- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.521
Evet kesinlikle işe yarıyor bugün 4.günüm denemenizi tavsiye ederim kuzuDukan birasi işe yaroyormuymuş arkadaslar
o zaman normal beybiii daha cok güzel kilolar vericeksinBenim 1hafta sıkıntım vardı kuzum dikkat edemedim diyet yaptım ama düzensiz yedim sadece sabah akşam şeklinde birde spor yapmamıştım ondan olsa gerek
fırsat bu fırsat koş kendin al bebiğiniiiiYok sabah aradi hadi gelsene anne seni cok ozledim diyohavuza gitmicekmisin dedim yok gidemem düştüm bacagim yara oldu mikrop kapar diyo haklisin kizim dedim alcam bugun 4 5 gibi
Yaavvvruunmmmmm diye agliyomusum beno zaman normal beybiii daha cok güzel kilolar vericeksin
fırsat bu fırsat koş kendin al bebiğiniiii
mikrop kaparmış onuda biliyo çirkin
Wow ne kadar surede oldu bu?
NasıNası bı sporlamı ınceldınkız
hiç temizlik fln yapmıyom benYaavvvruunmmmmm diye agliyomusum benbende temizligi bitirdim iyi oldu aslinda sıkılıyodu kizim ben temizlik yaparken artik otururuk kizimlan
Banada onersene şoyle hafıf bırseyler gobek ıçın ozellıkle sen anlıyosun bu işten10 gün
Level 1 bitti
Ben hep sporla zatin sıkılaşıyorum
Banada onersene şoyle hafıf bırseyler gobek ıçın ozellıkle sen anlıyosun bu işten
Kendi evin olunca mecbur bi tek sana bakacak bütün isler amann diyemicenhiç temizlik fln yapmıyom benbayram geliyo bizim ev karman corman amaaann
Tevekkeli ondan yoruluyorum benYa sen makine gibisin masallah
Cnm bu sekilde cuma eksi cikarsinKizlar yediklerim:
Sabah bir muz
sonrasinda bir kahve
Öglen peynirli sandvic
aksam bi Tabak salatayla gecistirmek istiyorum bakalim olcakmi belkide haslanmis yumurta da yiyebilirim sonrasindada bi bardak süt
planim bu
Sen ev hanimimisin cnmKendi evin olunca mecbur bi tek sana bakacak bütün isler amann diyemicenbide ben bek yavas temizliyom gımgım anca bitiyiii fenalik geliyo kendimden bana dogru gahgahgahaaahhh
akabBen hiç hafif yapmadım ki ya malum göbek fora olduğu için
Hep Jillian Michaels programları yaptım
Çok fazla incelmen gerekmiyorsa 10 gün Level 1 yap sen (30 Days Shred)
Kolay yapan kadın gibi yaparsın (Sarışın-Anita)
Seni takip ettim bak geçen sefer resimli, ölçülü fotoğraflarımı koymuştum albüme
Oradan bakabilirsin istersen
Tebrikler cnm10 gün
Level 1 bitti
Ben hep sporla zatin sıkılaşıyorum
yok tatlim sükür normal yiyince artiya gecmiyorum ama vermek icin biraz azaltmam gerekio,hatta baya azaltmam gerekio:) simdiye Kadar hep öyle verdim. Korumada zorlanmiyorum istedigimi yerim genelde tabi abartmadanCnm bu sekilde cuma eksi cikarsin
Normal yersen hemen artiya doner
Boyle olmaz bence
Seybende bakabilirmiyim
akab
Inanilmaz takdir ettim gercekten yaAyıpsın
Takip ettim
Bak gör ne halde sürünerek gelmişim buralara
Inanilmaz takdir ettim gercekten ya
Valla insanin kendine bakmasinin sonuclariTeşekkür ederim güzel yorumların için canım mutlu oldum
Bu kez daha ağır versiyonunu yapıyorum 1 aya daha da iyi sonuçlar alacağım hırs yaptım
Nasıl ama ex-simitlerim ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?