- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.381
İyyim canim ben sen nasilsin gelmiyo msn artik bak keptinn oldum yineSlm kizlar napiyonuz nasilsiniz ♡♥♡
Harika canimBugün 6.günüm başlangıç 100.1güncel 98.300 yani 1kilo 800gr gitmiş
Benım bebış buyuduya cok dıkkat etmıyorum 6aylığa kadar baya dıkkatlıydımCnm emzırırken kahve ıcmek aslında ıyı degıl
Tabı bırde patlıcan tuketımi
Onun haricinde başarılı bir menu :)
Kek ve börek olmamış canım diyet başında vazgeçmek çok zor oluyor ama yapman gerek 2 ay kacamaksiz yapmalısın ki hemencecik veresin kilolarıGünün menüsü sabah:Saat11.30 1yumurta 3çeri domates 2siyah zeytin yarım salatalık 1tane köy biberi ara ögün yok saat 16:00 bir kase lahana çorbası akşam yemegi saat:20.00bş kase ıspanak yemegi 1kase lahana çorbası 1dilim kek ve 1dilim ıspanaklı börek 2buçuk litre su yatana kadar 3litre olur akşamı biraz fazlamı kaçırmışım kızlar şiş hissediyorum kendimi
O light kolalardaki tatlandırıcıyı vucut yine seker olarak algiliyomus ve yine yağ olarak depolaniyomusDemek ki 69a gidecek o bravo kuzum cumaya göreceksin 69 u sonrası çorap söküğü gibi gelecek
Başlangıçta kullandım
Şişlik yapmadı
Şu aralar da 0 içiyorum, 0 colanın içinde var biliyorum o da yapmadı
Kek olmamış mı canım ya pasta olsaydi daha iyiydi dimiKek ve börek olmamış canım diyet başında vazgeçmek çok zor oluyor ama yapman gerek 2 ay kacamaksiz yapmalısın ki hemencecik veresin kiloları
Nilar o zaman ilk sayfayı oku cnm zaten cok fazla kilon yokmş aday listesinde takılırken verirsin zaten fazla kilonu lsteye girmeden
diğğğmiii bebeğiiimmSekerPancarii
68 den 63e zaten 5 kg var listeye girebilir mi bu minik anne
Diyenlerin cogu yok burdaevettt tabiikiiii burayi birakamam
Evet canim haftasonu kacamaklarini onlemek icinGünaydın kızlar pazartesi de mi bildirim yapıyoruz
Naptin kuzum yemedin dimi pasta daKizlar lahmacuna yüz çevirdim akşam da pastaya cevirebilirsem süper olacak
Isyerimde internet yok s.online da sorun varmış anneme geldim acil beyan onaylamam gerekiyordu umarım evde netim olur .....
Yedim kafama vuruyorum bu saatte tek iyi yanı yağ gramım bugün 50yi geçmedi çünkü 3 çatal almışım gözüm dönmüş konuşma harareti ile bir fark ettim ki 3 çatal gitmiş allah'tan meyveli idi çok pişmanımNaptin kuzum yemedin dimi pasta da
Yediğime pişman oldum zatin kuzum ya hala kendime kızıyorum sabah tartıda fazla görürsem yarın kendimi aç bırakıcam:)))Börekle kek olmamış :)
Yediğime pişman oldum zatin kuzum ya hala kendime kızıyorum sabah tartıda fazla görürsem yarın kendimi aç bırakıcam:)))
Ahh kuzum keske ac gitmeseydinYedim kafama vuruyorum bu saatte tek iyi yanı yağ gramım bugün 50yi geçmedi çünkü 3 çatal almışım gözüm dönmüş konuşma harareti ile bir fark ettim ki 3 çatal gitmiş allah'tan meyveli idi çok pişmanımtok gitmem gerekiyordu ...
Sporda yapamadım çünkü yemek yemedim halen açım
Sen bılırsın cnmBenım bebış buyuduya cok dıkkat etmıyorum 6aylığa kadar baya dıkkatlıydım
Kuzum menunu gormedim ama kacamak yapinca kendimizi ac birakmiyoruzYediğime pişman oldum zatin kuzum ya hala kendime kızıyorum sabah tartıda fazla görürsem yarın kendimi aç bırakıcam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?