Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zamanla alisirsin canim suan sicaklaar cokya yapmak zor bir aya rahat yaparsin sen bikmadan devam et. Yeterki motivasuon bozulmasin muhakkak basaracaksin eşinde şaşiracak bak gör

Kızlar meraba bugün pek giremedim bi akrabamız ızı hastaneye ziyarete gittikte ameliyat olacaktı. Menümü yazayım gün boyu hastanedeyim yani dışarıdaydım akşamda kv de siz düşünün menü nasıl olur
Sabah dışarı gideceğimizi bildigim için dolapta bir kase kader haşlanmış yeşil mercimek vardı onu bir çay kaşığı tereyağı yağı ile soteleyip uzerine yumurta kırdım yanına bir domates sabah böyle
Akşama kadar hastanede bir iki yudum yarım bardak kadar meyve suyu üç dört tane çubuk kraker bol su içmeye çalıştım açlık bastırsın diye
Akşam kayınvalidem de iki kızarmış biber dolmalık biber büyüklüğünde ama acı iki üç parça kızarmış kabak yanına bir kase sarımsaklı yoğurt üç kaşık bulgur pilavı ve bolca lahana salata sı ardından ara bir sade kahve ve biraz da karpuz
Bugün dukan birası yapıp onu içmeye başlayacaktım sadece evden çıkmadan bir bardak içebildim gece on iki gibi geldim eve yarın içerim artık hazır nasıl olsa dolapta
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Şimdi baktimda iyi kilo vermissin canim. Ne kadar sürede verdin acaba. Uyguladigin belli bir liste varmi.
Suan korumadayim yaz bitimi baslicam. Yazin cok gezdigim icin eziyete donuyo bu surecde korumak daha mantkli geliyo.
Gecen sene ocakta basladim 88 kusuru olabilr unuttum
Ilk ay 9.5 sonrasinda aylara yayilarak mayis ayinda 69 kiloydum. Yani 5 ay diyebilirz.
Sonra araya tatil o bu korurken 66 olmustm sonra 66 68 inip cikti takildim..hdefim 58 simdilik degl zamanini bekliyorum
Ben protein sebze ve yulaf bol su seklinde verdim. Arada kacamaklar oluyordu. Ama ilk ay sifir kacamak. Yani boylee. Insallah seneye 60 ya da 58 olarak girerim

Ilk ay 9.5kılo cok degılmı ya nasıl oldu o oyle boyun kaçtı bu arada

Ilk ay 9.5kılo cok degılmı ya nasıl oldu o oyle boyun kaçtı bu arada
Valla nasil yiyosam artik ilk haftasi 4Gitmisti
1.60
Olculeri verem
Gogus 92
Bel 74
Gobek 84
Tek bacak sisik basen 61
Ama bu sene ic bacagm hafif yumusadi skilasinca ve daha verince baya incelir diye umuyorum
Alt bacak 36
Benim basenler sorunsali.

Tebrikler canim güzel vermişsin. Geri kalanida verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…