- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.321
Ay sakın alma cok gereksız bırsey bızımkıde uvey evlat gıbı kapı yanında suan :)) alçak oluyor zaten ustunde bırseyde yenmıyor dıger sehpaları mılletın onune koymaya yer kalmıyor ortayı kaplıyor ay yada benımkını sana verımAy bende alcam orta sehpa almiyim mi
Bnm yegenlerde çok tepiniyodu üstünde ablam kaldırdı Enson masanın arkasina saklamis
Ahahahah annem de aynısını diyoAy sakın alma cok gereksız bırsey bızımkıde uvey evlat gıbı kapı yanında suan :)) alçak oluyor zaten ustunde bırseyde yenmıyor dıger sehpaları mılletın onune koymaya yer kalmıyor ortayı kaplıyor ay yada benımkını sana verım
Owww demek jillie e basladikkkSaat 12
Kaşarlı, domatesli tost
Saat 14 - 18 arası
5-6 parça bitter çikolata ve çubuk krakeri sündüre sündüre yedim
Saat 18.30
2 yk taze fasulye
Yarım kase salata
2 yk yoğurt
3 köfte
Saat 21.30
Spor sonrası şeftalili smoothiemi içiyorum
Tahminen 1200e yaklaşmıştır kalorim
Bugün Jillian 30 Days Shred 1/30 bakalım
Bu sefer Natalie gibi yapıyorum hareketleri, modifiye haliyle değil, zor olan haliyle
Keramet bıtterdemı yoksa senın kılolarını omu yakıyor:)) sporun cok ıyı menude pek bırsey goremıyorm:)Saat 12
Kaşarlı, domatesli tost
Saat 14 - 18 arası
5-6 parça bitter çikolata ve çubuk krakeri sündüre sündüre yedim
Saat 18.30
2 yk taze fasulye
Yarım kase salata
2 yk yoğurt
3 köfte
Saat 21.30
Spor sonrası şeftalili smoothiemi içiyorum
Tahminen 1200e yaklaşmıştır kalorim
Bugün Jillian 30 Days Shred 1/30 bakalım
Bu sefer Natalie gibi yapıyorum hareketleri, modifiye haliyle değil, zor olan haliyle
Cok guzel farklı sehpalar çıkmıs oyle şekıllı bırtane yeter.ay kaynana olmak bana yakışırAhahahah annem de aynısını diyodu bakım belki sehpaları uzun alırsam almam orta sehpa
Gibi gibi bi kac gune ama o deglNaptiniz aldınız mıeşim gittindedin daha gelmemistir diye sormadimdi
ohh iyiymis onu ben kendim aldim.Tost makınesı almadım bende yapmıyayım dıye hedıye geldı ee gelmışken yapalım da yıyelım oldu sonra geldı kılolarr:))
Owww demek jillie e basladikkk
Keramet bıtterdemı yoksa senın kılolarını omu yakıyor:)) sporun cok ıyı menude pek bırsey goremıyorm:)
Benim kisa sehpalarm cok iyi kiz rahat rahat yeniyo al bence tahtami alcaksin?benimki tahta degilAhahahah annem de aynısını diyodu bakım belki sehpaları uzun alırsam almam orta sehpa
He kız herseye karisirsin vallaCok guzel farklı sehpalar çıkmıs oyle şekıllı bırtane yeter.ay kaynana olmak bana yakışır
Ay başka ne vardı ya ben ne kacirdimGibi gibi bi kac gune ama o deglilgisizlik yaptin bana affetmem bu gursun saana gelsin
ohh iyiymis onu ben kendim aldim.
Ay evet bence de tam sıkılasirsinnn şahane olarrrr dötümu kaldirip benim de yapmam lazımHeğ gitmeden bir tur daha yapmak lazım bence garanti olsun
Bence eskisi kadar kafaya takmadığım için
7li rakamlarda ne zaman düşeceğim 6ya hadi 6 olsun artık diye günde 30 kez tartıya çıkıyordum
Şimdi rahatladım kendimi daha iyi hissediyorum vücudum hakkında
Karar veri gariBenim kisa sehpalarm cok iyi kiz rahat rahat yeniyo al bence tahtami alcaksin?benimki tahta degilonlar eskide kaldi.
ben sana gosteriyimmi bi kac tane ama pahali olabilir sorarsn ben sormadm
Ay evet bence de tam sıkılasirsinnn şahane olarrrr dötümu kaldirip benim de yapmam lazım
Karar veri garicam mi senin ki nasıl ben aslında aynalı istiyorum onlar da güzel duruyo
Yaa ne güzel konusuyosunn düşünsene balaynda bikinimi giyiyorm mini mini baklavalarim kocamda yanımda gobekliSen yapsan fitnesscı kadınlar gibi olursun 1 ayda iddia ediyorum 55 kilocuk bir şeysin yani ben hem yağ yakıp hem kas yapmaya çalışırken o kadar etkili olmaz ama sende oturur hemen bence düğünden önce kendine bir program uygula
Eveeet onlardan dur atcam sana bekleAy evet bence de tam sıkılasirsinnn şahane olarrrr dötümu kaldirip benim de yapmam lazım
Karar veri garicam mi senin ki nasıl ben aslında aynalı istiyorum onlar da güzel duruyo
Yaa ne güzel konusuyosunn düşünsene balaynda bikinimi giyiyorm mini mini baklavalarim kocamda yanımda gobekli
Hasema alır hemen zaten şakasını yapıyo aradaOrta yerinden çatlıyor sonra
Tabi canım yağ oranın gayet iyidir şu an kas oluşturman kolay olur
Ben gidiyorum spor yapmaya çok pis gaza geldim
Ne yapim kız bi hisimla geldim salona kaldım öyleTey tey tey ne yapacaksın
Bak pancar da yapıyor ben de başladım artık sen de başlıyorsun güzel karın kasları yapacağız fitnesscı kadınlar gibi olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?