- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.601
naptınnn perşembe günü fazla mı yediiinnnn
sende şu diyetin mantıgını bi kapaydın artıköyle bişeyyapcaksan cuma yada hafta sonu yap kuzu her zaman etkili olmuyo ki ya şimdi kilo alırsan artı cıkarsan yarın
Ama artı değilsin bak şu an bugünü iyi değerlendirirsen bence yarına birkaç yüz gram oynar
Aslında kahve tiryakileri pek şeker aramaz kahvenin içinde
Onu ben çayda yapmıyorum ama kahve şekersiz daha bile güzel
Filtre mi içiyorsun ki onu ben hiçbir türlü sevmiyorum
yok bebeğim türk kahvesi içiyorum günde 2 kere o da cok az şekerli ama hiç şekersiz de içemiyorum
Ama artı değilsin bak şu an bugünü iyi değerlendirirsen bence yarına birkaç yüz gram oynar
Aslında kahve tiryakileri pek şeker aramaz kahvenin içinde
Onu ben çayda yapmıyorum ama kahve şekersiz daha bile güzel
Filtre mi içiyorsun ki onu ben hiçbir türlü sevmiyorum
kız yok günlerdir gram oynamıyo o kadar sporda yapıyorumsabah biraz fazla yedim öğlen ve akşam çok hafif yicem inşallah eksi olurum yarına
bir sene kadar aynı iş yerinde çalıştık ordan biraz samimiyet var benden de bayağı küçük abisi bilerek benim şubeme göndermişti o zman markette çalışıyordumAslinda bi tane gömlek alabilsen topukluyla hemen şiklaşiyo kiyafet ayy bide nisanmiş düğünde giyinip kuşanicam ben dersineglenmene bak kuzum bosver kiyafeti kuzeninle yakin msnz
heeeehhh cok verdin çünkü de duraklamaya girdikorktum iste o yüzden sabah yedimkızım o kadar az yiyorum spor yapıyorum afedersin totom çıkıyo ama 100 gram bile farketmiyo bence duraklamaya girdi 4 gündür hiç farketmiyo cünkü sanmıyorum + cıkcağımı cıkmam hem cıkmıyım diye sabah yedim
bende bisiklet istiyorum özendmDersi de bitirdim artık tüm gün totom rahat bol bol bisiklet çeviririm
Artık bisiklette oturmaktan totom acıyor
Gideyim Ripped yapayım ben
Dünkü menün güzel aslında
Akşam hariç
Akşam çok az olmuş gibi
Ama hiç ara yok
Aralara da bir şeyler bölüştür metabolizmayı aktif tutar
Yemeyince de kilo veremiyorum bak ben 74te sıkışmıştım iki hafta
yok bebeğim türk kahvesi içiyorum günde 2 kere o da cok az şekerli ama hiç şekersiz de içemiyorum
filtre acı oluyohele o macırların içtikleri nasıl içiyolar bilmem
heeeehhh cok verdin çünkü de duraklamaya girdi
bence cok az yediğin için böyle oluyo bak ben ekmek yemeye başladım wc sorunu kalmadı su içiyorum terliyorum spor da yapınca otomatık gidiyo kilolar zaten başka bişeye gerek kalmıyo bile
evet göçmen yani macırMacır derken Bulgar göçmenine macır deriz kız biz
Babamlar öyle hatta
Ay bilmiyorum benim arkadaşlarım da bayılıyor ama ben içemem sütsüz şekersiz içiyorlar bir de bak onda şeker olur
Türk kahvesiyse evet onu az şekerli içerim ben de
Normal granüllüyü diyorum o şekersiz gidiyor
Macır derken Bulgar göçmenine macır deriz kız biz
Babamlar öyle hatta
Ay bilmiyorum benim arkadaşlarım da bayılıyor ama ben içemem sütsüz şekersiz içiyorlar bir de bak onda şeker olur
Türk kahvesiyse evet onu az şekerli içerim ben de
Normal granüllüyü diyorum o şekersiz gidiyor
ah ah bide yarin zayiflarim diodun yemis simitler ohhhhh öyle zayiflansa incecik kalirdikcıkmadım kiiii sabitimakşamki bulgur cok geldi galibası ama karnım düzleşti baya
bende bisiklet istiyorum özendm
canım acıkmıyorum ki sabah falan bişey yemek gelmiyo aklıma yanımada almayı unuttum
akşam geç evde oluyorum o saatte yemek yemek istemiyorum bide bana göre bişey yoktu evde
***haftalık hedefler***(07.07-14.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>57.9
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@Vanillav:72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=> 85.9
@denetim :71,80=>70
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>52.5
Toto kemiklerinin acımasına mı
Otururken acıyor valla
Demek ki totoda çok yağ yok bir de bu açıdan bakmak lazım bak göbek üstü olan şeylerde yastık gibi ne acı ne bir şey olmuyor
Acıkmasan da aralarda şöyle bir 50-60 kalorilik şeyler al yanına koy
2-3 saatte bir yersen metabolizma da devamlı çalışmış olur
Aç kaldıkça depoya atar
saten tarzı olcaktı bir bakayım ama içine girmek önemli iştePıncırın dediği gibi topukluyla çok şık olur bence
Hele saten gömlek olacak çok severim var benim bitene ama olmıyı
Ya ben şeyden korkuyorum
Geçen sefer istasyonda çanta çalındı o yüzden elimde bavulla çok yol gitmeyi düşününce bir kalbim pıt pıt ediyor o gün geliyor aklıma
O yüzden ne kadar çabuk gidersem o kadar iyi
O çalındığı günden beri zaten hep çantalarıma sarılarak yürüyorum travma oldu
İşi aksatmasınlar daÇok tatlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?