- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.221
Şekerim felan düşerse ara olarak yerim belki ilerleyen saatte ;-)bende sıkıntıma geri döneym bari
bencede canım hurma en güzeli ama 2 tane de yesen olur bence hem tok tutar
köfte değilde sucuk yiyemiyoz mu yaaa ızgara da veya yagsız tava da olsa mesela bu ara cnm on cekiyo niyeyse
çünkülüm o bir isveçciiii
Kesınlkkle haklısın cnm8 yk patates bol nişasta demek ama sen emziriyorsun sütün azalmaması lazım ne yemen gerektiğini bilmiyorum ama şöyle bir öneri eğer beyaz ekmek yiyorsan tam tahıl gibi ekmekler ye
He o zaman tamamhaklısın tatlım bende sevmeim ama dün o kadar içim yandı ki işe gelirken gözüme ilişince büfede aldım yoksa aylardır içmiyorum
Neyse hemen bugun telafı edıyrz o zaman hadı bakalımEtkiledi Bile
Heyytt hadı kızlarrrBugün güzel olacak kızlaaaaar kararlıyım :))))14. grubun farkını görsün herkes
Şekerim felan düşerse ara olarak yerim belki ilerleyen saatte ;-)
tavuk yemeyi özledim
Valla bns 10 kofte yiyorum :)
Ama o sizin koca koftelerden degilnofmal elimle bastirdgm ufaklardan
Ben kalori hesaplmam proteinse sebzeyse bolbol yerim. Koca gogusu tek basima yedigimde olduucohta guzel virdimdi kaloriymis oymus ben anlamam
ben tatilde yemistim yarim icimde kalmasin diye yemesemde olurmus
ne kadar verdin peki bakalım bırakınca ne kadarı geri dönecek merak ediyorumİlk altı günü bi tamamlayayyım da
taze ekmek alınca difrize atabilirsin dilimli olduğu için 5 dk eriyor hem tazeliğini koruyorKesınlkkle haklısın cnm
Evde olunca artık tuketmek gıbı bır gorev mecbur oluyor :) esımın ıscısı patates getırmıs, hasla demıstı, yedıklerının arta kalanını asla yemez
Bende ziyan olmasın diye kavurdum ve mecbur yıyorum, aslında pek dıyete uygun bir beslenme olmuyor
Ekmekte dıyetten once evde ekmek vardı bıtmıyor bı turlu :) esımde ekmek yemez, buzdolabından cıkarıp ısıtıp yıyorum :)
O bıtınce beyaz ekmek tuketmemeye calısacagım
Yorumun ıcın cok tesekkur ederım
:) bitane ye pazar gunubende sıkıntıma geri döneym bari
bencede canım hurma en güzeli ama 2 tane de yesen olur bence hem tok tutar
köfte değilde sucuk yiyemiyoz mu yaaa ızgara da veya yagsız tava da olsa mesela bu ara cnm on cekiyo niyeyse
çünkülüm o bir isveçciiii
amaaan bosveeeer :)tavuk yemeyi özledim
yemesemde olurmuş diyor şekeri çok olmazsa yerdim bende ama tedavimede iyi olmdığı için elimi sürmüyorum yanından geçerken kokluyorum ssdece
sarilalim vallah cok özledimmmmmmmmşükür kavusturana diyorum
gelin size bi sarılayım
Beyaz ekmekleri kofte ici olarak cekseydin. Beyaz ekmek tuketmek zorunda olmazdin.Kesınlkkle haklısın cnm
Evde olunca artık tuketmek gıbı bır gorev mecbur oluyor :) esımın ıscısı patates getırmıs, hasla demıstı, yedıklerının arta kalanını asla yemez
Bende ziyan olmasın diye kavurdum ve mecbur yıyorum, aslında pek dıyete uygun bir beslenme olmuyor
Ekmekte dıyetten once evde ekmek vardı bıtmıyor bı turlu :) esımde ekmek yemez, buzdolabından cıkarıp ısıtıp yıyorum :)
O bıtınce beyaz ekmek tuketmemeye calısacagım
Yorumun ıcın cok tesekkur ederım
Oo hoşgeldin nasıldı eğlence güzel miydi
Kilo aldın mı
Gelir gelmez sıkıştırayım
ne evi tatim? siz ev bulmamismiydiniz?günaydın beybileeerrr
cok yorgunummm dün bütün gn ev aradık iş çıkışında
hpsbulduk tatlim iyim sen nasilsin? arada takip etmeye calistim 70 kilolara inilmis sen ve @Vanillav harikasiniz vallahhoş geldin buki nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?