Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet hedef o amaaaa nasil cikcam bilmiorum 400 gr vermem mümkünmü bilemedim bugün coook zorlarsam belki
o zaman cok zorlama madem ki normal düzende git dengeyi bozmyaa gerek yok
ayyy cok güzeeeeelll
elbiseleri mirak ettiimm göndertsene fotosunu

o zaman cok zorlama madem ki normal düzende git dengeyi bozmyaa gerek yok

ayyy cok güzeeeeelll
elbiseleri mirak ettiimm göndertsene fotosunu
giydigimde cekinirim söyle hazirlanimis bir sekilde atarim fotolari ayakabilarla birlikde kinaya suan icin plan gitcez yani esim götürüp birakcak ben hafta sonu kalcam kayinvalidemlerde umarim bi aksilik cikmaz kinaya gercekten cok gitmek istiyorum yarin aksam atarim yani Foto yada cumartesi dügün günüde atarim canim

evet bakalim gecen hafta duraklamasaydim kilo veriminde daha iyi olcakti ama olsun gec olsun güc olmasin

gruba at bizde görelim bende eltimin nisanina etek bluz aldım

ilk paragrafı okudum sanki ebni anlatıyor yarın bende şeker diyetine başlıyorum favori yaptım yazıyı işim bitince sonuna kadar okuyacam ara arada okuyacam bırakmayım

günaydın kızlar
günaydın kuzum

belgerlerde de mi gitti o çok kötü işte yedek yoksa eğer maddi zararı yüksek olmuş geçmiş olsun bir daha olmaz umarım böle birşey

Kız ben de bilmiyorum evdeki bisiklet bu yerinde duruyor zaten spor için
kendime güldüö bende sokakta sürüyon sanmıştım bakımı zor mu o bisikletin

ayyy kuğu gibinnnn süzülürsünn ortalıklarda herkesler zayıflamışın derlerrr
aynen öyle güç olmasın yeter azar azar gitsin işte

canim benmi yanlis gördüm yada boy olarak 1 87 mi yazdin?
yok o metre kare olaraktnn hesaplamş
ilk paragrafı okudum sanki ebni anlatıyor yarın bende şeker diyetine başlıyorum favori yaptım yazıyı işim bitince sonuna kadar okuyacam ara arada okuyacam bırakmayım

günaydın kuzum
tm bebeğiiiimmm faydalı geldi bana da ondan paylaştm

ev iş arası 50 dk terzi yok ev civarında dönüş 50 dk nişan ilçede olcak saat 19,30 gibi çıkarız mümkün değil büro da amcam olsa izin alırdım o da yok

ay ivitttt insallah:) hmm anladim canim eee ozaman ben suan ideal kilomdaymisim ohhh negüzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…