- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #212.661
yaparsin canim, bende dün yapamadim cok asiri bi sicak vardi oruclu oruclu bunu kendime yapmim dedim:) iftardan sonrada gece 11 de yapamiyorum malsefe hem kendim yorgun oluorum h emde ses yapmak yasak o saatden sonra apartman oldugu icin. bende bugün yapcam insallahdün yapamadım bugün yapacam artık gözüm yerse
kaç kilo aldın kuzumşiii yok olmazzzdevam etcem ben diyete menü falanda paylaşcam vercm 1 aya aldıklarımı geri
hadi bakalim ramazandan sonra beklioruz herkezden iyi performanslar:)şiii yok olmazzzdevam etcem ben diyete menü falanda paylaşcam vercm 1 aya aldıklarımı geri
Sus kizyok dimem sen parte ye diyon bana demiyon kilonu demem
ben arife tutabilcemgitti caanım kadir gecesi ya
Partisko da baga diyi sadeceozel bi durum kilo bizim aramızda ahahahajaja
Ben gecesinden yakalarım belki kadir gecesini gün icinde bakicam duruma
tamam benim icin kavga etmeyinyok yeaaaabende bi tek ona dicem o zaman sana demicem
ay ne güzel olur oturur kuran okursun ben üzülüyorum okuyamıcam diye
titreşim kemerleri varya biliyormusun ondan var bende dün biraz onu kullandım nasıl kaşındı tatlı tatlı spor yapmazsam bile kemeri kullansam göbeğim ericik aslında ama işte tembellik başa belayaparsin canim, bende dün yapamadim cok asiri bi sicak vardi oruclu oruclu bunu kendime yapmim dedim:) iftardan sonrada gece 11 de yapamiyorum malsefe hem kendim yorgun oluorum h emde ses yapmak yasak o saatden sonra apartman oldugu icin. bende bugün yapcam insallah
Ben dicem cuma günü baaara baaraaaaaa haykıracammmmm herkeslereyok yeaaaabende bi tek ona dicem o zaman sana demicem
ay ne güzel olur oturur kuran okursun ben üzülüyorum okuyamıcam diye
ay umarim canim ya bakalim insallah yapmam ama iftarda hep Tatli cekio canim az yemeye calisiom ama yinede zorlaniyorum:)oo tebrik ederim kuzum sen bu hafta -700 görürsün en az kaçamak yapmazsan
Bilemem saçının kıvırcık seviyesine bagliBitanesi sorup duruyodu dedim verdigimi falan nazarmi etti dersin kem gozlu
Sondaki kalp nidin
o tatlı krizi bende de var geçmiyoo tarçınlı süt içtim yinede geçmediay umarim canim ya bakalim insallah yapmam ama iftarda hep Tatli cekio canim az yemeye calisiom ama yinede zorlaniyorum:)
Giniydin pincokGünaydın kızlar
günaydınnn bezmiş gibi halin var kuzum sankiGünaydın kızlar
Kizlarrrrrr nasilsijiZ hepijizi cok ozledim akilli telefonum bozuldu ikinkez yaptirdim simdide cok kasiyor tum duzejim gitti bu ara aksilikler ust uste geliyor cok sukur kiIm vve ben iyiyiz. Baya sismanladimm her sabah itina ile tartiliyorum her aabah itina ile kilo almisnoluyorummm
Sizler nasilsijiz ramazan nasil gidiyor ben niyetli degilim ama cok yogun geciriyorum is cikisi yemekti masaydi vs derken on ikide zor yataga giriyorum. Haliyle hic tele bakamuyorum zaten bakacak akilli telim yoktu iki haftadir. Esiminkide cok gicik surekli hata veriyor yeni telefon alacagim sanirim . @keptinn @ParteMoralllSekerPancarii @nufiiunn @selcanmehmetcan @htc71 poncikbirgelincik nikijibatladigim varsa affola kizlar bu telden ancak bu kadar oldu
bana mi didin pancaaaarGiniydin pincok
he bezdim kuzum bu ara herşey üst üste geliyogünaydınnn bezmiş gibi halin var kuzum sanki
Bana pincikcik demen lazim bu kilomlanbana mi didin pancaaaar
he bezdim kuzum bu ara herşey üst üste geliyo
Olsundu kivircigimi kem gozlukle sucladikSondaki kalp nidinkivircik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?