- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.481
senin açtığın konuları görmesin zati... tüp bebek bölümüne yazmıyorum rtık özellikle o topiğe kız aradı yazdıkalrımı okuyunca eşimde nickimi biliyor ters bişi yazarım oda okur işte üye olmayan okumasın topikleri önemli olan eşimle bölüm aslında
bende yemicem akşam babam tatlı alcak muhtemelende bana srocak ne tatlısı alayım diye bende sevdiğim tatlıyı aldırıp ondan yicem keyiflemaşallah de bana
ben kalabalık misafirde hizmet etmekten yiyemiyorum baya iyi oluyo
pidenin içinede tereyağnı bas düz 56ya tamamlakimseler duymasın
hımneyse
71,8 canim ya resim yüklemeyi birtürlü beceremiorum bi yardim edin kizlarbugün kaç oldun sen benden önce mezun olursun ben kapışıyoruz diyorum ama sonuç belli benceöncesi sonrasını resmini bekliyorum
bayrama 54le gireydim bariBen hizli veriyom geri bi keremzayif olaram ben geri
simdi yaptim tatlim, tüm sayfalari okim dedim anca:)kuzu sen kilo bildirimi yaptın mııı yaptıysan bnm gözümden mi kaçtı acaba
günaydın bu arada
71,8 canim ya resim yüklemeyi birtürlü beceremiorum bi yardim edin kizlar
dosya yükle diyosun belge diyosun ordan galeriden secip yüklüyosun kuzu bnm öyle en azındansimdi yaptim tatlim, tüm sayfalari okim dedim anca:)
bende yemicem akşam babam tatlı alcak muhtemelende bana srocak ne tatlısı alayım diye bende sevdiğim tatlıyı aldırıp ondan yicem keyifle
yemek yemicem tatlı yicemyicen mi yemicen mi karar ver
yemek yemicem tatlı yicemcanım cok istiyo
sagol tatlim, hay Allah deniyorum sürekli dosya secmeye Kadar geliyorum ama galeriye atlamio birtürlü. neyse sonra bi denerim tekrardan belki beceririmdosya yükle diyosun belge diyosun ordan galeriden secip yüklüyosun kuzu bnm öyle en azından
gördüüüm sende güzel kilo vermişsin bu hafta takım cok iyi maşallahhh
HİNDİ SEVMİYORUM BEN AMA ÇOK MERAK ETTİM TADINI FÜME DEYİNCE CAZİP GELDİ SANIRIMGibiyim demiyom ama olmak istiyorum
O yoldayım diye umuyorum pıncırım
Ay o karın çizgileri hayalim
En çok onlardan istiyorum
Evetkaptinn diyor ki şok diyeti sana sormalıymışım şok yapmak ne demekmiş diye
Hindi fümenin kalorisi çok düşük tadını da seviyorum ondan iyi oluyor
Namet in alıyoruz
Büyük ve tanesi 17 kalori
Peki günde 5 ekmek çok olmaz mı?
Sabah sandviç öğle sandviç akşam da ekmek?
Bu arada karbonhidrat aldığımda kendimi daha iyi hissediyorum ya
valla yaaAyy insallah gecer bebegim hastalik moral birakmiyo insanda
sağol kuzuuummmm***14. TAKİM 522. ETAP***
zuzuzuzu1234 (63.7///%)izine ayrılmak istiyor
poncikbirgelincik(60,1/59,8/0,3/%0,50)
senad(61.5/61.3/0.2/%0.33)
Buki_89(72,2/71,8/0,4/%0,55)
justholdmetight (75,5/74,7/0,8/%1,1)
Yuzlesmegunu(94.3/93/1.3/%1.38)
14. Takım Ortalama:%0,78
justholdmetight in sporu kaynamış
tişikkirlerzıhgım yeben hiç sevmem tatlı
bende 630larda cıktı ama
ben de uyumak istiyorum artık yüzleşme günün dediği gibi müzik ile uyucam bugünAynen kuzum gece uykuyu alinca insan enerjik oluyoayy ne guzel duzenli regl cok onemli demi
tm kuzu e sen bi kere göndermiştin zaten bize şimdi niye yapamıyonsagol tatlim, hay Allah deniyorum sürekli dosya secmeye Kadar geliyorum ama galeriye atlamio birtürlü. neyse sonra bi denerim tekrardan belki beceririm
sağol kuzuuummmm
tişikkirlerben cok severim
bende 630larda cıktı amabide just ın ortalaması yanlış galiba, fazla yuvarlanmış o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?