- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.261
nsıl yemedin cidden mibamya hiç yemedim
taam sen şeet bana da haber verok ben ayarlıcam o zaman
he alışsın seçmesin öle günah nimet onlarO daha küçük aplasi o da alışırayy kiz benimde yemek zevklerim baya degisti hic sevmedigim seylere bayilamaya basladim
Ayem şokingggo zaman sen koyde baya zayiflan yoksa bisey bulamayip ekmaa yiyip yiyip şişen mi
uyduruk kurabiyebende hep tarifler alıyorum ama hiç yapmadım bi uyduruk kurabiye yaptım oda kendi tarifim
nsıl yemedin cidden mi
taam sen şeet bana da haber ver
he alışsın seçmesin öle günah nimet onlar
bende öle herşey yiyomgeçen işkembe yedim ama onda biraz tereddütlerim var pek sevilcek gibi değil
zeytinde mi yemedin hemde bursalıykenitiraf ediyorumben hayatımda hiç zeytin yemedim kokusu midemi bulandırıyo mayonez sevmesemde olur dediğin gibi tursuda sevmiyorum bide simdi köye gidicem ya onlar sabha aksam tursu yıyolar kahvaltıda bile hic tarzım değil kesin ac kalıcam
ayy ne güzel hergün nasıl yapıyon yaBen hep yapiyom ki spor liste yok diye yazmiyom1 saat fitnesss 2 gun yapip 1 gun dinleniyom bugun dinlenme gunum tahinpekmez cok seviyom ben enerji veriyo yiyiver bi kasik hee
zeytinde mi yemedin hemde bursalıykenkız her çeşidi var soslusu biberlisi yeşili kahve rengisi nasıl yemezsin
ayy ne güzel hergün nasıl yapıyon yabnm hi halimde vaktimd kalmıyo
dur diyimde gelirken alsn babam yiriimm
yiceksiiinnnn bak ilk piştiğinde deniceksin tm mı suyuna bile bansan olurevettt hiçç yemedim ciddievde arada pişer ama yimem tarzim değil bişeyi yemeyince tarzım değil diyorum kuzenim diyo senin tarzına
çok tabi ki yemiş gibi doydum şuan ...munterin kulakları çınlasın bana kahvaltın az dedi 2 yumurta ye bari demişti ertesi gün 2 yumurta yedim midemde kramplar ile dolandım durdum sen hergün yiyorum diyon maşallah ..Cok mu kiz doymadimdi bilekrepleri cok ince yapiom ben bide küçük tavada iki dene yidim spor sonrasi yedigimde baya bi doydum ama bilerek yedim 2 dilim ekmegi bugune temizlik yapamazdim yoksa yumurtayi hep iki yirim zati severim kendilerini
senin gibi kaprisli cocugum olsa 3 öğün döverim bentarzım değil diyorum sanakokuyo bi kere peynire değmişte ben
yiceksiiinnnn bak ilk piştiğinde deniceksin tm mı suyuna bile bansan olurekşili ekşili cok güzel oluyo o harika tadı var tadına bakmazsan ölümü gör
bende zeytin yememtarzım değil diyorum sanakokuyo bi kere peynire değmişte ben
önce dirini görsün sonra ölünü düşünürüzyiceksiiinnnn bak ilk piştiğinde deniceksin tm mı suyuna bile bansan olurekşili ekşili cok güzel oluyo o harika tadı var tadına bakmazsan ölümü gör
senin gibi kaprisli cocugum olsa 3 öğün döverim ben
bende zeytin yemembir iki kere zorladım kendimi o kadar
o büyük olanlarda oluyo annem genelde ilk cıktıgı zaman aır miik mink onlarda öyle bişey olmuyo korkma eminim annende dikkat ediyodur bunatemem pişince söz senin için tadına bakcamo bi salgı bırakıyo ya halk arasında s.. : oyüzden hiç çekici gelmemiştir bana
garantiye alaym didimdi yisin diyeönce dirini görsün sonra ölünü düşünürüz
bnm kardeşimde cok yemek secerahahahahaha
o büyük olanlarda oluyo annem genelde ilk cıktıgı zaman aır miik mink onlarda öyle bişey olmuyo korkma eminim annende dikkat ediyodur buna
garantiye alaym didimdi yisin diye
bnm kardeşimde cok yemek secereğer sebze yemeği vs varsa yumurta pişirir kendine deli oluyorum
cınım piliv istiditamam söz verdik bi kere denicez
aynı benım babamda öyle o yüzdne bizde hep pilav piser babam bi tencere pilav yer oturup
hergn pilav mı pişermiş yagel bizde hergün var
hergn pilav mı pişermiş yasen yemiyon dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?