- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.921
Maşallah ya sen ay sonuna kadar bir 4 5 kilo vermiş olursun
Sabah
Tost domates salatalık su
Ara
Karpuz ince dilim
Öğlen
Kuşbaşılı sandviç 14 adet et vardı yogurt 4yk domates
Ara
Ince dilim karpuz
Ara
6 çiğ badem 1çay bardağı sütlü kahve
Akşam
400 gram kadar levrek salata 4yk yoğurt 1 dilim ekmek
1 çay bardağı kefir 12 kiraz
Gözüm yerse jilli ye başlıcam yağları güzel eritir bu arada 10 kilo yağdan vermem gerekiyormuş 24 kilo yağ varmış vücudumda
Yaparsın bende gecen hafta 2.10 kg verdim ben şok oldum mesela senin kilon benden fazla olduğuna göre daha hızlı vereceğini düşünüyorum 3lt su içiyorsan ve bugünkü gibi spor yapıyorsan bence verirsin şekerpancarı spordan sonra proteinli gıda tuketiyordu kas yapıyormuş bu şekilde beslenmek kasın artması da yağ yakmayı hızlandırıyor ... inanıyorum sana cok güZel ilerliyorsunÇok tesekkurler. Biraz hayal dört beş kilo galiba ayı bitmesine iki hafta filan var bi 89 u görmeliyim ama.. yani 4 kg vermeliyim önümüzdeki günlerde. Şans dinleyin
gordugunu almazmisn ya bende oyleydim dogmdan sonra bi pntln arardm magaza magaza smdi ustume bsy begeniyorm bakiyorum Medium mu smallmi diye insan rahatliyo bide su bacaklar inceldiginde tmmdr kurumaya niyetm yokBende bir bluz için bile 1 hafta dolanırım sanırım kilodan kaynaklı zayıflayınca nasıl olcam merak ediyorum
allah allah erken yatma ozamn yaaa2 aydır böyleyim valla alışkanlığa dönüyor geçen 3te uyandım mesela kalktım evde dolandım
Jiliye başladım eskisi kadar yorulmadım ki sabahta 10.dk kadar.abs yapmıştım yarın umarım üşenmemSelam yağın için bir yüzde değeri verdiler mı . Başla sen de destek oluruz birbirimize :)
Sela
Göbek çok berbat duruyo bende gerçi haftaya cuma size resim atmayı düşünüyorum annem bugün inceldigimi söyledi bakalım siz ne diciksiniz...gordugunu almazmisn ya bende oyleydim dogmdan sonra bi pntln arardm magaza magaza smdi ustume bsy begeniyorm bakiyorum Medium mu smallmi diye insan rahatliyo bide su bacaklar inceldiginde tmmdr kurumaya niyetm yoksende cok kilolu degilsin ki aslnda okdr buyutme
allah allah erken yatma ozamn yaaa
1 gbi yat ozaman bakalim ozamanda kalkicakmisin..Göbek çok berbat duruyo bende gerçi haftaya cuma size resim atmayı düşünüyorum annem bugün inceldigimi söyledi bakalım siz ne diciksiniz...
Çok erkende uyumuyorum ki en geç 12 oluyor en erkeni 23
Evde tekim bugün büyük ihtimal 2 gibi uyurum .. üst karın inceldi bacaklarımda sanki inceldi gibi jilliye de başladım cuma atayım yorumlayın 2 kilo kadar verirsem elbise alcam ankaraya elbise ile gidicem .. sen limonlu içip faydasını gördün mü1 gbi yat ozaman bakalim ozamanda kalkicakmisin..
At bakalim tabi incelmissindir tartiya bakma sen oturmustur kilon
Limonlu ne ? Sumu yesilcaymiEvde tekim bugün büyük ihtimal 2 gibi uyurum .. üst karın inceldi bacaklarımda sanki inceldi gibi jilliye de başladım cuma atayım yorumlayın 2 kilo kadar verirsem elbise alcam ankaraya elbise ile gidicem .. sen limonlu içip faydasını gördün mü
1 bardak suya yarım limon sıkıyorum sabah aç karnına içtim dün ve bugün gün icinde de sıkıp içtim .... su yaniLimonlu ne ? Sumu yesilcaymi
He evt onu duydum da ben limonlu su icemem ya midem bulaniyo1 bardak suya yarım limon sıkıyorum sabah aç karnına içtim dün ve bugün gün icinde de sıkıp içtim .... su yani
Umarım 2 gündür içiyorum bakalım ne kadar katkısı olacak banaHe evt onu duydum da ben limonlu su icemem ya midem bulaniyoama kesnlikle sana faydasi olur.
Geceleri yatmadan once sodali ayranda yapabilirsin bazen deniyodum onuda dnersin.Umarım 2 gündür içiyorum bakalım ne kadar katkısı olacak bana
Yoğurt türünden midem kalktı.. bugün levrek yanında yoğurt yedimGeceleri yatmadan once sodali ayranda yapabilirsin bazen deniyodum onuda dnersin.
Neler aldin bakalimTam 5 saat durmadan alisverissssss yaptim ayyy geberinggggoo
Yogurt kuru bitmes bazen esimde zencefilli fln bi kur var ben soylemistm yemedm hc o yiyoYoğurt türünden midem kalktı.. bugün levrek yanında yoğurt yedim
Cicisler cicislerNeler aldin bakalim
Zencefil ile nasıl değişik bir tad olur o ... nasıl yiyor .... evet çokta bana cazip gelmiyo niyeyse hele yoğurt varsa içindeYogurt kuru bitmes bazen esimde zencefilli fln bi kur var ben soylemistm yemedm hc o yiyokur cok yenirse.
Diyosa arada yapsana be dinlen sendeKiz o o bana hep diyo zaten sagolsun.
sen uyu diye ama 8 de kalkiyolar kakara kikiri bende kalkiyorm tabi gec yatmasak sorun degil zaten istesemde uyuyamam ozaman. Bu bana baya yeter hahahaha
Nye sevmiyosun ben cok severm alisversssss
Yaa niye öyle oluyo ku diyetinde sporunda iyi aslında amaKilo gidip geliyor ikiyüzlü gram oynuyor aşağı doğru oynuyor ama sabit gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?