- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.241
bence önceden patlıcanı kesinlikle yiyemezdim bide bamyayı agzıma sürmezdim ama şimdi en sevdiğim yemekler arasındalarinsallahsimdide yemeue calısıyorum zorluyorum kendimi asla yiyemediğim bi zeytin mayonez turşu var onlara hiç alısamam gibi geliyo
Evlenince nörecennn belki gocam seviyiiiya ahahhah hayal ettimben hep bütün yemekleri mındar ederim böyle Allah affetsin çok seçiyom
bence önceden patlıcanı kesinlikle yiyemezdim bide bamyayı agzıma sürmezdim ama şimdi en sevdiğim yemekler arasındalarmesela 20 yaşındayken karnabahar yemezdim ona da bayılıyorum şimdi
Evlenince nörecennn belki gocam seviyiiibelki o secmiyi
Yaa ayni benneler yidin abanda söyle bende yirinnnormalde bugün orucumun gitmesi gerekiyodu ama bu saate kadar gitmeyen oruc daha da gitmesin yazık günah tuttugum saatlere
hee vanda da seçersin öyle yemek görürüm ben seni oraya gidince
bence alışırsınnn ben ilk bamya yediğimi hatırlıyorum dabenimde çok var önceden sevmeyip simdi yediğim yemekler ama bayıla bayılada yemiyorum insallah alısırım daha çok
Evlenince alışırsın bence bende sogan sarimsak sürmezdim agzima sakatat asla yemezdim simdi hepsine bayiliyomo seçmiyi zatiben ona yaparım ama kendim yimem
bence alışırsınnn ben ilk bamya yediğimi hatırlıyorum da1gıdım bamya 3 lokma ekmek atıyodum ağzıma
ayy inşallah canımevet canım inancini sakın kaybetme moralinide yüksek tut cünkü bunun çok büyük etkisi varmış ben inanıyorum bu sefer olacak zayıf çıtı pıtı bi anne olcaksın sonra burda doğum kiloları verdircez sanasen doğum kilolarını verirken keptinnle bende belki ayy heycan yaptım
valla bende merak ediyorum yarın 08,30 da randevumbakalım yarını merak ediyorummmm
Evlenince alışırsın bence bende sogan sarimsak sürmezdim agzima sakatat asla yemezdim simdi hepsine bayiliyom
ok ben ayarlıcam o zamanne diyon be
bana izinden dönüşte bi kilo söylede
Zeytin sevmiyon muinsallahsimdide yemeue calısıyorum zorluyorum kendimi asla yiyemediğim bi zeytin mayonez turşu var onlara hiç alısamam gibi geliyo
minnak midene bunlar nasıl sığdıYaa ayni benikindiye kadar bekliyom bozulur mu diye sonra yazik bundan sonra bozulmaz ins diyom spordan once 2 ince krep yidim birine tahinpekmez sürdüm birine de tarcinli bal sonra spor yaptim 1 saat ve sahur vakti 2 dilim tambugday 2 tam 1 yumurta beyazi 2 kasik da lor peyniri spor sonrasi protein bol olmali
O daha küçük aplasi o da alışırbence önceden patlıcanı kesinlikle yiyemezdim bide bamyayı agzıma sürmezdim ama şimdi en sevdiğim yemekler arasındalarmesela 20 yaşındayken karnabahar yemezdim ona da bayılıyorum şimdi
ayy inşallah canımartık sekerpancarından özel tarifler alırım .. nasıl olsa tüm tarifler ona saklı
valla bende merak ediyorum yarın 08,30 da randevum@SekerPancarii sana cvb yazıp yazmadığımı anımsayamadım defter döktüm sabah karıştı mesajlar
he bende aynıym işte dün aklım çıktı iftara yakın gitcek diyeYaa ayni benikindiye kadar bekliyom bozulur mu diye sonra yazik bundan sonra bozulmaz ins diyom spordan once 2 ince krep yidim birine tahinpekmez sürdüm birine de tarcinli bal sonra spor yaptim 1 saat ve sahur vakti 2 dilim tambugday 2 tam 1 yumurta beyazi 2 kasik da lor peyniri spor sonrasi protein bol olmali
Cok mu kiz doymadimdi bileminnak midene bunlar nasıl sığdı
Zeytin sevmiyon mumayonez eskiden bende sevmezdim simdi cok seviyom ama onu sevmesende olar tursuuu bayiliram
Ben hep yapiyom ki spor liste yok diye yazmiyomhe bende aynıym işte dün aklım çıktı iftara yakın gitcek diyebugünde uyurm artık keşkelerim önden haberimiz olsa
pekmez bende mi yesem cok halsiz hissediyomsporu ne ara yaptın
Ayem şokingggitiraf ediyorumben hayatımda hiç zeytin yemedim kokusu midemi bulandırıyo mayonez sevmesemde olur dediğin gibi tursuda sevmiyorum bide simdi köye gidicem ya onlar sabha aksam tursu yıyolar kahvaltıda bile hic tarzım değil kesin ac kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?