Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir zeytinler kızımın

Eklentiler

• IMG_20170817_120344.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 31
Diyete başladıgım dan beri pilav yada makarna agzıma sürmedim sen yemişsin bacım üstüne puding patlamış mısır aynı gün biraz agır olmuş yada bana öyle geliyo ben kendimi çok firenliyorum belkide afiyet olsun yarasın kuzum

Kahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir zeytinler kızımın
Benimki haşlanmış yumurta sabah kahvaltımız aynı olmuş ben semizotunu chia tohumu kattım yedim sabah kahvaltın güzel olmuş yarın bende yumurta mı yagda yapim

Ayaklarim koptu gezmektennnnnn kızım gelmedi havuza gidecekmis bugun aksam alcaz bende giderim belki ama giremem regliyim
ahah gelmedi mi kız baya hosuna gitti onun özgür takılmak

Ölüyorum galiba yattim yere kaldim öyle su an
Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin
ölürsem gabrime gelme istemem ben böyle bi selfi ceker nişanlıma atardm o durumda

şahane gözüküyo afiyetr olsn canımmm

Level 2 Natalie gibi zor yapan gibi yaptim beni gömün arkadaslar bence artik kalkamam buradan uzerime toprak atin
Spor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadım

Spor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadım

Zaten 9da yemiştim canım kahvaltı
Genelde 2 saat sonra yaparım da bu ağır geldi
Zaten Shred zor da bir de hareketleri zor yapan kız gibi yapınca voov oldu bu sefer

ahah gelmedi mi kız baya hosuna gitti onun özgür takılmak

ölürsem gabrime gelme istemem ben böyle bi selfi ceker nişanlıma atardm o durumda

şahane gözüküyo afiyetr olsn canımmm

Çekeyim mi selfie size atayım mı sonra tiskinin

Sen orda 1 2 saat kestir bence
Sonrasını düşünürsün
O yorgunluğu şu an üstümde hissettim

Kalktım valla banyo da yaptım ama fit sütle geçiştirdim kusazaam çünkü şimdi dönüp okuyayım mesajlarınızı

Geçen hafta 1. olduk ya nazar değdi
Ben de sabit gidiyorum bakalım
Neyse ya moral bozmak yok haftaya toparlayacağız

Yeni ölçülerimi yazıyorum

Başlangıç - Level 1 - Fark

Göğüs: 90 - 90 - 0

Bel: 73 - 71 - -2

Kalça: 100 - 96 - -4

Göbek: 88 - 85 - -3

Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş

ooowww kalcayla göbeğe baaakkk

Ahahahahah ipe de un serdin mi cınım bak dene çok güzel olur ipte un
he onuda yapcam uzun sürer benim işim yani sen beni bekleme

Kızlar 26temmuzda diyete başladım 21günde 3kilo 200gr gitmiş gayet iyi degilmi 9günde 1kilo daha gitse 4kilo 200gr olur 6ayda ideal kiloma gelirim inş Allah
aslında birazcık hızlandırsakkk şahane olur ama yinede tabikide cok iyi
yani ilk ay hızlı gider cünkü sonradan yavaslar kilo vermen

anladim canim tamam ozaman:)

Bende farkındayım cnm dün hiç diyet gibi olmadı buraya karşı sorumlu
Yaramasın cnm ya fazla oldu dün farkındayım cnm bugün drngelerim inş

Pilav ben de hiç yemedim nasıl bir şeydi tadını unuttum resmen anca bulgur pilavı o da 2 kez falan

Kızlar 26temmuzda diyete başladım 21günde 3kilo 200gr gitmiş gayet iyi degilmi 9günde 1kilo daha gitse 4kilo 200gr olur 6ayda ideal kiloma gelirim inş Allah

21 günde 3 kilo ideal
Haftada 1 kilo çok ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…