Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

10.30
Kaşarlı acı soslu (tb ekmeği) tost
Bır salam
13.30
Bır bardak tarcınlı sut
15.30
Uc kaşık et kavurması
Yeşil salata
Yarım ınce lavaş
18.00
Tadımlık çekırdek
20.00
Bır kepce eriştelı corba
Karalahana yemeği
Bır patlıcan tava
2 erık
3 litrr su
Yarım saat yurudum

Iyı yapmışşın fıncan takımı hıc alma her gelen hedıye getırıyor bırde borcam dolmuştu heryer
Bunu ben yaptim 1 takim aldim gelir dedim gelmedi hahaahahahah onun yerine kinada para vermisler hep ya da nescafe takimi borcamlar bardaklar vsvs ama kahve bardagi anim oldu aklimdan gitmiyo

Eşim şuan karşımda bır tabak dolusu oyle boyle dolu degıl etlı pılav yıyor bende ızlıyorum ne guzel yıyorsun dıyoruum
Onu benim kardeşim hergun yapio pizza hamburger sosisler. Hicmi Allahtan korkmuyorsun diorum birde ahahahah

Güle güle kullan sekerimmm. Ben yıllar önce aldım modası geçti en iyisini yapiosun
AybbendAybbendw yemek yakınını almıştım modası geçti resmen yaa
Güle güle kullan tatlım o paralar hep gidicek alış
TM artık başka almam bitti banane salonun yarısı kutu doldu yitteeee
Iyı yapmışşın fıncan takımı hıc alma her gelen hedıye getırıyor bırde borcam dolmuştu heryer
Aa kahve fincani aldım kız 3 takım tüh bakkk borcam da aldım
Üzülüyorum
Eşim şuan karşımda bır tabak dolusu oyle boyle dolu degıl etlı pılav yıyor bende ızlıyorum ne guzel yıyorsun dıyoruum
Abooo

Bunu ben yaptim 1 takim aldim gelir dedim gelmedi hahaahahahah onun yerine kinada para vermisler hep ya da nescafe takimi borcamlar bardaklar vsvs ama kahve bardagi anim oldu aklimdan gitmiyo
Gelenler soruyorrya ne eksik ne getırelım hıc eksık olan bırseyı soyleyemzdım ona yanıyorumm bende hep bardak fıncan borcam :))

Ahahahhahahshajh
Komicmi sana bisey demistim hic sormuyosun
Gelenler soruyorrya ne eksik ne getırelım hıc eksık olan bırseyı soyleyemzdım ona yanıyorumm bende hep bardak fıncan borcam :))
bana sormadilar ama mutfak icinde yararli guzel seylerde geldi valla ben borcam doldurmadm biliyodm gelicegini harbiden geldi heppsini kullaniyorum yasasin hediyeler ama kayfe fincanim gelmedi

Ya aboo :)) neyse boşver herkesın vardır bır keşkesı bıda evlensem şunu almam dıye mesela ben şu salonda orta sehpayı nasıl aldım dıye dovunuyorum şimdi çoçukta ustune çıkıyor yakında atarım

bana sormadilar ama mutfak icinde yararli guzel seylerde geldi valla ben borcam doldurmadm biliyodm gelicegini harbiden geldi heppsini kullaniyorum yasasin hediyeler ama kayfe fincanim gelmedi
Naptiniz aldınız mı eşim gittindedin daha gelmemistir diye sormadimdi

Tost makınesı almadım bende yapmıyayım dıye hedıye geldı ee gelmışken yapalım da yıyelım oldu sonra geldı kılolarr:))

Ay bende alcam orta sehpa almiyim mi
Bnm yegenlerde çok tepiniyodu üstünde ablam kaldırdı Enson masanın arkasina saklamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…