Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yine oluruz canım siz baya zayıfsınız zaten sekerpancarida sende partede çok yok yani daha ne vericeksiniz nerenizden vericeksiniz biz gönüllerin birincisiyiz ahahah ayağa kalkiyim ben sizi birinci yapicam söz
Önce birinci olup sona tebrikleri kabul ederiz zayifizda yetmiyoo 2 ay var ve son 2 kilo gitmiyo yapısti lanettt
Senin ne kadar var nişan a kuzu

Çok güzel

]İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 9:00 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 2 adet yesil zeytin, 5 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir catal beyaz peynir, 1 dılım ekmek

Ara ogun 11:30

1 adet kuru incir, 5 adet badem ve rezene cayi

Oglen 12:30

2 adet kiymali biber dolmasi ( sonunda bitti)

1 dilim ekmek
1 domates
1 biber
2 yk yogurt

Ara öğün 15:30

1 adet kirmizi erik

Aksam 18:15

4 adet dana pirzola (300 gr)
2 dilim domates izgara
2 adet yeşil biber izgara
Ceyrek ekmek
Karisik salata
1 bardak ayran

Ara ogun 21:30

Aksam cok yedigim icin ara ogun yapmadim. Yemege disari ciktik esimle. Et yemek iyi sut yaptigi icin ve en kaliteli besin oldugu icin, bilerek fazlaca yedim. Midem kuculmus ama onu hissetmek guzel. Sirf sut yapsin diye zorladim

Afiyet olsun bana menun guzel geldi
Yuruyus de harikaa oldu

Tebrikler cok guzel
Afiyet olsun

Aksam zayif olmus
Bu çikolata olayı nedır ıkı gundur

Adam akıllı bı yemrl yememişsin bugun sen

Önce birinci olup sona tebrikleri kabul ederiz zayifizda yetmiyoo 2 ay var ve son 2 kilo gitmiyo yapısti lanettt
Senin ne kadar var nişan a kuzu
09.09. Canım ayy çok az kalmiiis 15 kilo verebilirmiyimki veremem galiba hahaha ama hergun hergun gidio birazcık. Onada şükür canım sen zaten zayıf olduğun için gitmiyo hemen, zayıflar kilo verirken çok zorlaniyormus

Afiyet olsun bebişine yarasın :)) bende begendım guzel olmuş akşam ozellikle

Çok guzel begendimmm

Verırsın canım sen ulaşabilcegın hedefler belirle yavaş yavaş gıdıyorsun.15 deyınce ınsan kotu olur tabı.bendr 78 dım 70 e duşsem dıyordum şimdi 60a ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…