- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.601
İphone kullandiktan sonra digerleri hos gelmiyo demi ahahahajajhiPhone üstüne tanımıyorum hiçbir şey olmuyor telefona o kadar sağlam ki yenisini almak istiyorum ama alamıyorum tek sıkıntısı o
Bu ramazanin rekoru bende bnceYoh süyleme yazih heves ediyo o disin cuma gunu agahajajjajajabhajajjaja
Bende onu istemiyorm yaa samsnga cok alstm ondan sanrm yillardir samsnggiPhone üstüne tanımıyorum hiçbir şey olmuyor telefona o kadar sağlam ki yenisini almak istiyorum ama alamıyorum tek sıkıntısı o
Bu arada yahaladim cok geeel bak biletini kesermmmiPhone üstüne tanımıyorum hiçbir şey olmuyor telefona o kadar sağlam ki yenisini almak istiyorum ama alamıyorum tek sıkıntısı o
Benimki düz 6 babamın telefonu bozulsa keşke benimkini ona verip yeni çıkanlardan alsam diye bakıyorum ama onunki de bozulmuyorİphone kullandiktan sonra digerleri hos gelmiyo demi ahahahajajhseninki hangisi
Bende samsung kullanirken oyle diyodum ama iphone kullaninca fikirlerim degisti sıkılınca öneririm 6splusuBende onu istemiyorm yaa samsnga cok alstm ondan sanrm yillardir samsnggbozulsn 2 sene sonra sklrm
Anca geldim dışarıda yaptık iftarı en yakın arkadaşımla hatta sahuru yapmayı düşünmüyorum biraz kaçırmış olabilirim iftarıBu arada yahaladim cok geeel bak biletini kesermmmhic acimam yoktur bilirsiniz.
Ses etmeBu ramazanin rekoru bende bnce
Aferin aferinAnca geldim dışarıda yaptık iftarı en yakın arkadaşımla hatta sahuru yapmayı düşünmüyorum biraz kaçırmış olabilirim iftarı
Kimseler bilmesinSes etmemışıllıh di sus didim
Hee iphone pahali acikBenimki düz 6 babamın telefonu bozulsa keşke benimkini ona verip yeni çıkanlardan alsam diye bakıyorum ama onunki de bozulmuyorgerçi telefondansa şu an apple MacBook a daha çok ihtiyacım var okul bilgisayarı ile normal bilgisayarımı ayırmak istiyorum ama biraz para biriktirmem lazım onun için
BakarizzBende samsung kullanirken oyle diyodum ama iphone kullaninca fikirlerim degisti sıkılınca öneririm 6splusumikimmmillll
Düzene sok bizi parte acıma valla yoksa vermeyeceğim kalan kiloları böyle gidersem Ramazan'dan sonra inşallah bayramda çok zarar almadan dönerim tek dileğim oAferin aferinramazandan sonra gorursunuz siz.
He bak bi degistirecen zaman iphone kullanınca samsunga donmezsin bida kesinlikleBakarizzbana iyi dayaniyo masallah hizina anca yetisiyo ne olsa eskir elimde
Boyle sen gömmeye gommeye gitti o kilolaresim miisirilari gomucek simdi
Zaten suan rahat herkes ramazan mubarek ayyy diyyDüzene sok bizi parte acıma valla yoksa vermeyeceğim kalan kiloları böyle gidersem Ramazan'dan sonra inşallah bayramda çok zarar almadan dönerim tek dileğim o
oda verdi ama benim kadar degilBoyle sen gömmeye gommeye gitti o kilolarteyyy teyyy kolay miii
Onlar verir biz hemen alirikZaten suan rahat herkes ramazan mubarek ayyy diyy
Sorcam ben size artilari 100 gram eksileribayrami istersen cok hafif halledersn sadece bikere tatlidan alir obur gunler yemezsen toparlarsn hepimiz icin gecerli bu
oda verdi ama benim kadar degilyisin o yisin
Bende erik yerim napalim
Bizde beraber yedik aslinda misfrlikte o borek pilav fln cok sevmediginden yemedi tadina bakmistr. Ama benden daha cok yio mesela cips flnda yedi bi iki kere tatli yio azcik ama almadiOnlar verir biz hemen alirikesimde yidi benlen hatta benden daha coh yidi ama hic kilo almadi ben niye 3 kilo aldim nidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?