- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.621
Harikasin tatlim ya masallah menünde cok güzel bence ama öglen karisikmi olmus yoksa benmi anliyamadim:) fena spor yapcan ama cokda yorma kendini dikkat et
Maşallah iş çıkışı o yorgunluk ike spor elim kolum kalkmıyor benimde koltuğa attım kendimi yemek bulaşıgım duruyo...
GünaydınAnlıyorum seni gerçekten. Bakma ben de yoga yapicam derken uyuyakalmışım yorgunluktan
Sabah sporu dene.
günaydın kuzum nasılsınGünaydın kızlarumarım güzel bir gün geçirirsiniz hepiniz bugün
olsun cokda yorma kendini:)Günaydın. Ya dinlenirken uyuyakalmışım zaten yoga yalan oldu aşırı yorgundum dün ayağa. Sağol bu arada.
cuma da söylemicemYoh süyleme yazih heves ediyo o disin cuma gunu agahajajjajajabhajajjaja
Günaydın. Ya dinlenirken uyuyakalmışım zaten yoga yalan oldu aşırı yorgundum dün ayağa. Sağol bu arada.
Günaydın kızlarumarım güzel bir gün geçirirsiniz hepiniz bugün
günaydın kızlaaarrrGünaydın kızlar yine gaz doluyum kimyonlu suya vuracam bugün kendimi
hosbulduk canim, ay negüzel ilk cocugunmu?Merhaba cnm evet tanismuyoruz hos geldinn gruvumuzaaa .. ben hamislik nedeniyle izindeyim evet :) araniza donusum muhtesem olacak bekleyin beni
anladim canim neyse 6 ay cok degilmis Cabuk atlatir, bikac yillik bi iliski bitirmek dahada zor olurdu6 aylik bizimki deli iste seviyordu cocuk da romantik hareketleri olan biriydi ama sahte romeoymus demek ki
artik cumaya Kadar kacamak yapmassan toparlarsin canim kesinKaçamak varya ondan araları es geçtim
süpermis, bende kaynatim bari, buara cok kiraz yiyorum bende kaynatp kaynatip icim saplarini:)Evet canim ödem atiyo iyi oluyo ben kirazlarin saplarini atmiyorum artik kaynatip iciyorum hafif kirmizimsi bi rengi oluyo
herseyindn faydalanayım diysunsüpermis, bende kaynatim bari, buara cok kiraz yiyorum bende kaynatp kaynatip icim saplarini:)
Bugunku menumu yaziyorum
Sabah
Omlet
Beyaz peynir
Yesil zeytin
Bir dilim ekmek
Ara
1 meyveli yogurt
Aksam
Tavuk sis
1 kasik makarna
2 sogan halkasi
Birkac da patates kizartmasi vardi
Yanina da soda ictim
Gece de yogurt yemeyi planliyorum ama gina da gelmedi degil bitter cikolataya donebilirim
ilk bendede öyle olmustu canim ama sonra alisiosun gecio bisey kalmio:)Günaydın
Çok yoruluyor jilliaden sonra insan ayaklarım titriyor benimyaptıktan sonra
aynen canim:) zaten ramazan basladi baslayali su limon nane detoxu yapioruz esimle... iyi gelio vallah, bide kiraz sapi oh incecik olurum kirazin sapi gibi:)herseyindn faydalanayım diysun
DUTTA SEVERİM yalnızaynen canim:) zaten ramazan basladi baslayali su limon nane detoxu yapioruz esimle... iyi gelio vallah, bide kiraz sapi oh incecik olurum kirazin sapi gibi:)
ay babanemin bi lafi var onu hatirladim...
kiraz nedemis biliomussunuz?
Seni sapima cevirirdim, eger arkamdan dut yetismese
Söylersin söylersincuma da söylemicemhiç söylemicem
günaydın kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?