- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #225.181
Gelicek gelicek 1 2 gune bence kalkar baniAzmı Cidde'n :) bana da çok gibi gelmişti :))))
Ya ben dün kendimi aştım ki yeme konusundaBenim de en çok bacak kaslarında işe yaradı bugün çektim fotolarımı bakalım 30 güne ne kadar etkili olacak
Yine salmış toto göbek
Ya biz hep senle aynıyız
Ben de bugün çok açım
Dünkü yumurta mı açtı bizi nedir
Kalori saymadım ama az yedimBazen oluyo oyle ya insan neresine yedigini anlamiyokac kalori aldin canim az mi yedin ki
His geldin kilon kaç merak ediyorum isveçten sonraMrb kızlar ben geldim
Tamam cnm iyi oldu soyledigin
Ben arkadasimizi dusundum acikcasi
Aktif ve azimliydi
Neyse artik
Detoksun içinde bulgur yeşil mercimek nohut var cnmAa sen nerelerdesin
Cok az degil mi bunlar
Koca kontörü geç yükledi :-SSHani dun gelicektin
Yulafi falan ne kadar koyuyosun ona bagli canim kalorisi ne kadar ki keten tohumunun ona gore de bakip koyabilirsin cekip denemedim hic ama sen deyince iyi fikir gibi geldi sen bütün bütün yapiyosun dimi granolayi bar seklinde yani icine de ici kıyılmış ceviz falan eklersin super olurSekerPancarii keten tohumu ne kadar koyum granolaya birde tüm malzemeyi robottan çeksem mi yulaf.keten ve çerezi
62 yim şuan cnm da söylemiştim ya isveçi tam olarak bitiremedimYa ben dün kendimi aştım ki yeme konusundabugün 1 bardak süt 1ceviz ve yarım muz ile kahvaltı yaptım ondan belki çok acıktım sabah yada akşam granola yapacam kendime değişik kahvaltı istiyorum
Kalori saymadım ama az yedim
Sabah 1 brdk süt yarım muz 1 ceviz öğlen 1 salatalık 1 catal.makarna 2 bardak ayran 2 kare bitter 1 brdk zero kola akşam yarım nektarin 2 dikenli incir yedim şimdi salata yicim ce yürüyüşe çıkıcam eşim ile
His geldin kilon kaç merak ediyorum isveçten sonra
Ben o kurali kacirmisim
Veee iyiki soyledin ekmek yemedim
Akşam yemeği olarak yogurtlu marul salatası bır dilim ekmek bır peynır ve domates yedım şimdiden acıktım
Sen nerdeydin ki kiz ben kacirdim orayiMrb kızlar ben geldim
Kiz neresi az goturmus dolmalariBugun baya az yemissin
Yarin sonucunu merak ediyrm :)
İnternet paketim ayından önce bitti giremedim siteye cnm yaSen nerdeydin ki kiz ben kacirdim orayi
Sabah harici begenmedin canimSabah
Bir dilim tam buğday ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates
Ara
Karışık meyveli form bisküvi (ben çok beğendim tavsiye ederim )
Yarım gong
Bir bardak süt
Akşam
Bir orta boy biber ve 2-3 yaprak dolması
Bir içli köfte (dayanamadım)
Salata ,yoğurt
ara soda yoğurt
Gayet dengeli ve guzel canimİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Bır dilim domates, 2 tane yeşil biber, 1 tane kirmizi biber
Ara ogun 10:30
2 yk yulaf ezmesi, yarim nektarin, tarcin, 2 yk yogurt, 1 adet ceviz (boyle bi karisim yaptim tadi harikaydi, ilk kez yedim. Farkli onerilere acigim)
Oglen 12:00
1 Tabak bulgurlu kabak yemeği
1 orta boy kase semiz otu salatasi
1 dilim ekmek
Ara öğün 15:00
1 adet hurma, 5 adet badem
Aksam 17:30
3 adet kiymali yaprak sarma
5 adet kiymali lahana sarma
1 domates
1 yesil biber
Ara ogun 21:30
5 adet kayısı yerim herhalde :)
Cuma kilo:81.8
Güncel kilo: 81,4
Haftalık hedef: -1300
Hedefe kalan: -900
Yarini cok merak ediyrm
Afiyet olsun canim detoks gunuydu demekSabah
Bir yumurta biraz peynir domates salatalık maydanoz sivri biber
Sonra iki saat arayla ayran detoksu ve yeşil çay
Ayy dogru duzgun bisey yememissin kuzumYa ben dün kendimi aştım ki yeme konusundabugün 1 bardak süt 1ceviz ve yarım muz ile kahvaltı yaptım ondan belki çok acıktım sabah yada akşam granola yapacam kendime değişik kahvaltı istiyorum
Kalori saymadım ama az yedim
Sabah 1 brdk süt yarım muz 1 ceviz öğlen 1 salatalık 1 catal.makarna 2 bardak ayran 2 kare bitter 1 brdk zero kola akşam yarım nektarin 2 dikenli incir yedim şimdi salata yicim ce yürüyüşe çıkıcam eşim ile
His geldin kilon kaç merak ediyorum isveçten sonra
Anladim canim hosgeldin o zamanİnternet paketim ayından önce bitti giremedim siteye cnm ya
Ben biber dolmasi anlamadim o an biber sandim yaSabah harici begenmedin canimaradaki yediklerin yetersiz ogle arasina yakismamis form biskuvilerde cok masum sayillmaz aksam da cok karbonhidrat dolu olmus persembe aksamina yakismadi
Ben yanlis anlamisim ya ondanAzmı Cidde'n :) bana da çok gibi gelmişti :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?