- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.361
Nııcçın su ıcmıyon gıı.vucudun temızlenmez kıı.sızın memleket sıcak degılmıı:) menun guzel sosısle renkmı kattınGec kahvaltim
1 dilim ekmek 4 zeytin yarim domates
1 dilim peynir 3 dilim hindi fume
1 haşlanmış yumurta
Ögle yemeği
Karnıbahar Brokoli 3 sosis 2 şeftali
2 bardak light cola
Akşam yemeği
Yayla çorbası 2 kayisi
Gün içinde 1 ltr su
Yine su az
Evet 5 dk spor yapmış bulunmaktayimannem aç şu kapıyı ceryaan yapsın dedigi icin erken bitti
Dogru dıyorsun rahat olmakta cok onemlı kılo vermede. Bende 65 altı göreyim super olur:)
Kısamı boyun kaçkı.evet ıyı boyum şukur ordan şanslıyızÇok yormasın o sonra kaslarını ya azcık dinlendirerek gitseydin
Boyuna göre de iyi aslında çok yukarıda değilmiş boyumdan 3 sayı aşağıda olsam evde tabak kırıp köpük partisi yaparım ben
Aynen sosis baya renklendirdiNııcçın su ıcmıyon gıı.vucudun temızlenmez kıı.sızın memleket sıcak degılmıı:) menun guzel sosısle renkmı kattın
Bnmki ilgilenir sagolsun şunu al bunu al bu da olsun der oglu alcak oldu mu gerek yok ona derInş olur canım.ya ınsanın elınde degılkı karışası gelıyor.benım kaynanamda hıc karışmıyor oda kotu neden benlen ılgılenmıyor dıyordum ılk başlarda
Su gerçekten azzzz indirmedinmi o programınıGec kahvaltim
1 dilim ekmek 4 zeytin yarim domates
1 dilim peynir 3 dilim hindi fume
1 haşlanmış yumurta
Ögle yemeği
Karnıbahar Brokoli 3 sosis 2 şeftali
2 bardak light cola
Akşam yemeği
Yayla çorbası 2 kayisi
Gün içinde 1 ltr su
Yine su az
Uf bu sicakta utü müCok komıksınızz :)) ya benımde utum var gozum kesmıyor yapmaya nasıl olcek bu iş bilmm
AhahahhÇok yormasın o sonra kaslarını ya azcık dinlendirerek gitseydin
Boyuna göre de iyi aslında çok yukarıda değilmiş boyumdan 3 sayı aşağıda olsam evde tabak kırıp köpük partisi yaparım ben
Ha gayret geliyo 7 lrSelam kızlar bugun tartıldım 85,4 çıktım ama reglm.
Bu hafta 84 ü görecem ben bence kdkdk
Kızlar NaberRR çarşıya çıktım kendime samdann Sürahi ve bakliyat kavanozu aldim geldimgitti paralarım
Indirdim canımSu gerçekten azzzz indirmedinmi o programını
Sağol canisiii darısı size inşallah bütün maasinizi Çeyiz e yatirdiginiz günlerinde görürsünüz inşallahHayırlı olsun Can'ım
Aklıma geldı kız balkon dedım bırı resmımı ceker nete koyar unlu olmıyayım durduk yere:)) evlenınce asıl yuzu cıkar kaynananınBnmki ilgilenir sagolsun şunu al bunu al bu da olsun der oglu alcak oldu mu gerek yok ona der
Su gerçekten azzzz indirmedinmi o programını
Uf bu sicakta utü mü
Bence gece yap balkonda yap hatta
Ahahahhyarın bi kalkiyomusm her yerim ağrıyor ne Gülerm
Ha gayret geliyo 7 lr
Ay valla heeee ne kadar az yarın 2 olcak oooo
Balkon da ütü keyfisiAklıma geldı kız balkon dedım bırı resmımı ceker nete koyar unlu olmıyayım durduk yere:)) evlenınce asıl yuzu cıkar kaynananın
Şişe taşıyıp iç bence hem yanında oldukça unutmazsın içersınAynen sosis baya renklendirdikalori olarak ama hahaha
Burası çok sıcak değil canım :/ idare ediyor yani. Arasira bi iki bardak içiyorum aklıma geldikce onları hesaplamadim
Gecende vantılatorle yaptım bıraz esıyor şuan ama yıne gozum kesmedı sızle muhabbet daha ıyıBalkon da ütü keyfisiben balkoon da yaparım galiba bu sicakta evde olmazz yada Vantilatör e kuvvet artık
Canim siseyle yatakta yatiyoruz birlikte yanyana o bana bakiyo ben ona icmiyorumŞişe taşıyıp iç bence hem yanında oldukça unutmazsın içersın
Afıyet olsun gayet guzel bır menuİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 9:15kahvalti
Ac karna bir bardak ceviz suyu ve bir adet ceviz
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Yarım kastamonu simit
Ara ogun 11:30
1 adet kuru incir, 5 adet badem
Oglen 12:30
1 Tabak sulu köfte
1 orta boy kase semız otu salatası
Yarım kastamonu simidi
Ara öğün 17:00
1 adet hurma ve 5 adet badem
Aksam 17:44
1 tabak et sote
1 yk pılav
1 orta boy kase marul salatası
1 dılım ekmek
Ara ogun 21:30
1 dilim cevizli ve limonlu kek
(Oğlum yemiyor ceviz diye, toz halıne getırp kek yaptım. Yıne yemedı)
Cuma kilo:81.8
Güncel kilo: 81,4
Haftalık hedef: -1300
Hedefe kalan: -900
Muhabbet guzel ama ben yatıyorum 11 dedin mi beni bulamazsnz burda haftasonu hariçGecende vantılatorle yaptım bıraz esıyor şuan ama yıne gozum kesmedı sızle muhabbet daha ıyıkaldıı yarın bakalım naparık
Ay ben çok severim su içmeyi ağzım boş durmaz bütün gün su çay kahveCanim siseyle yatakta yatiyoruz birlikte yanyana o bana bakiyo ben ona icmiyorum
kaptinn InsAllah canimmm :*
Menü güzelİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 9:15kahvalti
Ac karna bir bardak ceviz suyu ve bir adet ceviz
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Yarım kastamonu simit
Ara ogun 11:30
1 adet kuru incir, 5 adet badem
Oglen 12:30
1 Tabak sulu köfte
1 orta boy kase semız otu salatası
Yarım kastamonu simidi
Ara öğün 17:00
1 adet hurma ve 5 adet badem
Aksam 17:44
1 tabak et sote
1 yk pılav
1 orta boy kase marul salatası
1 dılım ekmek
Ara ogun 21:30
1 dilim cevizli ve limonlu kek
(Oğlum yemiyor ceviz diye, toz halıne getırp kek yaptım. Yıne yemedı)
Cuma kilo:81.8
Güncel kilo: 81,4
Haftalık hedef: -1300
Hedefe kalan: -900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?