Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yicek başka bişey yoktu çorbayla mantı vardı taze fasulye yapmıstım ama pismedi azcık tadına baktım ama eksideyim patron sorun yok

En zayif benimmm hala bende yarin başlicam valla reglimi iyi degerlendirmem lazimkendime geliyimyettim ben

Sus dillendirme oyle sellerikabizlik mi var disem herkeslere yoh ama oyle mi disem ki kitir ekmaa nerden takildim bilmiyom zaten o yaglandiracak beni bugun de yiyim son sös

yalan söyleme gerçek olursa görürsün karnın taş gibi gezersin Allah kimselere vermesin bugünde ye de bi 56ya tamamla kilonu

***14. TAKİM 522. ETAP***

zuzuzuzu1234 (63.7///%)izine ayrılmak istiyor
poncikbirgelincik(60,1/59,8/0,3/%0,50)
senad(61.5/61.3/0.2/%0.33)
Buki_89(72,2///%)
justholdmetight (75,5///%)
Yuzlesmegunu(94.3/93/1.3/%1.38)

14. Takım Ortalama:%
300 gr mi virdindibaya iyiii bayyaaaaa

yalan söyleme gerçek olursa görürsün karnın taş gibi gezersin Allah kimselere vermesin bugünde ye de bi 56ya tamamla kilonu
Temem yalan demicem gorhtum sus didim tatliyla borek yicem cok yemem 55.5 e tamamlar cinnet gecirrim

300 gr mi virdindibaya iyiii bayyaaaaa
maşallah de bana

bizimde akşam misafir var neler olcak yemekte hiç bilmiyorum bide kalabalık olcak

ben kalabalık misafirde hizmet etmekten yiyemiyorum baya iyi oluyo
Temem yalan demicem gorhtum sus didim tatliyla borek yicem cok yemem 55.5 e tamamlar cinnet gecirrim

pidenin içinede tereyağnı bas düz 56ya tamamla kimseler duymasın

Olur yani belki almazsin

hımneyse

2 gun gecikti benimki bende sahura ne yesem derken suprizzz hep gece 3 bucuk 4 de yatiyodum sahur yapcam diye dün regl olunca 1 e dogru yattim uyudum o kadar iyi geldi ki cok guzel dinlenmisim
gece uykusu gibi yok ben bu ay tam günüde oldum ilk kez tedaviden sonra gününde oldum

maşallah de bana

ben kalabalık misafirde hizmet etmekten yiyemiyorum baya iyi oluyo

pidenin içinede tereyağnı bas düz 56ya tamamla kimseler duymasın

hımneyse
Misillih gizima bi hava yutsan gelir 300 gr
Yoh ben tatliyla borek yicem yeter o iftarda pide de yerim belkim suasson didim bu suss
Hee neyse

senin açtığın konuları görmesin zati ... tüp bebek bölümüne yazmıyorum rtık özellikle o topiğe kız aradı yazdıkalrımı okuyunca eşimde nickimi biliyor ters bişi yazarım oda okur işte üye olmayan okumasın topikleri önemli olan eşimle bölüm aslında

Misillih gizima bi hava yutsan gelir 300 gr
Yoh ben tatliyla borek yicem yeter o iftarda pide de yerim belkim suasson didim bu suss
Hee neyse

havaylada geri çıkar ama ben aheste aheste veriyom sus sindire sindire 300 gram cok iyi benim icin bide bu kadar wc sorunum varken
yi sen yi ben daha pide yemiyom pide devri kapandı benim icin ama ramazan bitmeden bi kere daha tereyağ basarım gibi geliyo sonuçta 1 sene daha basamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…