- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.501
Kahvaltı dengeli oldugunda pek acıkıyorum ii oluyorBenimki haşlanmış yumurta sabah kahvaltımız aynı olmuş ben semizotunu chia tohumu kattım yedim sabah kahvaltın güzel olmuş yarın bende yumurta mı yagda yapim
Sağol kuzumahah gelmedi mikız baya hosuna gitti onun özgür takılmak
ölürsem gabrime gelme istemem ben böyle bi selfi ceker nişanlıma atardm o durumda
şahane gözüküyoafiyetr olsn canımmm
Bencede .. ben çok şiştim maydonuz suyu bende işe yaramadı fazlaGeçen hafta 1. olduk ya nazar değdi
Ben de sabit gidiyorum bakalım
Neyse ya moral bozmak yok haftaya toparlayacağız
bende ölçecem diyorum unutuyorumYeni ölçülerimi yazıyorum
Başlangıç - Level 1 - Fark
Göğüs: 90 - 90 - 0
Bel: 73 - 71 - -2
Kalça: 100 - 96 - -4
Göbek: 88 - 85 - -3
Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş
bizimde tarhana yapılcakSelam üzümlü cevizli kurabiyelerim nasılsınız bakalım. Ben hala cok yorgum. Dün aksam kayinpederime gittik cocuklar cok seviyor. Bahçeli evi var. 5 kilo kırmızı kapya biber aldim bahcede mangali yaktim orda onlari közledim gece eve gelincede temizledim. Bugün tarhanamı hazırlayacagim insallah. Közlenmis biberden yapilan tarhana nefis oluyor. Yoruldum ama deydi kışlık tarhanamiz cikti.
Haftayada 5 kilo patlican alip gidip közleyecegim buzluga atmak için. Patlican sarimsak kirmizi biber közlenmis salatasini cok seviyorum kışın buzluktan cikar hemen yap.
Bencede .. ben çok şiştim maydonuz suyu bende işe yaramadı fazla
bende ölçecem diyorum unutuyorumsüper gitmiş valla
Napalim kuzum. Evde kuzular 1 sene iciyorlar benim tospikler cok seviyorlar birdebizimde tarhana yapılcakhiç sevmiyorum onu hazırlamasını ya valla cok kokuyo
Wow ne kadar surede oldu bu?Yeni ölçülerimi yazıyorum
Ya sen makine gibisin masallahBu aksam 90 dakika koşacagim insallah. Bu hafta aşķitomla ayri kaldik özleşmişizdir kavuşalım gariii
Ben 24 temmuzda basladimKızlar 26temmuzda diyete başladım 21günde 3kilo 200gr gitmiş gayet iyi degilmi 9günde 1kilo daha gitse 4kilo 200gr olur 6ayda ideal kiloma gelirim inş Allah
Benim 1hafta sıkıntım vardı kuzum dikkat edemedim diyet yaptım ama düzensiz yedim sadece sabah akşam şeklinde birde spor yapmamıştım ondan olsa gerekaslında birazcık hızlandırsakkk şahane olur ama yinede tabikide cok iyi
yani ilk ay hızlı gider cünkü sonradan yavaslar kilo vermen
Yok sabah aradi hadi gelsene anne seni cok ozledim diyoahah gelmedi mikız baya hosuna gitti onun özgür takılmak
ölürsem gabrime gelme istemem ben böyle bi selfi ceker nişanlıma atardm o durumda
şahane gözüküyoafiyetr olsn canımmm
Elimde üzüm vardı bıraktımçokBen 24 temmuzda basladim
84,9-80,3 4.6 vermisim
Senin kilonda fazla
Az vermissin
Bu bir gaza getirme mesajidir
Ne kadar yedigine bagli aslinda az yediysen 1 saat sonra biraz fazla yediysen 2 saat sonra yapilmali diye biliyorum bende ne ac ne tok olunmali enerji kalmali ki vucutta spora guç olsun hatta ben biraz gecikince ara ogun yapmadan spora baslamiyorum ben kaslari yemesin enerji olarak vucut, vucutta yakit olsun ki onu kullansinSpor yaparken midenin boş olması gerekiyormuş en az 3saat geçmesi lazım mış yemekle arasında belki o yüzden zorlanmıştır seni bende yapıcaktım 3saati görünce bıraktım yapmadım
NasıNası bı sporlamı ınceldınkızYeni ölçülerimi yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?