Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşalllah :) düğün ne zaman belli mi:))
yakın kuzum 2 ay sonra inşallah
Gunaydinnnnn kizlaar
günaydın bebeğiiimmm

Hahahahahhahahahaah bir an kaynanani övdun sandim
cümlenin sonu süprüz olsun isstedimdi

Gunaydın arkadaslar
Moralim bozuldu. Cuma gunku kıloma gerı donmuşum. Pazar gunu 81.4 idi. Ikı gundur ıstıkrarlı devam ederken +400 oldu

Menulerımı bılıyorsunuz
Hata nerde yaptım ben
Neden böylr oluyor
aa dur hmen bozma moraliniiii daha cumaya 3 gün var verirsin yine belki ölesine bi ödemdir geçer yarına

Gunaydinnnnn kizlaar
Günaydın kuzum

Gunaydın arkadaslar
Moralim bozuldu. Cuma gunku kıloma gerı donmuşum. Pazar gunu 81.4 idi. Ikı gundur ıstıkrarlı devam ederken +400 oldu

Menulerımı bılıyorsunuz
Hata nerde yaptım ben
Neden böylr oluyor
Bozma moralini arada bir olabilir öyle günlük artışlar yarına da bakmak lazım

günaydın ahaliiiii
54.9 um cumaya 54 olcam ksmetse diye düşünüyorum
Süper keptinn ilk 54 sonram 53 sonra da 52 inşallah

Menülerini bu ara beğenmiyorum çok mu kapandı iştahın ne oldu böyle sana .. spora başlamışsın biraz proteini artırırsan daha çok faydasını görürsün

Suyu sabah uyandığında 2 bardak iç kahvaltıdan önce öğlen ve akşam da sabitle yemek gibi düşün arada da iç su çok önemli ben canım sıkıldıkça kalkıp su içiyorum hep yürümüş oluyorum hem su içmiş alışmak kolay olmadı aylarımı aldı sen de yaparsın inanıyorum sana
Menüm bugun cok garip

Sabah

Cici bebe süt ve muz

Öğlen

Patlıcan musakka
Yogurt
İki kaşık bulgur pilavı

Ara

Bir mmuz

Akşam

Bir midye dolma
Bir soda
Bir cupra
Bol salata
Protein günü gibi olmuş afiyet olsun ... canım bebe biskuvisi istedi muzlu olanı varya ondan

Afiyet olsun ceviz suyu işe yarar ise bana da deyiver hiç denemedim

Yenememişsin ki içmişsin gün içinde bugün eksi çıkarsın büyük ihtimal ile

Geçmiş olsun canım ya hamlaştık bence ara verince ondan bana da oldu bugün midem bulandı spordan sonra

Sorma benim de biraz acındı kaslarım açıkçası ama ilkinde de olmuştu alışkınım
Saol kuzum kiz yok ben 6 da yedim yemegi yedikten sonra kendime gelemedim mide bulantisindan spor biraz rahatlatti hatta ama zor yuruyom 3 gündür bi hamlamisim sorma

Hersey guzel ama o 2 bardak light kola sekersiz olmasi bisey degistirmiyi biliyin mi vucuda girince o tatlandiriciyi da seker olarak algilayip yag olarak depoluyomus vucut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…