- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.461
Bede cok merak ediyorum kuzum vallasende cok iyi kilo vermişsin ama gözümden kacmadı
ayyy ni gizil övdüüünnn
bnde 55.1 im hadi iyisin hala en zayıf sensinneysem bende regl olunca başlarım diyete tam olarak bayram geldi ya mileltin içine cıkcz sonucta
perşembe akşamı mantıaferin tebrik ediyorum seni koca boğazlı ben bugn tartılcm dye akşam corba yidim
ramazanı bitimiyeyim nolaaarrr temizlik yapcam
En zayif benimmm halaBede cok merak ediyorum kuzum vallasende cok iyi kilo vermişsin ama gözümden kacmadı
ayyy ni gizil övdüüünnn
bnde 55.1 im hadi iyisin hala en zayıf sensinneysem bende regl olunca başlarım diyete tam olarak bayram geldi ya mileltin içine cıkcz sonucta
perşembe akşamı mantıaferin tebrik ediyorum seni koca boğazlı ben bugn tartılcm dye akşam corba yidim
ramazanı bitimiyeyim nolaaarrr temizlik yapcam
Sus dillendirme oyle sellerikabizlik mi var disem herkeslere yoh ama oyle mi disem ki kitir ekmaa nerden takildim bilmiyom zaten o yaglandiracak beni bugun de yiyim son sös
300 gr mi virdindi***14. TAKİM 522. ETAP***
zuzuzuzu1234 (63.7///%)izine ayrılmak istiyor
poncikbirgelincik(60,1/59,8/0,3/%0,50)
senad(61.5/61.3/0.2/%0.33)
Buki_89(72,2///%)
justholdmetight (75,5///%)
Yuzlesmegunu(94.3/93/1.3/%1.38)
14. Takım Ortalama:%
bizimde akşam misafir var neler olcak yemekte hiç bilmiyorum bide kalabalık olcakyicek başka bişey yoktu çorbayla mantı vardı taze fasulye yapmıstım ama pismediazcık tadına baktım ama eksideyim patron sorun yok
Temem yalan demicem gorhtumyalan söylemegerçek olursa görürsün karnın taş gibi gezersin Allah kimselere vermesin bugünde ye de bi 56ya tamamla kilonu
Ayy insallah gecer bebegim hastalik moral birakmiyo insandagunaydin puncikimmm
yok kuzum bogazim hala gecmedi cok kuruyo zorlaniyorum ilac aliyorum spreyde skiyorum bogazimayarin inssllah duzelirse
bugün kaç oldun sen benden önce mezun olursun ben kapışıyoruz diyorum ama sonuç belli benceaynen tatlim kapisiyoruz:)
Hayir olsun insallah suya anlat derler:)
kuzu sen kilo bildirimi yaptın mııı yaptıysan bnm gözümden mi kaçtı acabanedediki canim yani neyi Okumus?
başla sendeEn zayif benimmm halabende yarin başlicam valla reglimi iyi degerlendirmem lazim kendime geliyim yettim ben
inşallah bakalım görcezyeni evli olduğumda mi niye ki hı
Tamam didim vurma banakuzu sen kilo bildirimi yaptın mııı yaptıysan bnm gözümden mi kaçtı acaba
günaydın bu arada
başla sendecabuk başla dellendirme beni
maşallah de bana300 gr mi virdindibaya iyiii bayyaaaaa
bizimde akşam misafir var neler olcak yemekte hiç bilmiyorum bide kalabalık olcak
Temem yalan demicem gorhtumsus didim tatliyla borek yicem cok yemem 55.5 e tamamlar cinnet gecirrim
Olur yani belki almazsin
gece uykusu gibi yok ben bu ay tam günüde oldum ilk kez tedaviden sonra gününde oldum2 gun gecikti benimki bende sahura ne yesem derken suprizzzhep gece 3 bucuk 4 de yatiyodum sahur yapcam diye dün regl olunca 1 e dogru yattim uyudum o kadar iyi geldi ki cok guzel dinlenmisim
Misillih gizimamaşallah de bana
ben kalabalık misafirde hizmet etmekten yiyemiyorum baya iyi oluyo
pidenin içinede tereyağnı bas düz 56ya tamamlakimseler duymasın
hımneyse
Aynen kuzum gece uykuyu alinca insan enerjik oluyogece uykusu gibi yok ben bu ay tam günüde oldum ilk kez tedaviden sonra gününde oldum
aşırı harekettenOlur yani belki almazsin
o zaman benden şişko olursunTamam didim vurma banasalah olurum daha cok yerim o zaman ben o zaman bugun son didim ses etme
senin açtığın konuları görmesin zatiSchonerDuft doktorun seni takip etmek icin buraya mı giriyo ya çok şaşırdım ama takip etsin nolcak ki sonuçta bdv de falan konun yok senin burdada sohbet ediyoruz okusa nolur eşin doktorun
ben çok korkuyom deşifre olmamam lazım
Ben hizli veriyom geri bi keremaşırı hareketten
o zaman benden şişko olursunen zayıf ben olarımm
Misillih gizimabi hava yutsan gelir 300 gr
Yoh ben tatliyla borek yicem yeter o iftarda pide de yerim belkim suasson didim bu suss
Hee neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?