Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim değerlendirmesini yaptığın için çok mutlu oldum öğlende mı yoğurt yiyeyim? Tamam yarın yiyecegim inşallah süt sevmiyorum sade olarak içemiyorum

teşekkür ederim değerlendirmesini yaptığın için çok mutlu oldum öğlende mı yoğurt yiyeyim? Tamam yarın yiyecegim inşallah süt sevmiyorum sade olarak içemiyorum

İçine tarçın katmayı denesene şekerli gibi oluyor ben tarçın sevmem normalde ama sütün içinde çok güzel oluyor tatlı isteğini de kesiyor
İyi aklıma getirdiniz yapayım birazdan bayadır içmedim

SchonerDuft Zeroyu yazmayı unutmuşum lightı da öyle
Benim sık tükettiğim içecekler son 1 aydır
-Coca cola 0
-Coca cola light
-Uludağ şekersiz limonata

Hepsinin bir bardağı 1 kaloriden az
Light/zero yu damak zevkine göre seçersin
Temelde aynı şeyler

Ön dişleri yeni yaptırdım diye pipetle içiyorum gerçi zararlı olduğu gerçeği değişmiyor

Farkındayım bulgur pilavı aceleyle oldu sabah erken kalkamıyorum bir türlü nasıl kalkabilirim bilmiyorum ya :/

limonlu suyu diyetisyenimden öğrendim sabahları metabolizmayı hızlandırıyor,
akşam yemeğimi 16 da yedim bugün çok düzenli olamadı aslında

Tost ile hemen acıkıyorum ben ya yunurta yeyince 12 12.30 gibi acıkıyorum..
Squat gril ve o video karışık yaptım daha çok squat ve mekik ağırlıklı 2 dk kadar plank yaptım göğüsler önemli şeyler
...
Bamyamı yaptım yedik iyi oldu daha sağlıklı ve diyetli

Kolayı ben de çok severim ama şekersiz de olsa şişkinlik ödem yapıyor :/

Sütü 1 çubuk tarçın ile kaynat ya da 1 çay kaşığı at bardağa harika oluyor ama süt light ya da yarım olmalı ...
Ya da kuru incir ya da kuru kayısı ile kaynat meyveyi ye sütü iç 3 kuru kayısı 1 porsiyon 2 kuru incir 1 porsiyon değerinde
Yoğurt 4yk olarak yersen harika olur tabi menünün bütünü de önemli

limonlu suyu diyetisyenimden öğrendim sabahları metabolizmayı hızlandırıyor,
akşam yemeğimi 16 da yedim bugün çok düzenli olamadı aslında

16da yiyip dayanabiliyorsan helal olsun diyorum ben çok gece yiyen bir insandım da bana biraz işkence geliyor 6da yiyorum ben genelde

Ben bu aralar çok acıkmıyorum ya önceden uzun uzun menüler yazardım hatırlıyorsun artık pek meh modundayım
Bugün sporu coşturmuşsun canım
Yanına yoğurt de yidin mi

Kolayı ben de çok severim ama şekersiz de olsa şişkinlik ödem yapıyor :/

Gerçi evet asitli sonuçta
Tatlı ve tuzlu şeyler su tutuyor
Sigarayı bırakınca başladım ben de cola ve maden suyuna boğazımı yakıyor ya ondan ötürü
Geceleri maydanoz suyu içmeye başladım 1 haftadır

Ya bugün aldım sabah nasıl içim yandı açık büfe aradım baktım bu tane var zeroda var nesfil bitter tahilli bar da var aldım ikisi 90 kalori çok şaşırdım bilmiyordun arada alırım bende .ön dişler önemli pipet en iyisi

kiraz saplı çay da ödeme yardımcı ama sigara içmeyin de enö nemllisi o :))

Dünkü spor o 1 saat sonra daha fazlası ile karşınız da olacam 10 gibi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…