Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şekerim felan düşerse ara olarak yerim belki ilerleyen saatte ;-)

8 yk patates bol nişasta demek ama sen emziriyorsun sütün azalmaması lazım ne yemen gerektiğini bilmiyorum ama şöyle bir öneri eğer beyaz ekmek yiyorsan tam tahıl gibi ekmekler ye
Kesınlkkle haklısın cnm
Evde olunca artık tuketmek gıbı bır gorev mecbur oluyor :) esımın ıscısı patates getırmıs, hasla demıstı, yedıklerının arta kalanını asla yemez
Bende ziyan olmasın diye kavurdum ve mecbur yıyorum, aslında pek dıyete uygun bir beslenme olmuyor
Ekmekte dıyetten once evde ekmek vardı bıtmıyor bı turlu :) esımde ekmek yemez, buzdolabından cıkarıp ısıtıp yıyorum :)
O bıtınce beyaz ekmek tuketmemeye calısacagım
Yorumun ıcın cok tesekkur ederım

haklısın tatlım bende sevmeim ama dün o kadar içim yandı ki işe gelirken gözüme ilişince büfede aldım yoksa aylardır içmiyorum
He o zaman tamam
Buzzz gıbı ne guzelde içilir ohh :)
Bende sımdı rezene cayı ıcıyrm
El mahkum
Yerıne kutu kola ıcmek ısterım
Sutten kesınce ılk ısım kola ıcmek olacak

tavuk yemeyi özledim
yemesemde olurmuş diyor şekeri çok olmazsa yerdim bende ama tedavimede iyi olmdığı için elimi sürmüyorum yanından geçerken kokluyorum ssdece

taze ekmek alınca difrize atabilirsin dilimli olduğu için 5 dk eriyor hem tazeliğini koruyor

:) bitane ye pazar gunu

Beyaz ekmekleri kofte ici olarak cekseydin. Beyaz ekmek tuketmek zorunda olmazdin.
Emziriyosun ya sana en guzeli tam bugday ekmegi.

Oo hoşgeldin nasıldı eğlence güzel miydi
Kilo aldın mı
Gelir gelmez sıkıştırayım

harika gecti iyice bi kurtlarimi döktpm gelidm vallah aldim ama cok az 500 gr bisey galiba ama hemen önemlerimi aldim cumaya azda olsa eksi mutlaka var:) maydonoz suyu ictim gece yatmadan sabah iyidi tartidaki durum;D... ama baya bi kacamakli 4 gün gecirdim yinede ona ramen 500 gr cok iyi benim icin birazda ödem gibi hissediyorum bunu cünki reglm cok yakin 3 güne gelir herhalde... cuma artilar yok ama sözzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…