Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi ya yabancılık çekmez aileler ne güzel ... bizide kuzenlerimiz tanıştırdı onun teyze oğlu ile benim teyze kızı nişanlıydılar ... kuzeni beni göstermiş çok beğenmiş tabi o zamanlar 56 kiloydum çıtırdım ... nişanım da yeni bozulmuştu kuzenim bizi kv götürdü eşimde ordaydı hatta böyle efendisi beni bulmaz demiştim 6 7 ay beni beklemişti faceden takip ediyormuş o süre boyunca

almadım ya hıc aklıma gelmedı kuru kayısı yıyorum normal meyvesını yıyorum akşam cayınıda içtim ama daha tık yok sadece karnım ağrıyo sahurdan beri
benim listem yoğurt ağırlıklı ve her öğün ekmek var öğlen yediğin ton blıklı sandviç 4 yk yoğurt salata akşam salata 4yk yoğurt 1 dilim ekmek 2 servis kaşığı sebze yemeği bugün barbunya yaparım büyük ihtimal ile akşam ra öğün 1 çy brdağı kefir + 1 meyve 15,00 /15,30 arası 4 yk yoğurt yada 1 bardak süt + 2 yk yulaf / galeta / granola bar ya da 18,00 / 18,30 gibi 1 meyve günüm proetin yanında karbonhitrat ile geçiyor ve her gün 2 3 kere wcye gidiyorum ekmekten mi kefirden mi proteinden mi bilmiyorum ama çok iyi geçti bu hafta

hoş git hoş gel hadi bakim kolay gelsin
Baya enerjiğim bugun sahurda yediklerim sagolsuno yuzden pek zorlanmadim sanki tok karnina temizlik yapiyomuscasina bütün evi kaldirdim bitti toz kaldi bide tuvalet banyo aha yapiyom onlari da yarin sabah bide balkonu yikarim ev püri pak saolasin gayınvalidecigim kibarim ivit

ben sana gelsem sen bu menüyü yapsan ben sadece çorbayla kekikli patitis yir kalkardım sonrada pidenin arasına tereyağnı basmak zorunda kalırdım
Niye gi yine sevmedigin yimekler mi yoosam cok sasırdım bayadir pide yemiyom sinirliyim zati

valla cekmediler hiç bi kere geldiler tanışma isteme söz bi arada oldu babam babasına amca diyo
ooh 56 kilo cıtır bulmsu kaçırırmı merak ettim senin kuzeninle onun kuzenide evlendi mi eşin efendiymis 6 7 ay beklemis diğer nisani niye atmıstın kuzu özel değilse

maşallah kız bunlar çok doyurucu hiç ac kalmazsın ama ekmeğin bu kadar cok olmasına şaşırdım ne ekmegi yiyosun wc sorununda kalkmıs

evet sevmem yisene yi
Niye patlicanli tavuk kebabini yimen mi toprak kaplarda altina kizarmis patlican ustune tavuk sote cok az salcali su dibine en uste kaşar firinliyombu nasil sevilmez ban pideyi yi nasil yimen yarin yirim bencesi pide

hazırım diyosun ben temizliği erteleyip duruyom nolcak bilmem

valla dün akşam onu bulamadım inşallah bugün cıkarım bu sabah 60,6 cıktım insallah wcye cıkarımda yarına eksi olurum
eksi olmazsan cok pis bozuşuruz diiimmm ben bile çözdüysem wc sorunumu senin hayli hayli çözmen lazım çünkü bnmki normal değil

Niye patlicanli tavuk kebabini yimen mi toprak kaplarda altina kizarmis patlican ustune tavuk sote cok az salcali su dibine en uste kaşar firinliyombu nasil sevilmez ban pideyi yi nasil yimen yarin yirim bencesi pide

hım yirim üst kısımlarını patlıcanlarını sana bırakırım davık candır pek severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…