- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.181
Cnm kalorııs oyle olsada zararli degıl mıSchonerDuft Zeroyu yazmayı unutmuşum lightı da öyle
Benim sık tükettiğim içecekler son 1 aydır
-Coca cola 0
-Coca cola light
-Uludağ şekersiz limonata
Hepsinin bir bardağı 1 kaloriden az
Light/zero yu damak zevkine göre seçersin
Temelde aynı şeyler
Ön dişleri yeni yaptırdım diye pipetle içiyorum gerçi zararlı olduğu gerçeği değişmiyor
Aksam erken yatarakFarkındayım bulgur pilavı aceleyle oldu sabah erken kalkamıyorum bir türlü nasıl kalkabilirim bilmiyorum ya :/
Guzel ama ben zero olayını sevemedımSabah
Tost kaşarlı 300 ml kadar süt yarım yağlı
Ara
1 zero
Yarım nestle bitter tahıllı bar
1 türk kahve 2 kuru kayısı
Öğlen
3 yk yumurtasız menemen
1 küçük kase buğdaylı yoğurt
Ara
Barın kalan yarısı
Akşam
2 servis kaşığı bamya
Semizotlu salata
4.yk yoğurt
Ara
Bilmiyorum ne yesem
Toplam kalorim 1082.
Supersın :)Yöntem uygulamıyorum da dün hastane yüzünden gecikti öğünlerim bugün erkenden kalktım ama
he erkendi diyosun yaniiiiiAmaa 16 da yedim binevi öğlen
Supersın :)
Bugun menunu merak ediyrm
Ona gore dıkkat edersın :)
Takıpteyız
Menun guzeldı Zaten:)
he erkendi diyosun yaniiiii
eh tm madem ama takipteyim menüleri
hoş geldin buki nasılsınSelam kizlar ben geldimmm... aramiza seni arkadaslar katilmis galiba, gecmisi okuyamadim napiosunuz?
cezanın fark var şarkısını size armagan ediyorum o zamanBugün güzel olacak kızlaaaaar kararlıyım :))))14. grubun farkını görsün herkes
8 yk patates bol nişasta demek ama sen emziriyorsun sütün azalmaması lazım ne yemen gerektiğini bilmiyorum ama şöyle bir öneri eğer beyaz ekmek yiyorsan tam tahıl gibi ekmekler yeSabah 8:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 5 adet zeytin, yarım dilim ekmek
Ara ogun 1o:30
Ikı adet ıncır ve bır kupa rezene cayı
Oglen 13:00
Kabak yemegı bır tabak dolusu ( patates, domates, bıber, sagon ve sarımsaklı)
Dereotu ve domates tuzsuz
Yarım dlım ekmek
Ara ogun 15:30
İki adet kuru incir
Aksam 17:30
8 yemek kaşığı patates kavurması
2 yk kabak
3 yk kıymalı makarna
Yarim dilim ekmek
Dereotu domates
Ara ogun 21:3o
Uc kurabıye ve cay ( sutumde azalma hıssettım tatlı yemek ıstedım)
Sonuc:-600, bu kadar hızlı gıtmesını şuna baglıytm ben aslında 83.1 e dusmustum bı hafta bıraktım mevlut telaşına hemen artmıstı, oturmamış kılo oldugundan dıkkat edınce hızlı gıttı, cuma net oturur bakalım ne olacak
Eki Görüntüle 2026092
cezanın fark var şarkısını size armagan ediyorum o zaman
bende şmdi kahvemi yudumluyorumsonra az işim var onları halledip döncem aranıza
künefe diye diye gömecem 1 porsiyon künefe birde 1 porsiyon şireli börrek o olacakhı ney künefe mi
ayy bebeğiiimmmmsen öğrende şimdi acelesi yok şu an yapmaya vaktimde yk zaten eğer gönderiliyosa bi ara paslaşırız
bilmiyorum ki kuzum soğuk mu yedim acaba diyorum adet ağrısı dışında bir ağrı ile uyandımgünaydın kuzuuumm niye agrıyo ki belin acaba
aynen kuzu yeni gelen bi kiloysa hemen gtmiştir sen devam et diyete kacamaksız daha cok gidicek
Yahu abartmayin ya
@KUBAR bişey diceksin kuzum ne demek bişey demedimbaktın gözüne cok mu geldi fazla yemişsin diceksinnnn takım olmak bunu gerektirir
mesela 6köfte bde yanında bulgur pilavı aksam için cok cok cookk fazla bence bana öyle gldi yani öğle yemeği olsa tm derdimde akşam olmamış sanki
haklısın tatlım bende sevmeim ama dün o kadar içim yandı ki işe gelirken gözüme ilişince büfede aldım yoksa aylardır içmiyorumGuzel ama ben zero olayını sevemedım
sağol canııımmşarkı güzelmişafiyeet olsun
ben su kayseeri yağlamasını denemek istiyorumkünefe diye diye gömecem 1 porsiyon künefe birde 1 porsiyon şireli börrek o olacak
acaba uyurken ters bi hareket mi yaptın ondan mı oldubilmiyorum ki kuzum soğuk mu yedim acaba diyorum adet ağrısı dışında bir ağrı ile uyandım
geç yedi sandım akşam deyinceYahu abartmayin ya
hiç bilmiyorum ki kuzum ...sağol canııımm
sende iç türk kahvesi hem tansiyonu düzenliyo hemde kan şekerini dengeliyo
ben su kayseeri yağlamasını denemek istiyorumcok üzel diyollaaa
acaba uyurken ters bi hareket mi yaptın ondan mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?