- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #224.421
Gunaydin kizlar dün 55.2 ydim bugun 54.3 çıktım
Kuzum cicibebe ve sütü kilo almak isteyenler yiyo genelde bi yanlışlık olmus bencesiMenüm bugun cok garip
Sabah
Cici bebe süt ve muz
Öğlen
Patlıcan musakka
Yogurt
İki kaşık bulgur pilavı
Ara
Bir mmuz
Akşam
Bir midye dolma
Bir soda
Bir cupra
Bol salata
Eee ben sabah 65 dk kardiyo yapip aksam 40 dk agirlik çalıştım ossun o gadar
ben 54.9
herkeslerde ne güzel vermiş ben hariçKılo bıldırım gunu gıbı olmuş bende dun 67.5 ıdım bugun 67 yım:) dunku yedığım lahana ıse yaradı
bi anda yüklenmemek lazım demek kiEee ben sabah 65 dk kardiyo yapip aksam 40 dk agirlik çalıştım ossun o gadargerci sende 5 dk spor yaptindi ama cok geldi kaslarin şişti zaar
Neler yapiyosun abs olarak canim 30 dk baya cok abs icin benim boynum kirilir yarim saat calissamİki saat bisiklet çevirdim bir de yarım saat abs calıstım :)
Aynen sen yanlis yaptin 2 dk da birakacaktinbi anda yüklenmemek lazım demek ki
Yaninda siseyle su gezdir canim yoksa bende içemiyorumAynen sosis baya renklendirdikalori olarak ama hahaha
Burası çok sıcak değil canım :/ idare ediyor yani. Arasira bi iki bardak içiyorum aklıma geldikce onları hesaplamadim
zaman nasıl geçti hiç anlamadım bi baktım 5 dk olmuşAynen sen yanlis yaptin 2 dk da birakacaktinsalonda çalışınca farkli oluyo iste
aynen tatlim ilac aldim uzandim dün, bisey yemedim canim istemedi evet pastadan cok ince bi dilim aldim:) yaninada bi kahve iyi gitti haGecmis olsun canim ilac falan al da ilermesinaksam sebze bari yiyeydin pastadan tadimlik alcan unutma
Ben kurus yatirmadim ceyize herseyi gocam aldiSağol canisiii darısı size inşallah bütün maasinizi Çeyiz e yatirdiginiz günlerinde görürsünüz inşallah:d ahahahah beddua değil dua yanlış anlasilmasin
Ahahahahahhahahahahzaman nasıl geçti hiç anlamadım bi baktım 5 dk olmuşahahha
ni gizil bir goca ni gizil bir bubaBen kurus yatirmadim ceyize herseyi gocam aldiseni aliyo aliyi yeter didi babam
aynen canim yaaaaAhahahhaa o zaman bende icime icime aglardim rizil olmuyah dimi hee kiz cok kotuydu
Hersey cok guzel canim ama keki aksam yemeseydin keske oglen yerdinİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 9:15kahvalti
Ac karna bir bardak ceviz suyu ve bir adet ceviz
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Yarım kastamonu simit
Ara ogun 11:30
1 adet kuru incir, 5 adet badem
Oglen 12:30
1 Tabak sulu köfte
1 orta boy kase semız otu salatası
Yarım kastamonu simidi
Ara öğün 17:00
1 adet hurma ve 5 adet badem
Aksam 17:44
1 tabak et sote
1 yk pılav
1 orta boy kase marul salatası
1 dılım ekmek
Ara ogun 21:30
1 dilim cevizli ve limonlu kek
(Oğlum yemiyor ceviz diye, toz halıne getırp kek yaptım. Yıne yemedı)
Cuma kilo:81.8
Güncel kilo: 81,4
Haftalık hedef: -1300
Hedefe kalan: -900
nasil dayanabildinmi aksam bisey yememeye?Yemicim kuzum yemek yapmicam bugün
cok felaketAhahahahahhahahahahakici bi spordu diyosun
Ayy en sevdigim sey cubuk krakerle cikilat yemekSaat 12
Kaşarlı, domatesli tost
Saat 14 - 18 arası
5-6 parça bitter çikolata ve çubuk krakeri sündüre sündüre yedim
Saat 18.30
2 yk taze fasulye
Yarım kase salata
2 yk yoğurt
3 köfte
Saat 21.30
Spor sonrası şeftalili smoothiemi içiyorum
Tahminen 1200e yaklaşmıştır kalorim
Bugün Jillian 30 Days Shred 1/30 bakalım
Bir zamanlar ne zor geliyordu şu Shred ya
Bu sefer Natalie gibi yapıyorum hareketleri, modifiye haliyle değil, zor olan haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?