Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben diyordum kız burada aslında onu hani kalorisi düşük diye bilsem sana da derdim meyve suyu bile çok kalorili insan içecek ferahlatacak bir şey arıyor en güzeli limonata + cola 1 kalorilik olanları

kiraz saplı çay da ödeme yardımcı ama sigara içmeyin de enö nemllisi o :))

Maydanoz kürü bitsin ona da dönebilirim baya faydasını gördüm ödem için tavsiye ederim

Tatildeyim ben öğrenciyim erken kalkmayı çok severim ama gece uyuyamadığımdan sabah da kalkamıyorum

Al benden de o kadar
Lisansta mısın sen

Dünkü spor o 1 saat sonra daha fazlası ile karşınız da olacam 10 gibi yaparım

Bu hafta çok iyi gidiyorsun valla cuma senden güzel sonuçlar bekliyorum

Bende bu ara deli acıkıyorum sanırım erken regli olacam bu ay belimde çok ağrıyor

Evet lisans sen

Yarın o karışımdan da yapacam... aslında iyi gitmiyorum gibi geliyor wcyi çözmem gerekli..
Yaa soda dan da öğ geldi bana iyi oldu didim ama yinede çok içmemek daha iyi gibi

Sabah
Tost kaşarlı 300 ml kadar süt yarım yağlı
Ara
1 zero
Yarım nestle bitter tahıllı bar
1 türk kahve 2 kuru kayısı
Öğlen
3 yk yumurtasız menemen
1 küçük kase buğdaylı yoğurt
Ara
Barın kalan yarısı
Akşam
2 servis kaşığı bamya
Semizotlu salata
4.yk yoğurt
Ara
Bilmiyorum ne yesem
Toplam kalorim 1082.

Bende bu ara deli acıkıyorum sanırım erken regli olacam bu ay belimde çok ağrıyor

Az daha sabır kuzum regl etkiliyor mu tedavi dönemini

Ben de yüksek lisans canım bu eylülde başlayacağım
Bölümün ne

Yarın o karışımdan da yapacam... aslında iyi gitmiyorum gibi geliyor wcyi çözmem gerekli..
Yaa soda dan da öğ geldi bana iyi oldu didim ama yinede çok içmemek daha iyi gibi

Wcyi o karışımla çözersen sıkıntı kalmayacak bence o baya ödem de atıyor onu fark ettim ben umutları düşürmek yok geçen hafta çok güzel patır patır gitti bak

O nesfit barlarını çok seviyorum ya

Bu arada ikimiz de 1082 almışız bugün uğraşsan tutmaz

Menünüz gayet güzel

Bölüm tıp sizin? ben de Bi an dedim 1082 nin anlamı mı var

Evet regli 3.günü yada 21.ci günü tedavi başlıyor regli iken gidicem işte uzun kısa protokol tercih edilecek
....
Yarin yapayım bakalım faydası olur diye düşünüyorum
Ayarlasan tutmaz dedigin gibi

Evet regli 3.günü yada 21.ci günü tedavi başlıyor regli iken gidicem işte uzun kısa protokol tercih edilecek
....
Yarin yapayım bakalım faydası olur diye düşünüyorum
Ayarlasan tutmaz dedigin gibi

O zaman reglin yaklaşıyor olması çok güzel heyecanlı bir şey
Bu cumaya 69.7 geleceksin inanıyorum
Bir de 6yı görünce daha rahat gitmeye başlıyor stres yapmıyorsun artık onu fark ettim

Senin bölümün de çok güzelmiş başarılar diliyorum

Teşekkürler Çok düşünmüştüm lisedeyken psikoloji mi psikiyatri mi diye
Sonra psikoloji dedim şimdi ona bile gelemiyorum araştırmacı olacağım psikiyatride hepten tırlatırdım herhalde
Uzmanlığı düşündün mü tıpçılara sormayı en sevdiğim soru

Bence de psikoloji psikiyatriden mantıklı
Uzmanlık için olmayacaklara karar verdim seçeceğime değil de kadın doğum ve cerrahi bölümler düşünmüyorum tabi ne olur o zamana kadar bilmiyorum da

Evet persembee de azicik tur yaptim cuma burdaydim. Ama tabi dururmuyum cumartesi pazar ve bugun de doluydum bugun sana yazicaktm nereye kayboldun diye geldinnnn
Hihih süpersin vallah vcanim ohhh gez... bizde cuma kayinvalideme gittik cumartesi dügünü yaptik pazar tüm aile mangal keyfi pazartesi de esimle gezdik biraz bugünde geri döndük gelirkende büyük bi avma var oraya girdik gezdik geldik:)

Ohhhh sefan olsunnnnnnnnn kafan dagilmistirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…