- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.481
Diyete başladıgım dan beri pilav yada makarna agzıma sürmedim sen yemişsin bacım üstüne puding patlamış mısır aynı gün biraz agır olmuş yada bana öyle geliyo ben kendimi çok firenliyorum belkide afiyet olsun yarasın kuzumKızlar dünki menüm böyleydi konserve felan işleriyle uğraştık çok yorulmuşum uyumuş kalmışım akşam zaten çok kaçamaklı ve iyi bir gün değil di
Kahvaltım bir domates bir salatalık üç ince biber kim kutusu büyüklüğünde peynir ile bir yumurta birlikte pisti
Ara iki üç mürdüm eriği
Öğle iki kaşık pilav bir büyük bardak ayran iki kızarmış acı sivri biber yanına zeytinyağlı taze fasulye ve domates ve semizotu karışık zaten
Sonra bir kahve fincanı kadar var yada yok puding
İlkindi üç bardak şekersiz çay bir avuçtan bir fazla patlamış mısır
Akşam yarım kase tarhana çorbası iki çatal makarna köz biberli domatesli yemek ve ayran
Sonra bi top dondurma
Kızlar dün kahvaltı harici başka bi evde oldugum için bu kadar karışık bi menü oldu aradakiler olmasa ii sayılır ama yinede zopayı hakettim galiba yorum sizin
Benimki haşlanmış yumurta sabah kahvaltımız aynı olmuş ben semizotunu chia tohumu kattım yedim sabah kahvaltın güzel olmuş yarın bende yumurta mı yagda yapimKahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir zeytinler kızımın
ahah gelmedi miAyaklarim koptu gezmektennnnnnkızım gelmedi havuza gidecekmis bugun aksam alcaz bende giderim belki ama giremem regliyim
Ölüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin
şahane gözüküyoKahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir zeytinler kızımın
Spor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadımÖlüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin
Spor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadımÖlüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Spor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadım
ahah gelmedi mikız baya hosuna gitti onun özgür takılmak
ölürsem gabrime gelme istemem ben böyle bi selfi ceker nişanlıma atardm o durumda
şahane gözüküyoafiyetr olsn canımmm
Sen orda 1 2 saat kestir bence
Sonrasını düşünürsün
O yorgunluğu şu an üstümde hissettim
Sağlıklı bir ara öğün ya da akşam hafif geçsin dersen içilebilir
Evet ya zamanım oldu biraz daha birde salmıştım azcık kilo sabit gerçi hemen toparlarım sporda düzenli yapıyorum
Evet kuzum robottan geç
Evet kendiliğinden de gider de dr doğum kontrol al dedi garanti olsun dedi ..
Maydonoz içmeye de devam edeyim
Çekeyim mi selfie size atayım mı sonra tiskinin
cok yogun calıştıgımdan mesajlara bakamıcam cınım ya sen at ben bakmiiim
BENCE ÇOK GÜZEL VERMİŞSİN KUZUMKızlar 26temmuzda diyete başladım 21günde 3kilo 200gr gitmiş gayet iyi degilmi 9günde 1kilo daha gitse 4kilo 200gr olur 6ayda ideal kiloma gelirim inş Allah
ooowww kalcayla göbeğe baaakkkYeni ölçülerimi yazıyorum
Başlangıç - Level 1 - Fark
Göğüs: 90 - 90 - 0
Bel: 73 - 71 - -2
Kalça: 100 - 96 - -4
Göbek: 88 - 85 - -3
Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş
he onuda yapcam uzun sürer benim işim yani sen beni beklemeAhahahahah ipe de un serdin mi cınım bak dene çok güzel olur ipte un
aslında birazcık hızlandırsakkk şahane olur ama yinede tabikide cok iyiKızlar 26temmuzda diyete başladım 21günde 3kilo 200gr gitmiş gayet iyi degilmi 9günde 1kilo daha gitse 4kilo 200gr olur 6ayda ideal kiloma gelirim inş Allah
anladim canim tamam ozaman:)Yok canım fırından. annem artık yağsız yapiyo herşeyi birde fırında yapiyo bende yiyim diyeya stresden birsey yapamadimkii. Ama güzelce kağıtla aldım yağları nuggetsin
@lilipit lilim sende sormuştun şimdi kalkıp güzel yemek hazirlicam işyeri için
Bende farkındayım cnm dün hiç diyet gibi olmadı buraya karşı sorumluDiyete başladıgım dan beri pilav yada makarna agzıma sürmedim sen yemişsin bacım üstüne puding patlamış mısır aynı gün biraz agır olmuş yada bana öyle geliyo ben kendimi çok firenliyorum belkide afiyet olsun yarasın kuzum
Yaramasın cnm ya fazla oldu dün farkındayım cnm bugün drngelerim inşDiyete başladıgım dan beri pilav yada makarna agzıma sürmedim sen yemişsin bacım üstüne puding patlamış mısır aynı gün biraz agır olmuş yada bana öyle geliyo ben kendimi çok firenliyorum belkide afiyet olsun yarasın kuzum
Diyete başladıgım dan beri pilav yada makarna agzıma sürmedim sen yemişsin bacım üstüne puding patlamış mısır aynı gün biraz agır olmuş yada bana öyle geliyo ben kendimi çok firenliyorum belkide afiyet olsun yarasın kuzum
Kızlar 26temmuzda diyete başladım 21günde 3kilo 200gr gitmiş gayet iyi degilmi 9günde 1kilo daha gitse 4kilo 200gr olur 6ayda ideal kiloma gelirim inş Allah
he anladim simdiiiiii bende var ondanCnm su kabi iste :) icinde filtre gibi bisey var sanieim oraya zencefil, limon gibi detoks malzemelerinj koyuyorsun, suya aromasi gecio
ooowww kalcayla göbeğe baaakkk
he onuda yapcam uzun sürer benim işim yani sen beni bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?