Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bamya hiç yemedim
nsıl yemedin cidden mi
ok ben ayarlıcam o zaman
taam sen şeet bana da haber ver
O daha küçük aplasi o da alışır ayy kiz benimde yemek zevklerim baya degisti hic sevmedigim seylere bayilamaya basladim
he alışsın seçmesin öle günah nimet onlar
bende öle herşey yiyom geçen işkembe yedim ama onda biraz tereddütlerim var pek sevilcek gibi değil

nsıl yemedin cidden mi

taam sen şeet bana da haber ver

he alışsın seçmesin öle günah nimet onlar
bende öle herşey yiyom geçen işkembe yedim ama onda biraz tereddütlerim var pek sevilcek gibi değil

evettt hiçç yemedim ciddi evde arada pişer ama yimem tarzim değil bişeyi yemeyince tarzım değil diyorum kuzenim diyo senin tarzına

zeytinde mi yemedin hemde bursalıyken kız her çeşidi var soslusu biberlisi yeşili kahve rengisi nasıl yemezsin
Ben hep yapiyom ki spor liste yok diye yazmiyom 1 saat fitnesss 2 gun yapip 1 gun dinleniyom bugun dinlenme gunum tahinpekmez cok seviyom ben enerji veriyo yiyiver bi kasik hee
ayy ne güzel hergün nasıl yapıyon ya bnm hi halimde vaktimd kalmıyo
dur diyimde gelirken alsn babam yiriimm

tarzım değil diyorum sana kokuyo bi kere peynire değmişte ben

evettt hiçç yemedim ciddi evde arada pişer ama yimem tarzim değil bişeyi yemeyince tarzım değil diyorum kuzenim diyo senin tarzına
yiceksiiinnnn bak ilk piştiğinde deniceksin tm mı suyuna bile bansan olur ekşili ekşili cok güzel oluyo o harika tadı var tadına bakmazsan ölümü gör

Cok mu kiz doymadimdi bile krepleri cok ince yapiom ben bide küçük tavada iki dene yidim spor sonrasi yedigimde baya bi doydum ama bilerek yedim 2 dilim ekmegi bugune temizlik yapamazdim yoksayumurtayi hep iki yirim zatiseverim kendilerini
çok tabi ki yemiş gibi doydum şuan ...munterin kulakları çınlasın bana kahvaltın az dedi 2 yumurta ye bari demişti ertesi gün 2 yumurta yedim midemde kramplar ile dolandım durdum sen hergün yiyorum diyon maşallah .. benimde yapmam gerek arife günü el atarım artık

yiceksiiinnnn bak ilk piştiğinde deniceksin tm mı suyuna bile bansan olur ekşili ekşili cok güzel oluyo o harika tadı var tadına bakmazsan ölümü gör

temem pişince söz senin için tadına bakcam o bi salgı bırakıyo ya halk arasında s.. : oyüzden hiç çekici gelmemiştir bana

temem pişince söz senin için tadına bakcam o bi salgı bırakıyo ya halk arasında s.. : oyüzden hiç çekici gelmemiştir bana
o büyük olanlarda oluyo annem genelde ilk cıktıgı zaman aır miik mink onlarda öyle bişey olmuyo korkma eminim annende dikkat ediyodur buna
önce dirini görsün sonra ölünü düşünürüz
garantiye alaym didimdi yisin diye
bnm kardeşimde cok yemek secer eğer sebze yemeği vs varsa yumurta pişirir kendine deli oluyorum

tamam söz verdik bi kere denicez
aynı benım babamda öyle o yüzdne bizde hep pilav piser babam bi tencere pilav yer oturup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…