- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.281
İnsallah gormiceksin bi daha canim ne 7leri ne 8leriSagol cnm sizlerin destegi ile
Omrumde bida asla 8.. gormek istemiyrm
Bence sen doktorun dedigini dikkate al canim ilaci 5 gün kullan gitÂmin kuzum ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra gel dedi ama ben şimdi ikilemde kaldım sonra gel.derken çözüldükten sonra gel demek dimiSekerPancarii sence asistana sordum öbür adette gelcem dimi dedim evet dedi sonuçları 2 arada gösterdim çünkü
Amin bebişim
Aşılama yaptircaktim kuzun rahim kalınlığından dolayı iptal oldu
Temem bu hafta dinlen istersen obur hafta girersin ama diyetine devam temem miinsallah belkim haftaya girerim listeye
öğlen tartıldım ama aç gibin bişeydim sabah 6da kahveyle bisküvi yemistimo yüzden pek kestiremiyorum bakiyim yarın kaç çıkıcammm
valla gördü cok zayıflamısın didiyeter bu kadar didi daha verme didi sanki çok zayıfım gibi ama o biraz balık etli seviyo
Ahahahbende aglardim normaldede yeni tanistigim insanlar vardi utandimufff kötü olmustur o
Gecmis olsun canim ilac falan al da ilermesinKizlar ben üsüttüm galiba kendimi pek iyi hissetmiyorum eve gidicem simdi cikiyorum isden.
Hemen yediklerimi yazayim
Sabah bi kahve bi peynirli sanwich
öylen Hindi etli salata
aksam yemek yemicem egerki dermanim olursa pastadan ufak bi parce ve kahve yaparim diye düsündüm
Oglen makarna yedin diye aksami es gectin sanirim iyi etmisin de kuzu kahvalti yohhhSabah
1 dilim ananas
Ara
2 ceviz 7 8 çiğ badem 12 gibi
Öğlen
300 ml kadar ayran
1 tbk makarnane çıkarsa bahtımaydı
Ara
Fındıklı bitter granola bar
Akşam
17.30 gibi
4 incir 1 şeftali yeme istegimi bastıramıyorum
Ara
Belki.1 bardak yağsız süt 2 ceviz eklerim
Cok ındı dıye mutluluktan yıyesınmı gelıyor:)
Kalori saymadım bugün kuzumCanım geçmiş olsun dikkat et :*
canım bu çok az değilim kaç kalori
Kendimi hazirlamaktan yapamadım poğaça börek sıkma vardı hastanede de yemek istemedim iyi ki yemedim zatenOglen makarna yedin diye aksami es gectin sanirim iyi etmisin de kuzu kahvalti yohhh
Anladim kuzum aynen onlari yememen iyi olmusKalori saymadım bugün kuzum
Kendimi hazirlamaktan yapamadım poğaça börek sıkma vardı hastanede de yemek istemedim iyi ki yemedim zaten
Afiyet olsun iştahım kabardı bende ağırlık çalışayımBen bugun cok iyiydim bencesi
Menüm
Sabah uyanınca yarim bardak süt mayali, nescafe ve 1 tatli kaşığı alıç marmelati (spora enerji) 65 dk stepper
Kahvalti: 1 yumurta ve 2 kaşık bugday kepegiyle krep, 1 az yagli yumurta, salatalik, domates, biber ve kahvaltiliklardan az az
Öğle: 1 avuc karışık kuruyemis ve sekersiz az sütlü nescafe
Aksam: azcik yagda mantar sote(3-4 kasik), 3 kaşık haşlanmış yesil mercimek, bir tabak yoğurtlu semizotlu çiğ kabak
2 saat sonra ağırlık çalışcam (45 60 dk arasi)spor sonrasi : 1 kasik bugday kepekli 1 yumurta ve biraz üzüm yicem kaslar gelissin
Dimi cok gereksiz olacaktıAnladim kuzum aynen onlari yememen iyi olmus
Bizim kırk yıllık reçel marmelatmi olmuş kızBen bugun cok iyiydim bencesi
Menüm
Sabah uyanınca yarim bardak süt mayali, nescafe ve 1 tatli kaşığı alıç marmelati (spora enerji) 65 dk stepper
Kahvalti: 1 yumurta ve 2 kaşık bugday kepegiyle krep, 1 az yagli yumurta, salatalik, domates, biber ve kahvaltiliklardan az az
Aksam: azcik yagda mantar sote(3-4 kasik), 3 kaşık haşlanmış yesil mercimek, bir tabak yoğurtlu semizotlu çiğ kabak
2 saat sonra ağırlık çalışcam (45 60 dk arasi)spor sonrasi : 1 kasik bugday kepekli 1 yumurta ve biraz üzüm yicem kaslar gelissin
Ben bugun cok iyiydim bencesi
Menüm
Recel digil kiz bu marmelat muhallebi kıvamında püre gibi bebek mamasi gibiBizim kırk yıllık reçel marmelatmi olmuş kızyerim seni ahahah menu guzel ben begendimm bayildim canım.
SchonerDuft canım acıkma sonra çok az yemissin (kıskandım çaktırmıom)
Dimi dimiiiMenü spor mükemmel
Saol kuzumAfiyet olsun iştahım kabardı bende ağırlık çalışayım
Cahilliğimi bağışlayınız lütfenRecel digil kiz bu marmelat muhallebi kıvamında püre gibi bebek mamasi gibiustunde de alıç marmelati yaziyi
Dimi dimiiibu hafta artımı aticam insallah
Bu fazla düşüşler beni korkutuyosakin kaslar erimesin ama 67 sin
Muz yeyulaf ezmesi ye
eveet bende ilk gördüm şaşırdım kv öğretti ben 1 ay kalsam orda ooohhhooo
kötü olmus canım ya dıkkat etbenimde bacaklarım hep mosmor olmus bıyerlere vurmusum canım acıyo
sağol canım
hoşbulduk kuzumm
sağdımsavolun efendim
heçççç
bundan sonra asıl listede olanlar her pazartesi takım sıralamaya gircek sonuncu olan tohatlanacak tey duyrulaaa
bugün menüler fena
nasıl oluymoş hemen arastırıyorummmm demek simit yidindiiiii
inşallahtıııı
bende mirak ediyorum onu bibiğimama tavuk döner vardı kokuyo gbiydi yyiemedim napiiimm
Sende ki bu super zayiflanin sirri ne bakalim
Evet canım olabılır bırde akşam yemeğinden sonra ara oğun yapmıyorum oda olabılır nedeni
Bir test sonucunu alayım da kuzum iç açıcı değil
Benimde patlatmadigim sampanyam var burdan eşlik ederim sanabir siir vardı
o aklıma geldi yaşamak kadar güzel kadın bana ölümü hatırlatirlatiyor onu her gördüğümde ya ölürsem diyordu ya ölürsem...ümit yaşar oğuzcan şiiri
Genel olarak fazla açlık hissetmiyorum geçen açlıktan gece 3 e kadar uyuyamadım sen düşün gerisiniBizim kırk yıllık reçel marmelatmi olmuş kızyerim seni ahahah menu guzel ben begendimm bayildim canım.
SchonerDuft canım acıkma sonra çok az yemissin (kıskandım çaktırmıom)
Bilmiyorum ki kuzum acemiyim daha kardeşim göstermişti o çalışır sürekli konuşamıyor ya bana diyor ki 10 tane yapma 20 tane de yapma çok 10 tane yap işaret ile diyo bunu bende çok 10 tane yaparım artıkSaol kuzumcaliş da yaz hadi kac dk calişcaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?