- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #226.521
Haaao zman az gider ama ossundu gitsin
noluyo puan artınca ödül mü veriyolarhadi inşallahdaha da artmaz bnm puanım zaten bu kadardı bence
bebeğim sen iyi misin ? bi sorun yok dimi keyfin yerinde mi
bende game of izliyorum pc bozuk diye izleyemedik daha eşimle 1. bölümden sonrasını.. bencede sağlıklı beslenmek daha mantıklı ...
çok para .... gereksiz bir test deneme yanılma ile bulabilirsin zaten nasıl kolay verebileceğini
bence az uyu kendini zorlamanın mantığı yok 1 saat uyu uyan
hadi inşallahdaha da artmaz bnm puanım zaten bu kadardı bence
bebeğim sen iyi misin ? bi sorun yok dimi keyfin yerinde mi
az az gitsinde gitsin bidaha 6 görmeyeyimaslında 59,9 yerine 60 görseydim psikolojim bozulurdu iyi olurdu
noluyo puan artınca ödül mü veriyolar
he gelip tebrik ettiler beni sen ne güzel bi üyesin poncik hiç öyle değil dediler
Menemen yapıldıYedin mi kuzum oglen bisiler
dijitü.. geçmiş eskiden cnbce de izliyorduk .. kaç bölüm oldu the lasp ship var onu izledin mi hiçBen şu an 3teyim ya akşama kadar gider bu bugün yenisi çıkacak zaten
Ay çok güzel olmuş ama pek heyecanlı bu sezon
Kahve içtim şimdilik elma da yerim saat 2 gibi idare eder beni
Sayılır değişiyor iyi olmaya çalışıyorum yani
Sen nasılsın
Ben şu an 3teyim ya akşama kadar gider bu bugün yenisi çıkacak zaten
Ay çok güzel olmuş ama pek heyecanlı bu sezon
Kahve içtim şimdilik elma da yerim saat 2 gibi idare eder beni
Sayılır değişiyor iyi olmaya çalışıyorum yani
Sen nasılsın
poncik cok saf didiler hemen herşeye kanıyo didilerhadi yaa tühhh çok üzüldüm bak şindi
poncik cok saf didiler hemen herşeye kanıyo didiler
he didim zati safa salaga yatıyo o didim cin gibir oooo ne hindir ooo didimsende poncik inanmıyo inanıyomuş gibi yapıyo diyeydin
he didim zati safa salaga yatıyo o didim cin gibir oooo ne hindir ooo didim
Menemen yapıldıyiyemedim halen çok açım yumurtasız yırtmadım protein alayım dedim zorla 1 servis kaşığı yedim açım ben hemde çok açım
dijitü.. geçmiş eskiden cnbce de izliyorduk .. kaç bölüm oldu the lasp ship var onu izledin mi hiç
afiyet olsun bende rezene içeyim bari
hep iyi ol emi
bende iyiyim çıldırmacalara devam
esya alma kutulama kuzum hem param gidiyo hem zamanım hem de yoruluyorum sahane duygular bunlarİzlemedim o ne kuzum
Son izlediğim bölüm öyle efsane olmuş zevkten 4 köşe izledim ya 7 sezondur bunu bekliyorum be7 yıl dile kolay
Nasıl çıldırmacalar bunlar anlatsana biraz
55.1sen kaç kilosun gelin hanım
galiba direk yeniyo bibiğimKızlar ara ögün olarak yogurdu Chia kattım bekletimmi biraz yoksa direk dalimmi yemeye
55.1haftalardır aynı
galiba direk yeniyo bibiğim
Bana fazla yemişim gibi geldi deBence guzel canim menun
esya alma kutulama kuzum hem param gidiyo hem zamanım hem de yoruluyorum sahane duygular bunlar
almadım şükür ilk bi hışımla 55 e cıktım orda kaldım işteolsundu en azındann benim gibi almadın
bitse de gitsekOlsun artık son hazırlıklar ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?