Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aa ben akşamüstü çay içtim 3 bardak oda 500 ml vardır dimi ozaman 2 litreye yakın içmişim çorbamda suluydu
He canım He bi bardak cafeine 1 yada 2 bardak su diyolar yani sen hesapla ne kadar faydali o çay ve Kahveler bende fasulyeyi sulu yedim akşam sayilir mi ki

Sagol cnm
Senın menunde sosıs ve kola olmayaydı ıyıydı
Aksamı da zayıf gecırmıssın :)
Canım sosisler çok yağlı değildi baktım 220 kaloriye geldi. Brokoli karnibaharda hiç kalori yok gibi birsey öyle kombinledim colamda lightdi canım dikkatini cekerim. Akşam evet saçma oldu yarın daha güzel hazırlık yapicam insAllah

Sende bitter detoksumu yapıon

Ohh muhtesem yemekler super menu:)

Benımde gozler kapanıyor erkenden kalkıyorm bebış sağolsun

Saçmasalaklıkta zirve bir günle karşınızdayım
10 km yürümüşüm bugün her yanım ağrıyor
Sabah: 1 kaşarlı tost , 3 ceviz , yarım domates
Öğlenden akşama kadar içtiklerim bir limonata ( baya büyük bir şeydi) bir orta Türk kahvesi ve bir tane de orta boy vanilyalı latte eve geldiğimde bir şeyler yemek için çok geçti açım az sonra uyuyacağım sabah da menemen yiyeceğim bir koca tabak

Oo baya ac kalmış vucudun
Yarın saglam beslen cnm

By ne programı acaba
Canım programın adı WATER TIME PRO
Ben hep aynı bardaktan ictigim için bardağı ölçtüm. Sonra programa yaziyorsun. Her içtiğinde su damlasına basıyorsun o çoğalıyor. Kendi boyuna kilona göre hesapliyor içeceğin suyu ama sen kendinde yazabiliyorsun ben 2.5 ltr yaptı ama tam icemediğimde üzgün surat yapti :))

Valla çok yakın ben de şoklardayım ldkdkdkkd hüloğ

Hahahahahhahahahaah bir an kaynanani övdun sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…