- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.941
AynenZencefil ile nasıl değişik bir tad olur o ... nasıl yiyor .... evet çokta bana cazip gelmiyo niyeyse hele yoğurt varsa içinde
beni gorswn elmde 7 8 elbise gozumu kararttim bugun sira oldugu haldeDiyosa arada yapsana be dinlen sende
Almayi seviyorum da denemeyi sevmiyorum o küçük kabinlerde cebellesmek hoşuma gitmiyo
Mağazayı üstüne kilitleyip gitcek millet kaç saat sürer onları denemesiAynenguzelim yogurtt ben cok sevim
beni gorswn elmde 7 8 elbise gozumu kararttim bugun sira oldugu haldebanane napiyim
Hizli olcanMağazayı üstüne kilitleyip gitcek millet kaç saat sürer onları denemesi
Ben bi pantolonu 15 dk da deniyorum ne kadar hızlı olabilirimHizli olcanabartma yanii
15 dk mıBen bi pantolonu 15 dk da deniyorum ne kadar hızlı olabilirimoraya buraya carpmaktan cnm çıkıyo
Diyetten sonra uzun süre yiyemicim 2 şey levrek ve yoğurtAynenguzelim yogurtt ben cok sevim
beni gorswn elmde 7 8 elbise gozumu kararttim bugun sira oldugu haldebanane napiyim
Evet kuzum acele edeyim derken telaşTN daha çok oyalaniyorum hep aynı terANE15 dk mı
Ben bazi seylerden 1 senede biktmmmm sevdigin seyler bile artk tiksindirici gelmeye basladi ama napcan. Hayatimz boyle gecicwk bizim 1 ay cozutsan hoop geliyo hayatimz boyle gecicek bizimDiyetten sonra uzun süre yiyemicim 2 şey levrek ve yoğurt
Oha ben 15 dkda 10 tane sey denerim belki fazla abartili olmusBen bi pantolonu 15 dk da deniyorum ne kadar hızlı olabilirimoraya buraya carpmaktan cnm çıkıyo
Olmuyo olmuyooooOha ben 15 dkda 10 tane sey denerim belki fazla abartili olmushahahahaha
Delimi neOlmuyo olmuyooooruhum daraliyo orda panik oluyorum
Ay du bakım neler aldın bi dene de gönder bana puan vercem bizimle misin değılll mısınDelimi neyeterkiguzel olsun 1 saattde denerm
Tatilde atarm simdi onlarimi cekicemAy du bakım neler aldın bi dene de gönder bana puan vercem bizimle misin değılll mısın
Alisveris cilginliginin cezasını ayaklar cekermisTatilde atarm simdi onlarimi cekicemayaklarimn alti agriyo
Kahvemide ictm simdi azcik da beyaz leblebi yedim kendimi avutuyormAlisveris cilginliginin cezasını ayaklar cekermis
Ben de jilliye başladım kuzum umarim tekrar birakmamKizlar hepinizi cok ozledim sizle muhabbet etmeyi de
Totomu gezdirmekten giremiyorum ki siteye
Neyse ki donuste topluca okuyacak bisuru sayfam olacak
Umarim hepiniz cok iyisinizdir, mutlu ve bol eksilisinizdir
Bakalim yarin ne cikacak bana tartida, oyle pek fazla sey yiyemedim ki gezmekten
Hele bugun 14.000 adim attim yine, daga ciktik, hiking de yapmis oldum
Ayaklarimin alti asindi artik bacaklarim beni tasimiyor ama
Ama nasil iyi geldi doga yuruyusu ya aylardir evdeyim ya nasil rahatladim :))
Spora devam bu arada cumadan beri birakmadim
24/30, 25/30, 26/30 hepsini yaptim
Menumu de yazayim
Sabah
Iki lahana sarmasi, kahve, iki hurma, formun biskuvi seklindeki misir patlagina fistik ezmesi surup yedim
Ogle
Domates, salatalik, biber ve peynirli sandvic
Aksam
Kebapci vardi ben de kebap yedim
100 gram da dondurma
Arkadaslar kunefe yediler
Ama bir catal bile almadim
Tum israrlara ragmen almadim
bi türk kahvesi ne iyi giderdi şimdiiiiKahvemide ictm simdi azcik da beyaz leblebi yedim kendimi avutuyorm
demek gezerkende diyete ve spora devamKizlar hepinizi cok ozledim sizle muhabbet etmeyi de
Totomu gezdirmekten giremiyorum ki siteye
Neyse ki donuste topluca okuyacak bisuru sayfam olacak
Umarim hepiniz cok iyisinizdir, mutlu ve bol eksilisinizdir
Bakalim yarin ne cikacak bana tartida, oyle pek fazla sey yiyemedim ki gezmekten
Hele bugun 14.000 adim attim yine, daga ciktik, hiking de yapmis oldum
Ayaklarimin alti asindi artik bacaklarim beni tasimiyor ama
Ama nasil iyi geldi doga yuruyusu ya aylardir evdeyim ya nasil rahatladim :))
Spora devam bu arada cumadan beri birakmadim
24/30, 25/30, 26/30 hepsini yaptim
Menumu de yazayim
Sabah
Iki lahana sarmasi, kahve, iki hurma, formun biskuvi seklindeki misir patlagina fistik ezmesi surup yedim
Ogle
Domates, salatalik, biber ve peynirli sandvic
Aksam
Kebapci vardi ben de kebap yedim
100 gram da dondurma
Arkadaslar kunefe yediler
Ama bir catal bile almadim
Tum israrlara ragmen almadim
günaydın kuzuuuşşş iyi gelmiştir uyumakgünaydın kızlar dün 1e doğru uyudum sabah 6 gibi uyanım sabah uykumu aldım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?