Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim 1hafta sıkıntım vardı kuzum dikkat edemedim diyet yaptım ama düzensiz yedim sadece sabah akşam şeklinde birde spor yapmamıştım ondan olsa gerek
o zaman normal beybiii daha cok güzel kilolar vericeksin
Yok sabah aradi hadi gelsene anne seni cok ozledim diyo havuza gitmicekmisin dedim yok gidemem düştüm bacagim yara oldu mikrop kapar diyo haklisin kizim dedim alcam bugun 4 5 gibi
fırsat bu fırsat koş kendin al bebiğiniiii
mikrop kaparmış onuda biliyo çirkin

o zaman normal beybiii daha cok güzel kilolar vericeksin

fırsat bu fırsat koş kendin al bebiğiniiii
mikrop kaparmış onuda biliyo çirkin
Yaavvvruunmmmmm diye agliyomusum ben bende temizligi bitirdim iyi oldu aslinda sıkılıyodu kizim ben temizlik yaparken artik otururuk kizimlan

Banada onersene şoyle hafıf bırseyler gobek ıçın ozellıkle sen anlıyosun bu işten

Ben hiç hafif yapmadım ki ya malum göbek fora olduğu için
Hep Jillian Michaels programları yaptım
Çok fazla incelmen gerekmiyorsa 10 gün Level 1 yap sen (30 Days Shred)
Kolay yapan kadın gibi yaparsın (Sarışın-Anita)
Seni takip ettim bak geçen sefer resimli, ölçülü fotoğraflarımı koymuştum albüme
Oradan bakabilirsin istersen

hiç temizlik fln yapmıyom ben bayram geliyo bizim ev karman corman amaaann
Kendi evin olunca mecbur bi tek sana bakacak bütün isler amann diyemicen bide ben bek yavas temizliyom gımgım anca bitiyiii fenalik geliyo kendimden bana dogrugahgahgahaaahhh

Kizlar yediklerim:
Sabah bir muz
sonrasinda bir kahve
Öglen peynirli sandvic
aksam bi Tabak salatayla gecistirmek istiyorum bakalim olcakmi belkide haslanmis yumurta da yiyebilirim sonrasindada bi bardak süt
planim bu

Kizlar yediklerim:
Sabah bir muz
sonrasinda bir kahve
Öglen peynirli sandvic
aksam bi Tabak salatayla gecistirmek istiyorum bakalim olcakmi belkide haslanmis yumurta da yiyebilirim sonrasindada bi bardak süt
planim bu
Cnm bu sekilde cuma eksi cikarsin
Normal yersen hemen artiya doner
Boyle olmaz bence

Seybende bakabilirmiyim
akab

Cnm bu sekilde cuma eksi cikarsin
Normal yersen hemen artiya doner
Boyle olmaz bence
yok tatlim sükür normal yiyince artiya gecmiyorum ama vermek icin biraz azaltmam gerekio,hatta baya azaltmam gerekio:) simdiye Kadar hep öyle verdim. Korumada zorlanmiyorum istedigimi yerim genelde tabi abartmadan

Ben sabah 1 közlenmis biber. 1 dilim peynir 1 haslanmis yumurta 2 dikim esmer ekmek 1 tatli kasigi fistik ezmesi yidim.
Arada 1 seftali 7 badem ve filtte sekersiz kahve.
Oglen buharda avuk ici buyuklugunde tavuk 1 dilim esmer ekmek.
Arada yesilcay
Aksamada 6 kasik yesil fasulye chia tohumlu 1 kase ev yogurdu
Yemekten sonra madensuyu 90 dakika kosu tamamdir

Teşekkür ederim güzel yorumların için canım mutlu oldum

Bu kez daha ağır versiyonunu yapıyorum 1 aya daha da iyi sonuçlar alacağım hırs yaptım

Nasıl ama ex-simitlerim ahahahah
Valla insanin kendine bakmasinin sonuclari
Iyi simit varmis sende cnm gitmis erimis yok olmus
Ama popon hayallerdeki popo
Cikik ve kalkik
Bnm arkam dumduz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…