Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi geceler isveçin her günü kaçamaklı olmaya başladı ögle ve akşamı yer değiştirmiştim öğlen iyiydi akşam yoğurt salam ve meyvem kalmıştı ilkinde midem kazındı bi küçük armut yedim sonra akşam menüsü kayınvalideme gidecektim orada sadece yoğurt yemem gerekirken yoğurt yerine cacık salam yerine de bir tane domates kıymalı dolma yedim sonrada iki tane kayısı yarın sabah tartı hiç ii şeyler göstermeyecek galiba

Bence de psikoloji psikiyatriden mantıklı
Uzmanlık için olmayacaklara karar verdim seçeceğime değil de kadın doğum ve cerrahi bölümler düşünmüyorum tabi ne olur o zamana kadar bilmiyorum da

Fazla kirli olmasın diyorsun
Ben okusam nöroloji seçerdim sanırım beyne olan bir ilgim var
Bak bu saat oldu hala uyuyamadım

Selam kizlar ben geldimmm... aramiza seni arkadaslar katilmis galiba, gecmisi okuyamadim napiosunuz?

Oo hoşgeldin nasıldı eğlence güzel miydi
Kilo aldın mı
Gelir gelmez sıkıştırayım

Bence o kaçamaklı kaçamaksız her türlü kilo verdiriyor
Ben kaçamaklı yapıp kilo veren çok gördüm yediğin şeylerin de pek kalorisi yok
Gidip künefe yememişsin meyve yemişsin yani

Isveç ten vazgeç çok zor bir liste ve kas kaybına sebeb oluyor onun yerine daha makul bir liste yapsbilirsin

kaptinn anneme tepsiyi sordum fırın tepsileri oluyor ya orijinal olanlar onlarda da yapılabilir... peynir hatay peyniri olması gerekiyor dedi ... kaymağı biliyorsun zaten... kargo şirketine bir sorayım peynir alıyorlarsa göndercem unutmadım

Yaa inşallah wcyi çözmem gerekli...regli öncesi böyle oluyor bazen ondanmidir çözemedim ki ...
Cuma günü randevu için hastaneye gitcez bakalım.... gerekli evrakları hazirlayacaz haftaya kadar ama kan vermekten korkuyorum delik deşik olcam yine

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 5 adet zeytin, yarım dilim ekmek

Ara ogun 1o:30

Ikı adet ıncır ve bır kupa rezene cayı

Oglen 13:00
Kabak yemegı bır tabak dolusu ( patates, domates, bıber, sagon ve sarımsaklı)
Dereotu ve domates tuzsuz
Yarım dlım ekmek

Ara ogun 15:30
İki adet kuru incir

Aksam 17:30
8 yemek kaşığı patates kavurması
2 yk kabak
3 yk kıymalı makarna
Yarim dilim ekmek
Dereotu domates

Ara ogun 21:3o
Uc kurabıye ve cay ( sutumde azalma hıssettım tatlı yemek ıstedım)

Sonuc:-600, bu kadar hızlı gıtmesını şuna baglıytm ben aslında 83.1 e dusmustum bı hafta bıraktım mevlut telaşına hemen artmıstı, oturmamış kılo oldugundan dıkkat edınce hızlı gıttı, cuma net oturur bakalım ne olacak

Bence gayey ıyı valla

Bak bu olmadı sımdı :)
Bakalıö sonucune kadar etkıler

Bır ogun eksık gıbı
Bılmıyrm uyguladıgın bır yontem var mı?
Karataya gore gunde ıkı ogunde yetıyor:)

Ben de çok geç uyudum ama erken kalktım sonunda inşallah geri uyumam

Köfte bu yaaaa tatlı değil Bişi değil

@KUBAR bişey diceksin kuzum ne demek bişey demedim baktın gözüne cok mu geldi fazla yemişsin diceksinnnn takım olmak bunu gerektirir
mesela 6köfte bde yanında bulgur pilavı aksam için cok cok cookk fazla bence bana öyle gldi yani öğle yemeği olsa tm derdimde akşam olmamış sanki

Künefe dedi biri: D
hı ney künefe mi

ayy bebeğiiimmmm sen öğrende şimdi acelesi yok şu an yapmaya vaktimde yk zaten eğer gönderiliyosa bi ara paslaşırız

Günaydın nasıl bir bel ağrısı ile uyandım anlatamam wcde yok bugün ceviz badem ekleyecem belki işe yarar
günaydın kuzuuumm niye agrıyo ki belin acaba

aynen kuzu yeni gelen bi kiloysa hemen gtmiştir sen devam et diyete kacamaksız daha cok gidicek

Amaa 16 da yedim binevi öğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…