Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hım yirim üst kısımlarını patlıcanlarını sana bırakırım davık candır pek severim
Yemek didiklenmez hepsini yiciksin tamam tamam hadi gayinvalidecikim görmeden koy benim tabagima patlicanlarikoy hadicabuksana gorecekler yemaa mındar ittin al istecimcikleyen bi smiley olsaydi keske senin bacagini cimcikleyerek anlattigimi düşün bunlari

neyi çekemediler kız ailesi seni mi istemedi ... evet evlendi hemde kadın 2.ciye hamile geçen demiştim ya kuzen hamile diye o işte allah kurtarsın .... efendi de efendiliği kalmadı delirttim adamı .. ya diğer nişanlı teyze oğluydu uzak şehirlerdeydik olmadı ayrılık saygısızca oldu zaten geldi 1 hafta kaldı gezdik tozduk eğlendik gitti o gidiş üstünede eşim ile tanıştım merhem oldu bana

maşallah kız bunlar çok doyurucu hiç ac kalmazsın ama ekmeğin bu kadar cok olmasına şaşırdım ne ekmegi yiyosun wc sorununda kalkmıs
çok tahıllı unonun premium ekmeği varya ondan evet çok gelir bunlar bana dedim kesinlikle azaltmayacaksın dedi.. mıymıy yiyorum birde günde 1 kare bitterim var haftadas bir kazandibi/keşkül gibi tatlılar yiyebilcem

ya ahahhah hayal ettim ben hep bütün yemekleri mındar ederim böyle Allah affetsin çok seçiyom

he geldi duman etti gidiyo siz hala oyalanın 2 aşağı 1 yukarı öle
valla öyle oldu benim hedefe de az kaldı bu arada yarın diyetisyen tartısı ile kesin 71 çıkarım diye düşünüyorum onun tartısı ile benim tartı arasındaki farkı baz alaraktan diyetisyenin tartısı ile gitsem olur mu yani diyetisydende 71 kilo çıktım diyelim evde tartılıp gitmiş olcam evde de 72 olsun aradaki fark 1 kilo haftaya cuma evde 70 çıksam diyetisyende de 69 olcam listeyede 69u söylesem ?

yok canım yabancılık çekmediler dedim çok şükür öyle sorunumuz yok herşeyde bi hayır vardır kuzum hayırlısı böyleymis insallah Rabbim sizede nasip eder en yakın zamanda bu son tedavi olur bizim bi tanıdık geçen doğum yaptı 20 yıl sonra gelmiş

Ayy haftasonu sahurunu iyi yap o zaman insan halsiz olmuyo bi dip köşe temizle gayri sende ben zararli bisey yemedim ama enerji dolu bi kahvalti yaptim gece baya enerjikim
neler yidin abanda söyle bende yirinnnormalde bugün orucumun gitmesi gerekiyodu ama bu saate kadar gitmeyen oruc daha da gitmesin yazık günah tuttugum saatlere

ya ahahhah hayal ettim ben hep bütün yemekleri mındar ederim böyle Allah affetsin çok seçiyom
hee vanda da seçersin öyle yemek görürüm ben seni oraya gidince

kilo vercekmisin gerçekten cok merak ediyorum veirrsen bizde yapalım şu ekmeğin resmini atabilir misin bana

seçerim tabisi kendim yapcam istediğimi yaparım zaten benimki yemek seçmiyo ne yapsam yer ben yazın köye gitcem orda kesin aç kalıcam

maşallah yaa .. benimde olacak inanıyorum kilo verince inancım daha çok artacak .... ben eşimle mutluyum diğerinin kilo takıntısı vardı bana gelmezdi o bende ona iyi oldu yani ... yanlış anlamışım ben hep yanlış okuyorum bu arada

evet canım inancini sakın kaybetme moralinide yüksek tut cünkü bunun çok büyük etkisi varmış ben inanıyorum bu sefer olacak zayıf çıtı pıtı bi anne olcaksın sonra burda doğum kiloları verdircez sana sen doğum kilolarını verirken keptinnle bende belki ayy heycan yaptım

seçerim tabisi kendim yapcam istediğimi yaparım zaten benimki yemek seçmiyo ne yapsam yer ben yazın köye gitcem orda kesin aç kalıcam
sende alışırsın zamanla bütün yemeklere çünkülüm bebişin oldugunda onun için yicen sonra büyüdüğünde ona örnek olmak için yicen mecbuuurrr

sende alışırsın zamanla bütün yemeklere çünkülüm bebişin oldugunda onun için yicen sonra büyüdüğünde ona örnek olmak için yicen mecbuuurrr

insallah simdide yemeue calısıyorum zorluyorum kendimi asla yiyemediğim bi zeytin mayonez turşu var onlara hiç alısamam gibi geliyo

ne diyon be
bana izinden dönüşte bi kilo söylede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…