Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gulumse25 dedi:
Günün menüsü sabah:Saat11.30 1yumurta 3çeri domates 2siyah zeytin yarım salatalık 1tane köy biberi ara ögün yok saat 16:00 bir kase lahana çorbası akşam yemegi saat:20.00bş kase ıspanak yemegi 1kase lahana çorbası 1dilim kek ve 1dilim ıspanaklı börek 2buçuk litre su yatana kadar 3litre olur akşamı biraz fazlamı kaçırmışım kızlar şiş hissediyorum kendimi

SekerPancarii dedi:
Kuzum menunu gormedim ama kacamak yapinca kendimizi ac birakmiyoruz napiyoruuzzz yarin karbonhidrati kesiyoruz o zaman dengeleenirrr yarin sabah 1 dilim tambugday veya tahilli ekmeklerden ye sonra gunun kalaninda ne ekmek ne pilav makarna patates bile yeme sebze et agirlikli git hemen dengelenir canım pilav makarna patates diyete başladığımdan beri hiç yemedim pişirmedimde :)) yarın yine normal kahvaltı ara ögün ve akşam lahana çorbası beni bekliyo:))

İyyim canim ben sen nasilsin gelmiyo msn artik bak keptinn oldum yineiyi mi ettim bilmiyom
Hayirli uğurlu olsun canim cok sevindim ..ben bu ara iyi degilim hergün bir haber olay duyuyorum ne bilim bunlarda geçer gelirim buraya cok istiyorum inş biran önce toparlaniyimda..

Slm kizlar esim gece vardiyasinda oldugu icin gunduzleri evde ve pek uyumuyo o yuzden anca aksam ve sabah erken saatte gelebilcem bu hafta nasilsiniz menulere bakcam ama cok konusmussunuz ve cok yorgunummmm bakiniyim ben biraz gecmise
Bizde de yarın misafir var bugün full hazırlık yaptık evde hiç giremedim ama asıl yarın resmen sınav var

Ayda 1 buluşuyoruz arkadaşlar ile gitmesem hiç olmazdı 2 senedir böyleyiz.. tartiyi etkilemicek şükür ..
Yulaf kepeginden ekmek nasıl oldu lezzet olarak merak ettim

k.fasulye emzirenler için önerilmiyodu galiba kuzum bide akşam yemek saati geç olmş biraz
patlıcan salatasına bayılırımmm

neyi zorla yedin beybiii sevmediğin bişey mi kii
menüyü begendm ortadaki kek haric o da mecburenmiş zaten o yüzdne likeee

sabah 2 yumurtayla beraber o ekmege hiçççç ihtiyacın yoktu benceee tavuk zeytin peynir tam olmuş ma yumurta yada ekmek fazla geldi birinden biri

aferiiiiiinnnnnnn

bu hafta bi daha kacamak fln yok sana
takipteyim

akşam pilav patates ekmek bi arada olmuş
olmuş bu ? bence olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…