Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İphone kullandiktan sonra digerleri hos gelmiyo demi ahahahajajh seninki hangisi
Benimki düz 6 babamın telefonu bozulsa keşke benimkini ona verip yeni çıkanlardan alsam diye bakıyorum ama onunki de bozulmuyor gerçi telefondansa şu an apple MacBook a daha çok ihtiyacım var okul bilgisayarı ile normal bilgisayarımı ayırmak istiyorum ama biraz para biriktirmem lazım onun için

Hee iphone pahali acik Bana hediye gelmese alamazdık biz bunu sansa oldu yani benimki sıfırdi o yuzden senelerce kullanirim bencesii

Düzene sok bizi parte acıma valla yoksa vermeyeceğim kalan kiloları böyle gidersem Ramazan'dan sonra inşallah bayramda çok zarar almadan dönerim tek dileğim o
Zaten suan rahat herkes ramazan mubarek ayyy diyy
Sorcam ben size artilari 100 gram eksileri bayrami istersen cok hafif halledersn sadece bikere tatlidan alir obur gunler yemezsen toparlarsn hepimiz icin gecerli bu
Boyle sen gömmeye gommeye gitti o kilolarteyyy teyyy kolay miii
oda verdi ama benim kadar degil yisin o yisin
Bende erik yerim napalim

Onlar verir biz hemen alirik esimde yidi benlen hatta benden daha coh yidi ama hic kilo almadi ben niye 3 kilo aldim nidin.

Onlar verir biz hemen alirik esimde yidi benlen hatta benden daha coh yidi ama hic kilo almadi ben niye 3 kilo aldim nidin.
Bizde beraber yedik aslinda misfrlikte o borek pilav fln cok sevmediginden yemedi tadina bakmistr. Ama benden daha cok yio mesela cips flnda yedi bi iki kere tatli yio azcik ama almadi tabi ben hic almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…