Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar 40 dk ağırlık çalıştım ama midem cok kötü aksam yemeginden beri biraz çıkardım rahatladim acik ama hala cok bulaniyo mantar mi dokundu ki simdi spor yaptim protein almam lazim canim istemiyo ama zorla olsun bi yumurta yicim sonra da yaticam kizlar yarin bakarim menuler msjlara

Vücut çalışacaksak abs falan yapmak lazım Jillian yap benlen istersen veya ona benzer bir program bulalım
Ay dur ben bu aksam ısınma hareketleriyle vasliyayim kesin hamlik olcak yarın da güzel bişeyler bakalım banaaaa
Ya niye öyle oldu kiii yemek mi dokundu acaba aklıma niyeyse hamilelik geldi

Ay dur ben bu aksam ısınma hareketleriyle vasliyayim kesin hamlik olcak yarın da güzel bişeyler bakalım banaaaa

Yemek dokundu kesin kiz acayip bulaniyo midem yoh hamilelik olmaz daha dusunmeye baslamadik

Yaaa deliiiahahhahahahahahhahahahahahahahjahagahahahhahahahahhahahahahahah koptum suan haaa bende bi yandan yaziyom bi yandan dusunuyom bu saatte salona nasil gitti diye ahahahahhah
Ay kahkaha attim ahahahahahhahahah
Oturma odasından kalktım geldim zor ve tehlikeli bi yolculuktu bu saatte ama hersey spor için

Geçmiş olsun canım ya hamlaştık bence ara verince ondan bana da oldu bugün midem bulandı spordan sonra

Sorma benim de biraz acındı kaslarım açıkçası ama ilkinde de olmuştu alışkınım

Geçmiş olsun canım ya hamlaştık bence ara verince ondan bana da oldu bugün midem bulandı spordan sonra

Sorma benim de biraz acındı kaslarım açıkçası ama ilkinde de olmuştu alışkınım
Anam ne sıcak ısınma hareketleri bile yaktı kavurdu yaaa

Dogru dıyorsun rahat olmakta cok onemlı kılo vermede. Bende 65 altı göreyim super olur:)

He kız herseye karisirsin valla bende bi oglum olsun da kaynana olayım herseylerini yaocam gelinimin
Inş olur canım.ya ınsanın elınde degılkı karışası gelıyor.benım kaynanamda hıc karışmıyor oda kotu neden benlen ılgılenmıyor dıyordum ılk başlarda

Gec kahvaltim
1 dilim ekmek 4 zeytin yarim domates
1 dilim peynir 3 dilim hindi fume
1 haşlanmış yumurta

Ögle yemeği
Karnıbahar Brokoli 3 sosis 2 şeftali
2 bardak light cola

Akşam yemeği
Yayla çorbası 2 kayisi

Gün içinde 1 ltr su
Yine su az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…