- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.581
Hadi ya bilmiyordumBezelye pek olmamş canım şişkınlık yapar baya bırde dıyette cok onerılmıyormus bugunyemesen ıyıydı
Cok guzel10.30
Bır tereyaglı yumurta
Domates salatalk kapya ve yeşil bıber
Ikı dılım peynır
Bır kaşık labne
Bır surum reçel
1 dilim tb ekmk
13.00
Bır armut
15.00
Bır tabak turlu
Bır kase yoğurt
1 dılım tb ekmek
17.00
Bır avuç uzum
18.30
Bır tabak turlu
Salata
1 saat yuruyuş
Yemek yok cnm bilerek mi yemiyorsunKahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir
Ara bir eksi elma yarım kayısı bir mürdüm erigi
Öğle marul ve bir domates ten oluşan koca bi tabak salata bi kase yoğurt iki sivri biber
Akşam köz patlıcan salatası bi kase yoğurt iki közlenmiş acı biber
Bir litre dukan birası
Belki yatmadan yoğurt kürü yerim
Yogurt kürü hangisi kuzum pul biber yogurt mu zencefil zerdaçal olanmıKahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir
Ara bir eksi elma yarım kayısı bir mürdüm erigi
Öğle marul ve bir domates ten oluşan koca bi tabak salata bi kase yoğurt iki sivri biber
Akşam köz patlıcan salatası bi kase yoğurt iki közlenmiş acı biber
Bir litre dukan birası
Belki yatmadan yoğurt kürü yerim
Bugün ikinci gün bitti cnm akşam patlıcan salatası bizde hemen hemen yemek yerini tutarYemek yok cnm bilerek mi yemiyorsun
Dukana bugun mu basladin
Acayip yorumlar var ya
Bi gunde elsi 500 diyenler falan
Yoğurt limon pul biber cnmYogurt kürü hangisi kuzum pul biber yogurt mu zencefil zerdaçal olanmı
Erkek çocuklar annelerini daha çok kıskanıyorlar galiba90 dakika kosacakken 15 dakikada biraktim. Benim büyük oglan uyanip biraktirdi. Spor yüzünden kavga ediyoruz. İzin vermiyo. Valla sinirimden agliyorum şuan. Önceleri gündüz agirlikta çalisirdim 1 saat surat asardi ve sürekli biseyler isteyerek engellemeye çalisirdi. Benimde moralim bozuluyodu gundüz agirlik çalismasini biraktim. Aksam onlar yattağında yapiyodum onu farketmis şimdide onu engellemeye çalışıyo. Onun dışında bir hayatın olmayacak sadece onla ilgilencen kendine ait 1 saatin bile olmayacak. Babasini bile kıskanıyo onla muhabbet etmiyceksin ona gülmeyeceksin onu sevmeyeceksin diyorm Simdide uyumuyo bekliyomus bakalim spor yapcakmıymışım diye. Moralim cok bozukdu
Aç yatıyoruz valla ya ah bu kadınların hali ne olacak böyleKizlaaar naptınız bensiz özledim hepinizi
Gec kahvaltim
2 kaşık elma sirkesi
Yarim domates, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 3 bardak çay
Ara öğün
Yok
Öğle yemeği
Karnıbahar Brokoli ızgara tavuk
Ara öğün
Yok
Akşam yemeği
1 kase domates corbasi
Gün içinde 2 ltr su
Kızlar okadar acımkı birsey yemiyorum doğru dürüst ama tartıda aynı duruyo napiyim ben daha yaaayarin limonlu naneli detoks suyumdan yapicam su ile beslenicem valla regl olucam agrim var 2 gundur ama ortada birsey yok. Bugun hic birsey yemedim dogru durust ama karnim şiş (
Ya birde kardeşim çok değişik guzel şeyler yiyor kilo almak icin. Bugun sosisler yedi patates salatalari mayonezli hemde. Dedim çatalın ucundan ver tadını unuttum okadar dikkat ediyorum yinede yokAç yatıyoruz valla ya ah bu kadınların hali ne olacak böyle
O çok iyi benim komşum da diyetle ve geceleri yogurt kürsüye 2ayda 13kilo verdi aklıma gelmişken bende yapim bugün yine komşum la bunu konuşmuştukYoğurt limon pul biber cnm
Bilmiyorum canim ama cok bunaldim gectigimiz kış sıkıntı stres zona çıkartmistim. Gündüz yarim saat bile uyutmaz. 5 senedir gündüz ayaklarimi uzatipta uyudugumu bilmem. Aksam babasi gelir 2 laf ettirmez sürekli araya girer engeller lafını unutursunErkek çocuklar annelerini daha çok kıskanıyorlar galiba
Kilo alamıyorum diyenlere hayret ediyorum zatenn yaYa birde kardeşim çok değişik guzel şeyler yiyor kilo almak icin. Bugun sosisler yedi patates salatalari mayonezli hemde. Dedim çatalın ucundan ver tadını unuttum okadar dikkat ediyorum yinede yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?