Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

insallah simdide yemeue calısıyorum zorluyorum kendimi asla yiyemediğim bi zeytin mayonez turşu var onlara hiç alısamam gibi geliyo
bence önceden patlıcanı kesinlikle yiyemezdim bide bamyayı agzıma sürmezdim ama şimdi en sevdiğim yemekler arasındalar mesela 20 yaşındayken karnabahar yemezdim ona da bayılıyorum şimdi

bence önceden patlıcanı kesinlikle yiyemezdim bide bamyayı agzıma sürmezdim ama şimdi en sevdiğim yemekler arasındalar mesela 20 yaşındayken karnabahar yemezdim ona da bayılıyorum şimdi

benimde çok var önceden sevmeyip simdi yediğim yemekler ama bayıla bayılada yemiyorum insallah alısırım daha çok

Yaa ayni ben ikindiye kadar bekliyom bozulur mu diye sonra yazik bundan sonra bozulmaz ins diyom spordan once 2 ince krep yidim birine tahinpekmez sürdüm birine de tarcinli bal sonra spor yaptim 1 saat ve sahur vakti 2 dilim tambugday 2 tam 1 yumurta beyazi 2 kasik da lor peynirispor sonrasi protein bol olmali

ayy inşallah canım artık sekerpancarından özel tarifler alırım .. nasıl olsa tüm tarifler ona saklı

bakalım yarını merak ediyorummmm
valla bende merak ediyorum yarın 08,30 da randevum @SekerPancarii sana cvb yazıp yazmadığımı anımsayamadım defter döktüm sabah karıştı mesajlar

insallah simdide yemeue calısıyorum zorluyorum kendimi asla yiyemediğim bi zeytin mayonez turşu var onlara hiç alısamam gibi geliyo
Zeytin sevmiyon mu mayonez eskiden bende sevmezdim simdi cok seviyom ama onu sevmesende olar tursuuu bayiliram

minnak midene bunlar nasıl sığdı

O daha küçük aplasi o da alışır ayy kiz benimde yemek zevklerim baya degisti hic sevmedigim seylere bayilamaya basladim

bende hep tarifler alıyorum ama hiç yapmadım bi uyduruk kurabiye yaptım oda kendi tarifim

he bende aynıym işte dün aklım çıktı iftara yakın gitcek diye bugünde uyurm artık keşkelerim önden haberimiz olsa
pekmez bende mi yesem cok halsiz hissediyom sporu ne ara yaptın

minnak midene bunlar nasıl sığdı
Cok mu kiz doymadimdi bile krepleri cok ince yapiom ben bide küçük tavada iki dene yidim spor sonrasi yedigimde baya bi doydum ama bilerek yedim 2 dilim ekmegi bugune temizlik yapamazdim yoksayumurtayi hep iki yirim zatiseverim kendilerini

Zeytin sevmiyon mu mayonez eskiden bende sevmezdim simdi cok seviyom ama onu sevmesende olar tursuuu bayiliram

itiraf ediyorum ben hayatımda hiç zeytin yemedim kokusu midemi bulandırıyo mayonez sevmesemde olur dediğin gibi tursuda sevmiyorum bide simdi köye gidicem ya onlar sabha aksam tursu yıyolar kahvaltıda bile hic tarzım değil kesin ac kalıcam

he bende aynıym işte dün aklım çıktı iftara yakın gitcek diye bugünde uyurm artık keşkelerim önden haberimiz olsa
pekmez bende mi yesem cok halsiz hissediyom sporu ne ara yaptın
Ben hep yapiyom ki spor liste yok diye yazmiyom 1 saat fitnesss 2 gun yapip 1 gun dinleniyom bugun dinlenme gunum tahinpekmez cok seviyom ben enerji veriyo yiyiver bi kasik hee

Ayem şokinggg o zaman sen koyde baya zayiflanyoksa bisey bulamayip ekmaa yiyip yiyip şişen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…