- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.441
Resmen sivi detoksu yapmisinSaçmasalaklıkta zirve bir günle karşınızdayım
10 km yürümüşüm bugün her yanım ağrıyor
Sabah: 1 kaşarlı tost , 3 ceviz , yarım domates
Öğlenden akşama kadar içtiklerim bir limonata ( baya büyük bir şeydi) bir orta Türk kahvesi ve bir tane de orta boy vanilyalı latte eve geldiğimde bir şeyler yemek için çok geçti açım az sonra uyuyacağım sabah da menemen yiyeceğim bir koca tabak
BebekkkkkkkkGunaydinnnnn kizlaar
günaydın kuzuuumm nasıl olduunnnGünaydin kizlar ben geldim
Akşamki kek yapti bence kuzum aksama birakmamak lazim saglikli bi kek bile olsaGunaydın arkadaslar
Moralim bozuldu. Cuma gunku kıloma gerı donmuşum. Pazar gunu 81.4 idi. Ikı gundur ıstıkrarlı devam ederken +400 oldu
Menulerımı bılıyorsunuz
Hata nerde yaptım ben
Neden böylr oluyor
Bende iştegünaydın ahaliiiii
54.9 umcumaya 54 olcam ksmetse diye düşünüyorum
Gunaydın hosgeldınnGünaydin kizlar ben geldim
Ayy HarikaGünaydın kızlar
Dün evden acele ile çıkınca tartılmadım bugün bildireyim 69.50
500 gr harikaaaa kizKılo bıldırım gunu gıbı olmuş bende dun 67.5 ıdım bugun 67 yım:) dunku yedığım lahana ıse yaradı
Aynen eksi 100 gr aslında erken gelsem eve limonatayı içmezdim onu içmeyince de yemek yerdim de kaderMenülerini bu ara beğenmiyorum çok mu kapandı iştahın ne oldu böyle sana .. spora başlamışsın biraz proteini artırırsan daha çok faydasını görürsün
Suyu sabah uyandığında 2 bardak iç kahvaltıdan önce öğlen ve akşam da sabitle yemek gibi düşün arada da iç su çok önemli ben canım sıkıldıkça kalkıp su içiyorum hep yürümüş oluyorum hem su içmiş alışmak kolay olmadı aylarımı aldı sen de yaparsın inanıyorum sana
Protein günü gibi olmuş afiyet olsun ... canım bebe biskuvisi istedi muzlu olanı varya ondan
Afiyet olsun ceviz suyu işe yarar ise bana da deyiver hiç denemedim
Yenememişsin ki içmişsin gün içinde bugün eksi çıkarsın büyük ihtimal ile
Bugün protein yiyeceğim bol bol bir de nane limon içeceğim sanırım bu sıcakta grip olmayı becerdimResmen sivi detoksu yapmisinama sekerli sivi bugun guzel bisiler ye
Bende işte53 felan olugum nasip kismet
İyi gider bilirimaynen tatlim ilac aldim uzandim dün, bisey yemedim canim istemedi evet pastadan cok ince bi dilim aldim:) yaninada bi kahve iyi gitti ha
Cocuk dusunuyom ben
ol ol gocan kızsın sana
Evt superrr cumaya kadar da bı okdr olsa oh500 gr harikaaaa kiz
Babamni gizil bir goca ni gizil bir buba
Ne videosuymus ocok felaketyalnız bugün yapcam o video yu cok etkili gibig geldi bana ilk 5 dk sı da olsa
10dk egzersiz sonra spora geçiyomş egzersiz oysa artıkın sporu bilemicem
aynı durumdayııımmmm
ele avuca gelsinahahahaha
kız valla özledimdi seni he
bende öyleyim sürekli çarparım sonrada oturur ağlarımben bu konuda cok berbatim ya sürekli biyerlere carpiyorum:) sende öylemisin?
temem ama bu cuma sevdiceğim gelcek tekrardan diyet miyet hak getire inşallah haftaya girerim listeyeTemem bu hafta dinlen istersen obur hafta girersin ama diyetine devam temem mi
iyi kuzum güzelmiş nişanlılıkBugün başlıyorum zaten Jilliana yine
Umarım sızlamaz
Muz da kalmadı kine yulaf ezmesi var sütle karıştırabilirim aslında iyi fikir spordan sonra
Nasıl gidiyor kız
Birinciye de alkış
Valla 70in altına düşünce bana bir rahatlık geldi ondan herhalde artık ay gitti mi zayıflayacağım mı diye takmıyorum nasılsa buradan gitti gider modundayım gerisini hallediyor metabolizma
Yok ya o çok etkilemez bence ama istersen süt falan içebilirsin ya da meyve
Tamam sen içme ama şişede dursun şişe dursun önünde o yeterBeraber şiir de okuruz
Ayy hasta mi oldunAynen eksi 100 gr aslında erken gelsem eve limonatayı içmezdim onu içmeyince de yemek yerdim de kader
Bugün protein yiyeceğim bol bol bir de nane limon içeceğim sanırım bu sıcakta grip olmayı becerdim
heee öle diyosunCocuk dusunuyom benzayif olmaliyim zayif hamile kalmaliyim ecelem var benim
ve poncuk sayfaya giriş yapargünaydın güzellerimmmm ben geldiiiiiiim
almaya başlayınca öle olmuyo o kuzuBabamcanim babam ama her kizin hayalidir ceyizini kendi dizmesi cok guzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?