- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.001
Zaten karnim gurulduyodukonu yemek olmasin
Hangi programms o hangi kanaldaaAyyyyy kizlaaar programi izleyin yacoooook kilolular yaaaa coook zorrr
Soylicem duHangi programms o hangi kanaldaa
Zamanla alisirsin canim suan sicaklaar cokya yapmak zor bir aya rahat yaparsin sen bikmadan devam et. Yeterki motivasuon bozulmasin muhakkak basaracaksin eşinde şaşiracak bak görÇok fazla yapamıyorum kuzum ya 30 dk kalıyorum bazen 40 oluyor aynen tişört sırılsıklam oluyor benim ki pek İnanmıyor vereceğime evlendiğimizde 82 kg sonra 95 oldu 5 Aydırda 87 kgnerdeyse aynıyız bu da sinir bozucu
Olmaz ya dıkkat edersın cnm. Bak aç uyuyoz evli çocukluyızBi biliyomusun oda siyah giymiş
Aa canım çok geçmiş olsun
Emziriyorsun sen dikkat et
Yok canım ya evli ve minik bebisi varona rağmen manken gibi. Ben kesin enim boyum bir olucak çocuğum olunca
Gel şunu 38 yapalım34 yasindayim 36 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek
Allah kolaylık versin size valla ben çocuk olsa salarım kendimiOlmaz ya dıkkat edersın cnm. Bak aç uyuyoz evli çocukluyız
Aynen kendini salan kadin sevmemAllah kolaylık versin size valla ben çocuk olsa salarım kendimisonra takıma gelirim @ParteMoralll 'den tokat yerim kendime gelirim
Hiç olmadim 36 beden. 38 olmustum iyiydi. Cok 36 beden olasim var işşallah bu sefer olurum balımGel şunu 38 yapalım36nçok ınce manken gıbı
Şimdi baktimda iyi kilo vermissin canim. Ne kadar sürede verdin acaba. Uyguladigin belli bir liste varmi.Ayyyyy kizlaaar programi izleyin yacoooook kilolular yaaaa coook zorrr
Sonra kocada napar bilemem gozu kaymasın başkalarınaAllah kolaylık versin size valla ben çocuk olsa salarım kendimisonra takıma gelirim @ParteMoralll 'den tokat yerim kendime gelirim
Ol ozaman kım tutar seniıı bende hatrlamıyprum kendımı 36Hiç olmadim 36 beden. 38 olmustum iyiydi. Cok 36 beden olasim var işşallah bu sefer olurum balım
Beraber başaralim insallahOl ozaman kım tutar seniıı bende hatrlamıyprum kendımı 36
Suan korumadayim yaz bitimi baslicam. Yazin cok gezdigim icin eziyete donuyo bu surecde korumak daha mantkli geliyo.Şimdi baktimda iyi kilo vermissin canim. Ne kadar sürede verdin acaba. Uyguladigin belli bir liste varmi.
Ilk ay 9.5kılo cok degılmı ya nasıl oldu o oyleSuan korumadayim yaz bitimi baslicam. Yazin cok gezdigim icin eziyete donuyo bu surecde korumak daha mantkli geliyo.
Gecen sene ocakta basladim 88 kusuru olabilr unuttum
Ilk ay 9.5 sonrasinda aylara yayilarak mayis ayinda 69 kiloydum. Yani 5 ay diyebilirz.
Sonra araya tatil o bu korurken 66 olmustm sonra 66 68 inip cikti takildim..hdefim 58 simdilik degl zamanini bekliyorum
Ben protein sebze ve yulaf bol su seklinde verdim. Arada kacamaklar oluyordu. Ama ilk ay sifir kacamak. Yani boylee. Insallah seneye 60 ya da 58 olarak girerim
Valla nasil yiyosam artik ilk haftasi 4GitmistiIlk ay 9.5kılo cok degılmı ya nasıl oldu o oyleboyun kaçtı bu arada
Tebrikler canim güzel vermişsin. Geri kalanida verirsin.Suan korumadayim yaz bitimi baslicam. Yazin cok gezdigim icin eziyete donuyo bu surecde korumak daha mantkli geliyo.
Gecen sene ocakta basladim 88 kusuru olabilr unuttum
Ilk ay 9.5 sonrasinda aylara yayilarak mayis ayinda 69 kiloydum. Yani 5 ay diyebilirz.
Sonra araya tatil o bu korurken 66 olmustm sonra 66 68 inip cikti takildim..hdefim 58 simdilik degl zamanini bekliyorum
Ben protein sebze ve yulaf bol su seklinde verdim. Arada kacamaklar oluyordu. Ama ilk ay sifir kacamak. Yani boylee. Insallah seneye 60 ya da 58 olarak girerim
Öyle birsey olamaz yoksa benimde elim onun gözüne kayarSonra kocada napar bilemem gozu kaymasın başkalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?