Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bende alcam orta sehpa almiyim mi
Bnm yegenlerde çok tepiniyodu üstünde ablam kaldırdı Enson masanın arkasina saklamis
Ay sakın alma cok gereksız bırsey bızımkıde uvey evlat gıbı kapı yanında suan :)) alçak oluyor zaten ustunde bırseyde yenmıyor dıger sehpaları mılletın onune koymaya yer kalmıyor ortayı kaplıyor ay yada benımkını sana verım

Saat 12

Kaşarlı, domatesli tost

Saat 14 - 18 arası

5-6 parça bitter çikolata ve çubuk krakeri sündüre sündüre yedim

Saat 18.30

2 yk taze fasulye
Yarım kase salata
2 yk yoğurt
3 köfte

Saat 21.30
Spor sonrası şeftalili smoothiemi içiyorum

Tahminen 1200e yaklaşmıştır kalorim

Bugün Jillian 30 Days Shred 1/30 bakalım

Bir zamanlar ne zor geliyordu şu Shred ya

Bu sefer Natalie gibi yapıyorum hareketleri, modifiye haliyle değil, zor olan haliyle

Ahahahah annem de aynısını diyo du bakım belki sehpaları uzun alırsam almam orta sehpa

Owww demek jillie e basladikkk

Keramet bıtterdemı yoksa senın kılolarını omu yakıyor:)) sporun cok ıyı menude pek bırsey goremıyorm:)

Naptiniz aldınız mı eşim gittindedin daha gelmemistir diye sormadimdi
Gibi gibi bi kac gune ama o deglilgisizlik yaptin bana affetmem bu gursun saana gelsin
Tost makınesı almadım bende yapmıyayım dıye hedıye geldı ee gelmışken yapalım da yıyelım oldu sonra geldı kılolarr:))
ohh iyiymis onu ben kendim aldim.

Owww demek jillie e basladikkk

Heğ gitmeden bir tur daha yapmak lazım bence garanti olsun

Keramet bıtterdemı yoksa senın kılolarını omu yakıyor:)) sporun cok ıyı menude pek bırsey goremıyorm:)

Bence eskisi kadar kafaya takmadığım için
7li rakamlarda ne zaman düşeceğim 6ya hadi 6 olsun artık diye günde 30 kez tartıya çıkıyordum
Şimdi rahatladım kendimi daha iyi hissediyorum vücudum hakkında

Ahahahah annem de aynısını diyo du bakım belki sehpaları uzun alırsam almam orta sehpa
Benim kisa sehpalarm cok iyi kiz rahat rahat yeniyo al bence tahtami alcaksin?benimki tahta degil onlar eskide kaldi.
ben sana gosteriyimmi bi kac tane ama pahali olabilir sorarsn ben sormadm

Ay evet bence de tam sıkılasirsinnn şahane olarrrr dötümu kaldirip benim de yapmam lazım
Benim kisa sehpalarm cok iyi kiz rahat rahat yeniyo al bence tahtami alcaksin?benimki tahta degil onlar eskide kaldi.
ben sana gosteriyimmi bi kac tane ama pahali olabilir sorarsn ben sormadm
Karar veri gari cam mi senin ki nasıl ben aslında aynalı istiyorum onlar da güzel duruyo

Ay evet bence de tam sıkılasirsinnn şahane olarrrr dötümu kaldirip benim de yapmam lazım

Karar veri gari cam mi senin ki nasıl ben aslında aynalı istiyorum onlar da güzel duruyo

Sen yapsan fitnesscı kadınlar gibi olursun 1 ayda iddia ediyorum 55 kilocuk bir şeysin yani ben hem yağ yakıp hem kas yapmaya çalışırken o kadar etkili olmaz ama sende oturur hemen bence düğünden önce kendine bir program uygula

Yaa ne güzel konusuyosunn düşünsene balaynda bikinimi giyiyorm mini mini baklavalarim kocamda yanımda gobekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…