Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksam yemegi yerine dondurma ve misir olmamis canim afiyet olsun

Regl oldum kuzum sabah ve o kadar şişim ki 800 gr arti ciktim cok da guzel beslenmistim odem sanirimayy kismet yaa ama düşününce her ay bekliyo insan ister istemezyok kuzum korkmam ben kan vermekten sen korkuyon mu
Sadece kosmuyosunuz demi parktaki aletleri de mi kullaniyosunuz kuzum spor sonrasi protein aliyosun demi kiloya dönüşmez hangi saatte alirsan al cunku onlar kaslara gidiyo Karin kaslari mi agriyomus yakinda baklava da yapar beklerim adamlardan biz 2 sene uğraşırık onlar 2 ayda yapar

Gunaydin kizlar mutlu pazarlar dünkü menümü yazim bende
Sabah yarim bardak mayali süt, nescafe, 1 tatli kasigi akiç marmelati ( ---60 dk twist shape stepper)
Kahvalti, 1 yumurta aki 2 kasik bugday kepegiyle krep, 2 haslanmis yumurta, salatalik domates ve kahvaltiliklardan az az
Öğle: incecik ve kucuk bi tambugday krebi, buraz kavun
Ara: kendi yaptigim yulaf kurabiyemden 1 tane
Akşam: 3 kaşık labneli soganli mantar, 4 kaşık ispanakli tambugday eristesi cevizli biraz aci biber
Spor oncesi: nescafe 7-8 fistik
40 dk tüm vücut agirlik calisma
Spor sonrasi: 1 haslanmis yumurta

Menun super
Ogle yemegın senın ara ogun tarzı oluyor ya
Oraya sut eklesen ıyı olurdu
Ayrıca spordan yarım saat sonra ıcılen sut, yag yakımını hızlandırır dıye bılıyorum

Menun super
Ogle yemegın senın ara ogun tarzı oluyor ya
Oraya sut eklesen ıyı olurdu
Ayrıca spordan yarım saat sonra ıcılen sut, yag yakımını hızlandırır dıye bılıyorum
Saol canim alışmışım yemek yiyemiyorum öğlenleri yogurt da yiyebilirdim aslinda ama krep yeyince baska bisey yemek istemedim sporu aksam gec saatte yaptigim icin saf protein aliyorum canim aslinda az meyve ve buğday kepegi de yiyodum spor sonrasi ama dün canim istemedisadece yumurta yiyiverdim

Sabah yapmıssın ya cnm sonra kahvaltıda sut ıcmıssın
O guzel işte:)
Spor yaptıgın ıcın sut urunlerını arttırırsan daha ıyı olur bence :) yanı proteın alıyorsun zaten ancak meyve yedıgınde kı kavun gıbı cok sekerlı, yanında yogurt ya da sut olursa ıyı olur
Nacızane fıkrım :)
Mesela akşam labne ve mantar super olmus

Tamam canimcim

Hayırlısı olsun kuzum aklında olduğu icin her birşey olduğunda acaba diyorsun var mı bir sey..... bende artiyim daha olmadım karnım sertleşti bayağı
Eve geldik aletler de mekik çekemedi evde diyoki mekik çekecem ayağıma otur kıyamam sana kalk çekme dedim hainlik yaptım sanırım valla gıcık olurum benden önce kas yaparsa süt içtim 1 bardak
Evet bayağı alet var bisiklet ceviriyorum daha çok isimlerini bilmiyorum ama salonda olan aletler gibi çoğu 3 dk 4 dk tutuyorum yaparken
SekerPancarii kızlarr söylemistim ya nisanlım geldi benim onunlaydım gelemedm
Nasıl geçti kuzum yolcu.ettin mi ?

Gunaydin kizlar mutlu pazaarlaaaar. Bugun pazarrr bol gezmeler olsun hepimizeee
Günaydın kuzum

Spor sonrasi süt ürününü cok tercih etmiyorum canim kana hizli karışan protein ve karbonhidrat olmali spor sonrasi, protein cok karbonhidrat az ve biraz da basit şeker almak kaslari guzel besliyomus basit seker olarak meyveyi tercih ediyorum bende sabah spor oncesi iciyorum mayali sütü canim saolasin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…