- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.641
Hic kilo almazık zati bizBizde beraber yedik aslinda misfrlikte o borek pilav fln cok sevmediginden yemedi tadina bakmistr. Ama benden daha cok yio mesela cips flnda yedi bi iki kere tatli yio azcik ama almaditabi ben hic almadim
yookSöylersin söylersindayanamasssinnnnnn
BUGÜN -200 çıktımartik cumaya Kadar kacamak yapmassan toparlarsin canim kesin
günaydın bebeğimGünaydın kizlar hayirli kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin
dün yapamadım bugün yapacam artık gözüm yerseilk bendede öyle olmustu canim ama sonra alisiosun gecio bisey kalmio:)
Supriz yaa ondan dimiyomyookgeccen o işi
Aminnnngünaydın bebeğimrabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah bu mübarek günlerde
TabiHic kilo almazık zati bizyiring yiring almayız
Günaydın kizlar hayirli kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin
Tabi tabi ben yine takildm nazarlandimAma diyet yapinca da hizli veriyoh
Supriz yaa ondan dimiyomsus didim cuma dicez
ben arife tutabilcemAminnnnyarin başlarım ben oruca bugun son
zaten verdigin kiloda acik geldi galiba:) seni yine listeyemi döndürsek napsak:)DUTTA SEVERİM yalnız
ben ramazan girdiiğinden beri hiç bişey yapamıyorum ne diyet ne detoks ne başka bişey
ooo süpersin canim:) bende dün Eksi 300 düm umarim cumaya Kadar 500 olur hatta daha üstü olsa negüzel olur:)BUGÜN -200 çıktımregli bitiyor ya rahatlarım azcık
Ossun iner oTabi tabi ben yine takildm nazarlandim
Partisko da baga diyi sadeceyok dimem sen parte ye diyon bana demiyon kilonu demem
ben arife tutabilcemgitti caanım kadir gecesi ya
şiii yok olmazzzzaten verdigin kiloda acik geldi galiba:) seni yine listeyemi döndürsek napsak:)
yok yeaaaaPartisko da baga diyi sadeceozel bi durum kilo bizim aramızda ahahahajaja
Ben gecesinden yakalarım belki kadir gecesini gün icinde bakicam duruma
Bitanesi sorup duruyodu dedim verdigimi falan nazarmi etti dersin kem gozluOssun iner obisi olmas yoksa kıvırcıklara mi didin kilonu
oo tebrik ederim kuzum sen bu hafta -700 görürsün en az kaçamak yapmazsanooo süpersin canim:) bende dün Eksi 300 düm umarim cumaya Kadar 500 olur hatta daha üstü olsa negüzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?