Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya ben dün kendimi aştım ki yeme konusunda bugün 1 bardak süt 1ceviz ve yarım muz ile kahvaltı yaptım ondan belki çok acıktım sabah yada akşam granola yapacam kendime değişik kahvaltı istiyorum

Bazen oluyo oyle ya insan neresine yedigini anlamiyo kac kalori aldin canim az mi yedin ki
Kalori saymadım ama az yedim
Sabah 1 brdk süt yarım muz 1 ceviz öğlen 1 salatalık 1 catal.makarna 2 bardak ayran 2 kare bitter 1 brdk zero kola akşam yarım nektarin 2 dikenli incir yedim şimdi salata yicim ce yürüyüşe çıkıcam eşim ile

Mrb kızlar ben geldim
His geldin kilon kaç merak ediyorum isveçten sonra

SekerPancarii keten tohumu ne kadar koyum granolaya birde tüm malzemeyi robottan çeksem mi yulaf.keten ve çerezi
Yulafi falan ne kadar koyuyosun ona bagli canim kalorisi ne kadar ki keten tohumunun ona gore de bakip koyabilirsin cekip denemedim hic ama sen deyince iyi fikir gibi geldi sen bütün bütün yapiyosun dimi granolayi bar seklinde yani icine de ici kıyılmış ceviz falan eklersin super olur

62 yim şuan cnm da söylemiştim ya isveçi tam olarak bitiremedim

Sabah harici begenmedin canim aradaki yediklerin yetersiz ogle arasina yakismamis form biskuvilerde cok masum sayillmaz aksam da cok karbonhidrat dolu olmus persembe aksamina yakismadi

Gayet dengeli ve guzel canim yulafi süt kuru meyveler çiğ findik badem falan katip da deneyebilirsin cok guzel oluyo ama bende genelde yoğurt ve meyveyle yiyorum

Ayy dogru duzgun bisey yememissin kuzum hic yemek yohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…