- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.421
bak yaYok cnn bakım yapmiorum. 4 yıl oldu alalı ama az kullanılmış olduğu için sağlam kaldı toplam 15 20 kez kullanmisimdir. Normalde dustan sonra havlularimi atiyorum uzerinemarifetmis gibi anlatiorum birde ama artik sıksık kullanıcam insAllah
bend spor yapcaktm akşam misafir geldiEski yok ya agustos sonu da çekip öyle Atcam.
Bugun bi saat spor yaptım ilk iş günü yorulmuşum.
hem akşam hem kek hem börekkkkGünün menüsü sabah:Saat11.30 1yumurta 3çeri domates 2siyah zeytin yarım salatalık 1tane köy biberi ara ögün yok saat 16:00 bir kase lahana çorbası akşam yemegi saat:20.00bş kase ıspanak yemegi 1kase lahana çorbası 1dilim kek ve 1dilim ıspanaklı börek 2buçuk litre su yatana kadar 3litre olur akşamı biraz fazlamı kaçırmışım kızlar şiş hissediyorum kendimi
kaçamak yok sözbu hafta bi daha kacamak fln yok sana
takipteyim
akşam pilav patates ekmek bi arada olmuş
olmuş bu ? bence olmamış
keptin bnm sen kaaapptaaannnn sınİyyim canim ben sen nasilsin gelmiyo msn artik bak keptinn oldum yineiyi mi ettim bilmiyom
he kız azıcık zati hemen ilk ay gider o kilolar@Nilar kuzum benimle bilgilerini tekrar paylaş duruma bakalimzaten listeye girmeden verirsin sen o kilocuklari
Diyenlerin cogu yok burdagider gelmezsen ve kilo alirsan almam geri takima
o gemi gelecek
direk ekledim ilk sayfaya kurallar listesineKizlar saat gec oldu herkesin menusune bakamadim yorgunumilk kuralimiz kacamak yapanlar ertesi gün karbonhidrat tuketmiyorrrr (emzirmeler sabah 1 dilim ekmek yiyebilir) ve menüsüne yaziyor dün kacamak yaptigim icin karbonhidrat tuketmedim diye
eğerki kacamak yap sen yarınNasılsınız kızlar gececi oldum bugün anca girebildimyarın ya büyük patlayacağım ya da büyük direnmiş olacağım inşallah ikincisi olacak yoksa
aferin kuzuma ne gizil bir miniBugünkü menüm
Sabah: 7 zeytin , bir kk beyaz peynir bir dilim ekmek
Ara : bir kase sütlü cornflakes
Öğlen:ıspanak yemeği bir tabak yanına da yoğurt
Ara: hurma
Akşam:yarım tabak etli patatesli yemek
sonundaKizlarrrrr sonundaaaaa 69.90 çıktım tartıda çok ama çok mutluyum birinci hedefime ulaştım
Gelsin 2.hedefim 65
anammmmmm simdik sana alinimda gör sennnnnDiyenlerin cogu yok burdagider gelmezsen ve kilo alirsan almam geri takima
hahaahah aynende öyle tehtit ediliyorum imdattttttt
Günaydın
Hedefıme -800 var halaişleri sıkı tutucAm bu üç günnn, foto paylasim ki yorum yapin bakalim :)
Eki Görüntüle 2028097
dün azda olsa erken ciktim canimOy kuzum valla üzülüyorum ya yarın hallet islerini olmaz mı
neyse olsundu kıyamam yine dekaçamak yok söz... ki bütün gece pişmanlık yaşadım aç açına uyumak zorunda kaldım dersimi aldım
hahaahah aynende öyle tehtit ediliyorum imdattttttt
iyi bari kuzum hastaykn hiç cekilmiyo iş flndün azda olsa erken ciktim canim
menü şahane oğle de bişeyler yeseymişin olurmşşşGünaydin kizlar dünki menümü yazim hemen
Sabah Bi Kahve bi peynirli sandwich
ögle Bi büyük kahve
Aksam Mücver yaptim ama firinda yani kizartma degildi saglikli versionunu yaptim:) yaninada yarim kase Kadar yogurt yedim iki dilimde Karpuz
yatmadan maydonoz suyu ictim bikac gündür tüketemiyodum
dün sürekli cikolatalara uzandim uzandim hep son anda biraktim, yatmadan önce bile elime bitane aldim tam aciyodumki hayir yapmicam deyip biraktimkendimle gurur duyuyorum suan
evet cok kötü oluyo gercekten...iyi bari kuzum hastaykn hiç cekilmiyo iş fln
menü şahane oğle de bişeyler yeseymişin olurmşşş
bide o evdeki cikolataları hemen eşine yedir
evet cok kötü oluyo gercekten...
ay okadar cokki napcam gercekten bilmiyorum bi resim cekip suraya koysam hepiniz kalpden gidersiniz
artik pasta tariflari bakiom yapip yapip komsularima dagitcamböylelikle ziyan olmamis olur hahahaha
Kahve ve cay odem tutuyormusGünaydin kizlar dünki menümü yazim hemen
Sabah Bi Kahve bi peynirli sandwich
ögle Bi büyük kahve
Aksam Mücver yaptim ama firinda yani kizartma degildi saglikli versionunu yaptim:) yaninada yarim kase Kadar yogurt yedim iki dilimde Karpuz
yatmadan maydonoz suyu ictim bikac gündür tüketemiyodum
dün sürekli cikolatalara uzandim uzandim hep son anda biraktim, yatmadan önce bile elime bitane aldim tam aciyodumki hayir yapmicam deyip biraktimkendimle gurur duyuyorum suan
bende duymustum ama hic arastirmadim kahveyi cok seviyorum isyerinde hele icmeden yapamam gibi gelioKahve ve cay odem tutuyormus
Benim bilgim yok ama arastirmak lazim aslinda ya
Onemli bir konu
Kombo yaptim resmenbu hafta bi daha kacamak fln yok sana
takipteyim
akşam pilav patates ekmek bi arada olmuş
olmuş bu ? bence olmamış
ama yapmaKombo yaptim resmen
Tamam cnm yapmayacagim bir daha soz sanaama yapma
çünkülüm zayıflşamanın verdiği zevk o yediklerininkinden cok daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?