- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.201
poncikbirgelincik kefir aldın mı kuzum
hadi ya yabancılık çekmez aileler ne güzel ... bizide kuzenlerimiz tanıştırdı onun teyze oğlu ile benim teyze kızı nişanlıydılar ... kuzeni beni göstermiş çok beğenmiş tabi o zamanlar 56 kiloydum çıtırdım ... nişanım da yeni bozulmuştu kuzenim bizi kv götürdü eşimde ordaydı hatta böyle efendisi beni bulmaz demiştimbizi mağdur etmez heralde sanmıyorum maaşımı versinde ben zaten başka bişey istemem kapatırsa eğer
inşallah götürecek canımuzaktan akrabayız biz baya uzak ama soyadlarımız aynı bide hiç görmemistik birbirimizi facebooktan tanışıp görüştük siz nasıl tanıstınızz
açlık otu mu ne onu kullancaktın kuzualmadım ya hıc aklıma gelmedı kuru kayısı yıyorum normal meyvesını yıyorum akşam cayınıda içtim ama daha tık yok sadece karnım ağrıyo sahurdan beri
benim listem yoğurt ağırlıklı ve her öğün ekmek var öğlen yediğin ton blıklı sandviç 4 yk yoğurt salata akşam salata 4yk yoğurt 1 dilim ekmek 2 servis kaşığı sebze yemeği bugün barbunya yaparım büyük ihtimal ile akşam ra öğün 1 çy brdağı kefir + 1 meyve 15,00 /15,30 arası 4 yk yoğurt yada 1 bardak süt + 2 yk yulaf / galeta / granola bar ya da 18,00 / 18,30 gibi 1 meyve günüm proetin yanında karbonhitrat ile geçiyor ve her gün 2 3 kere wcye gidiyorum ekmekten mi kefirden mi proteinden mi bilmiyorum ama çok iyi geçti bu haftaalmadım ya hıc aklıma gelmedı kuru kayısı yıyorum normal meyvesını yıyorum akşam cayınıda içtim ama daha tık yok sadece karnım ağrıyo sahurdan beri
bunalım yaşıyorum sıcaklarla sen nasılsınSlm kizlar anca geldimmm napiosunuzzz
Baya enerjiğim bugun sahurda yediklerim sagolsunhoş git hoş gel hadi bakim kolay gelsin
baygınlık geçiriyorum bendeSlm kizlar anca geldimmm napiosunuzzz
Niye giben sana gelsem sen bu menüyü yapsan ben sadece çorbayla kekikli patitis yir kalkardım sonrada pidenin arasına tereyağnı basmak zorunda kalırdım
hadi ya yabancılık çekmez aileler ne güzel ... bizide kuzenlerimiz tanıştırdı onun teyze oğlu ile benim teyze kızı nişanlıydılar ... kuzeni beni göstermiş çok beğenmiş tabi o zamanlar 56 kiloydum çıtırdım ... nişanım da yeni bozulmuştu kuzenim bizi kv götürdü eşimde ordaydı hatta böyle efendisi beni bulmaz demiştim6 7 ay beni beklemişti faceden takip ediyormuş o süre boyunca
açlık otu mu ne onu kullancaktın kuzubak yarın artıyla gelim deme sakın
benim listem yoğurt ağırlıklı ve her öğün ekmek var öğlen yediğin ton blıklı sandviç 4 yk yoğurt salata akşam salata 4yk yoğurt 1 dilim ekmek 2 servis kaşığı sebze yemeği bugün barbunya yaparım büyük ihtimal ile akşam ra öğün 1 çy brdağı kefir + 1 meyve 15,00 /15,30 arası 4 yk yoğurt yada 1 bardak süt + 2 yk yulaf / galeta / granola bar ya da 18,00 / 18,30 gibi 1 meyve günüm proetin yanında karbonhitrat ile geçiyor ve her gün 2 3 kere wcye gidiyorum ekmekten mi kefirden mi proteinden mi bilmiyorum ama çok iyi geçti bu hafta
Niye giyine sevmedigin yimekler mi yoosam cok sasırdım bayadir pide yemiyom sinirliyim zati
BUKİ nin hedefine 5 kilo var bizden önce mezun olcakbaygınlık geçiriyorum bendeuykum vaaarrr
Niye patlicanli tavuk kebabini yimen mievet sevmemyisene yi
Baya enerjiğim bugun sahurda yediklerim sagolsuno yuzden pek zorlanmadim sanki tok karnina temizlik yapiyomuscasina bütün evi kaldirdim bitti toz kaldi bide tuvalet banyo aha yapiyom onlari da yarin sabah bide balkonu yikarim ev püri pak saolasin gayınvalidecigim kibarim ivit
eksi olmazsan cok pis bozuşuruz diiimmmvalla dün akşam onu bulamadım inşallah bugün cıkarım bu sabah 60,6 cıktıminsallah wcye cıkarımda yarına eksi olurum
Niye patlicanli tavuk kebabini yimen mitoprak kaplarda altina kizarmis patlican ustune tavuk sote cok az salcali su dibine en uste kaşar firinliyom bu nasil sevilmez ban pideyi yi nasil yimen yarin yirim bencesi pide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?