıyor musunprotein ve karbonhidrat aynı anda yiyorum her öğün ekmek var kefir favorim zaten
hayır canım girmeditasviyeye giri mi şirket peki
evet yarıyor valla yoğurt gibi beyaz olcam yakında yoğurt yemektensenin zaten üst bölgen sorunluydu demek ki diyet işe yarıyo
neyse ordan alırsınayy ne güzel ayrı almıcaksınız cok sevindiim
girdikten sonra 6 ay ı var girmemişse hemen kapatmıcak demekki belki devir eder birine zarar varsa işe yarar devir alanınbu ara hiç bakamıyorum kuzum
hayır canım girmedi
evet yarıyor valla yoğurt gibi beyaz olcam yakında yoğurt yemekten
girdikten sonra 6 ay ı var girmemişse hemen kapatmıcak demekki belki devir eder birine zarar varsa işe yarar devir alanın
gerçi işçi çıkışları verilmişse tasviyeyi verir kapatır fiili olrakta hayırlısı olsun .. düğünden sonra sende gidiyormuşsun nişanlınla çok sevindim ... siz nasıl tanıştınızdirek kapatcak galiba ay hiç bilmiyorum
gerçi işçi çıkışları verilmişse tasviyeyi verir kapatır fiili olrakta hayırlısı olsun .. düğünden sonra sende gidiyormuşsun nişanlınla çok sevindim ... siz nasıl tanıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?