- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.341
Ne yapim kız bi hisimla geldim salona kaldım öylezaten sıcak ter basiyoo
Makinalari kullan kiz once bi 10 dk kardiyo yap sonra squatlara agirlik calismaya gec makineler vardir orda onlari kullansaaaneeeNe yapim kız bi hisimla geldim salona kaldım öylezaten sıcak ter basiyoo
Ay dur ben bu aksam ısınma hareketleriyle vasliyayim kesin hamlik olcak yarın da güzel bişeyler bakalım banaaaaVücut çalışacaksak abs falan yapmak lazım Jillian yap benlen istersen veya ona benzer bir program bulalım
Ya niye öyle oldu kiii yemek mi dokundu acaba aklıma niyeyse hamilelik geldiKizlar 40 dk ağırlık çalıştım ama midem cok kötü aksam yemeginden beri biraz çıkardımrahatladim acik ama hala cok bulaniyo mantar mi dokundu ki simdi spor yaptim protein almam lazim canim istemiyo ama zorla olsun bi yumurta yicim sonra da yaticam kizlar yarin bakarim menuler msjlara
Ahahahahah evin salonu beeeMakinalari kullan kiz once bi 10 dk kardiyo yap sonra squatlara agirlik calismaya gec makineler vardir orda onlari kullansaaaneee
Yemek dokundu kesin kiz acayip bulaniyo midemAy dur ben bu aksam ısınma hareketleriyle vasliyayim kesin hamlik olcak yarın da güzel bişeyler bakalım banaaaa
Ya niye öyle oldu kiii yemek mi dokundu acaba aklıma niyeyse hamilelik geldi
Yaaa deliiiAhahahahah evin salonu beeeagahshshshsh :F
Demesi bile yetmistir belki hamile kalmana olamaz mıYemek dokundu kesin kiz acayip bulaniyo midemyoh hamilelik olmaz daha dusunmeye baslamadik
Ahahahhaha hee bah o olabiliiigDemesi bile yetmistir belki hamile kalmana olamaz mıhani vardır ya adamın ruzgarindan hamile kalan kadınlar
Ay kahkaha attimYaaa deliiiahahhahahahahahhahahahahahahahjahagahahahhahahahahhahahahahahah koptum suan haaa bende bi yandan yaziyom bi yandan dusunuyom bu saatte salona nasil gitti diye ahahahahhah
AhahahahhahahahahahhahahahahAy kahkaha attimahahahahahhahahah
Oturma odasından kalktım geldim zor ve tehlikeli bi yolculuktu bu saatte ama hersey spor için
Cohh güldüm bu spor bana yiteAhahahhaha hee bah o olabiliiig
Kizlar 40 dk ağırlık çalıştım ama midem cok kötü aksam yemeginden beri biraz çıkardımrahatladim acik ama hala cok bulaniyo mantar mi dokundu ki simdi spor yaptim protein almam lazim canim istemiyo ama zorla olsun bi yumurta yicim sonra da yaticam kizlar yarin bakarim menuler msjlara
Ay dur ben bu aksam ısınma hareketleriyle vasliyayim kesin hamlik olcak yarın da güzel bişeyler bakalım banaaaa
Ya niye öyle oldu kiii yemek mi dokundu acaba aklıma niyeyse hamilelik geldi
Anam ne sıcakGeçmiş olsun canım ya hamlaştık bence ara verince ondan bana da oldu bugün midem bulandı spordan sonra
Sorma benim de biraz acındı kaslarım açıkçası ama ilkinde de olmuştu alışkınım
Dogru dıyorsun rahat olmakta cok onemlı kılo vermede. Bende 65 altı göreyim super olur:)Heğ gitmeden bir tur daha yapmak lazım bence garanti olsun
Bence eskisi kadar kafaya takmadığım için
7li rakamlarda ne zaman düşeceğim 6ya hadi 6 olsun artık diye günde 30 kez tartıya çıkıyordum
Şimdi rahatladım kendimi daha iyi hissediyorum vücudum hakkında
Inş olur canım.ya ınsanın elınde degılkı karışası gelıyor.benım kaynanamda hıc karışmıyor oda kotu neden benlen ılgılenmıyor dıyordum ılk başlardaHe kız herseye karisirsin vallabende bi oglum olsun da kaynana olayım herseylerini yaocam gelinimin
Cok komıksınızz :)) ya benımde utum var gozum kesmıyor yapmaya nasıl olcek bu iş bilmmEvet 5 dk spor yapmış bulunmaktayimannem aç şu kapıyı ceryaan yapsın dedigi icin erken bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?