Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence sen doktorun dedigini dikkate al canim ilaci 5 gün kullan git

Temem bu hafta dinlen istersen obur hafta girersin ama diyetine devam temem mi

Gecmis olsun canim ilac falan al da ilermesin aksam sebze bari yiyeydin pastadan tadimlik alcan unutma

Oglen makarna yedin diye aksami es gectin sanirim iyi etmisin de kuzu kahvalti yohhh

Ben bugun cok iyiydim bencesi
Menüm
Sabah uyanınca yarim bardak süt mayali, nescafe ve 1 tatli kaşığı alıç marmelati (spora enerji) 65 dk stepper
Kahvalti: 1 yumurta ve 2 kaşık bugday kepegiyle krep, 1 az yagli yumurta, salatalik, domates, biber ve kahvaltiliklardan az az
Öğle: 1 avuc karışık kuruyemis ve sekersiz az sütlü nescafe
Aksam: azcik yagda mantar sote(3-4 kasik), 3 kaşık haşlanmış yesil mercimek, bir tabak yoğurtlu semizotlu çiğ kabak
2 saat sonra ağırlık çalışcam (45 60 dk arasi)spor sonrasi : 1 kasik bugday kepekli 1 yumurta ve biraz üzüm yicem kaslar gelissin

Afiyet olsun iştahım kabardı bende ağırlık çalışayım

Bizim kırk yıllık reçel marmelatmi olmuş kız yerim seni ahahah menu guzel ben begendimm bayildim canım.

SchonerDuft canım acıkma sonra çok az yemissin (kıskandım çaktırmıom)

Menü spor mükemmel

Recel digil kiz bu marmelat muhallebi kıvamında püre gibi bebek mamasi gibi ustunde de alıç marmelati yaziyi

Dimi dimiii bu hafta artımı aticam insallah
Cahilliğimi bağışlayınız lütfen ahahah ben ne anlarım marmelatdan avrupada yok öyle bisiiii ama okadar güzel tarif ettinki canım çekti

Bu fazla düşüşler beni korkutuyo sakin kaslar erimesin ama 67 sin

Bugün başlıyorum zaten Jilliana yine
Umarım sızlamaz

Muz ye yulaf ezmesi ye

Muz da kalmadı kine yulaf ezmesi var sütle karıştırabilirim aslında iyi fikir spordan sonra

Nasıl gidiyor kız

Birinciye de alkış

Sende ki bu super zayiflanin sirri ne bakalim

Valla 70in altına düşünce bana bir rahatlık geldi ondan herhalde artık ay gitti mi zayıflayacağım mı diye takmıyorum nasılsa buradan gitti gider modundayım gerisini hallediyor metabolizma

Evet canım olabılır bırde akşam yemeğinden sonra ara oğun yapmıyorum oda olabılır nedeni

Yok ya o çok etkilemez bence ama istersen süt falan içebilirsin ya da meyve

Tamam sen içme ama şişede dursun şişe dursun önünde o yeter Beraber şiir de okuruz

Kızlar bugün menüm pek iyi değil . Kendimi zor tuttum

Kahvaltı öncesi yeşil çay
Kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği, patlıcan, soğan domates kavurması

Ara 2yk kuru meyveli gevrek bir çay bardağı süt

Öğle mercimek çorbası

Ara : çubuk kraker , süt

Akşam yarım porsiyon kıymalı makarna
Biraz yoğurt salata

100 kcal yakma videosu yaptım ve biraz daha spor yapmayı planlıyorum

Bizim kırk yıllık reçel marmelatmi olmuş kız yerim seni ahahah menu guzel ben begendimm bayildim canım.

SchonerDuft canım acıkma sonra çok az yemissin (kıskandım çaktırmıom)
Genel olarak fazla açlık hissetmiyorum geçen açlıktan gece 3 e kadar uyuyamadım sen düşün gerisini

Saol kuzum caliş da yaz hadi kac dk calişcaksin
Bilmiyorum ki kuzum acemiyim daha kardeşim göstermişti o çalışır sürekli konuşamıyor ya bana diyor ki 10 tane yapma 20 tane de yapma çok 10 tane yap işaret ile diyo bunu bende çok 10 tane yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…