Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bi pedagog A götürsen cnm bi faydası olur belki

Bi pedagog A götürsen cnm bi faydası olur belki
Ben annemi cok seviyorum diyirsa baska bisey demiyor. Krese yollamistik sosyallesin diye geçen sene. Orda hiç aglamamis ama çok içine kapandı konusmuyordu. Evdede her işi yapiyordu yeterki yollamayayim diye. Kıyamadim aldim. 2 yasinda ögle uykusunu birakti sirf benden ayriliyorum diye. 1 gram uyku uyumaz gündüz beni göremeyegi için. Sürekli pesimde ayagimin altinda hergün çarpışıyoruz. Okulada yollayamayacaksin beni kaçıcam diyor. Ne dense evet ama ben annemi cok seviyorum siz karişmayin diyor öyle inatkı karşısındaki pes ediyor. Cok bunaldım

Neyse daha fazla anlatmayayim anlattikca bunaliyorum. Benle yatiyo zaten. Arkamda kıpırdamıo duruyo uyudugu yok.

Pulbiber yogurt kürü kolaymi arkadaslar yemesi kolaymi. Pulbiber metabolizmayi hizlandiriyorya zayiflamaya faydasi vardir. Kullanan varmu arkadaslar. Fayda gördünuzmü

Allah bütün annelere sakinlik ve sabır versin bazı zamanlar gerçekten sınıyorlar insanı neyse Rabbim eksikliklerini göstermesin tek sağlıkları yerinde olsunda
Ben acıyı sevdiğimden bu kürü seviyorum cnm ama öyle düzenli kullanıpta sonuç almadım sonç alan bi arkadaş varsa paylaşabilir bilgilerini

Dukan bira denesene cnm

Kac ysindaydi cnm
Bnmkide yere yattigimda uzerimde araba suruyor leslie yapmaya calistigimda bacagima yapisiyor gülüyor oyun saniyor

Gunaydin arkadaslar
Kiloma bakin ya promosyon gibi
Bu hafta neden az gitti anlamadim
Hedefim 79.5 idi. 80.6 dan 79.9 a dusmusum yani -700
Sanirim bir direnc soz konusu
Farkli bisey yaptigimi dusunmuyrm
Tecrubeli arkadaslarim onumuzdeki hafta icin bana akil verirse cok mutlu olurum
İnsallah 8 i bida gormem

***14. TAKIM 531. ETAP***

Buki_89(67,0 / /%)
Vanillav(66,8 / / /%)
Yuzlesmegunu(/84.6 / /)takimdan ayrildi
denetim(69.20/ / / %)
lilipit ( 80.6// /%)

14. TAKİM ORTALAMASİ:%

Gunaydin Eşim işe gitti listeyi hazirlayim dedim kizlar adaylarda listeye girecek olanlari uyandigimda eklicem simdi

tatlım erkek cocukları anneye kız cocukları babaya düşkün olurmuş kendini bilmeye başlayana kadar idare eet sonra düzelir inşallahh :) bende küçükken sbaah uyanıp babamı annemle işe gönderirdim akşamları kapı önünde babamı beklerdim sacımı babama taratırdım hep onun yanındaydım
pul biber kürünü ben denedim ve bende cok işe yaramıştı gercektn ama herkeste aynı etki olmaz tqbiii,

dimik uyku bnmde ihtiyacım var

kız 700gr gitmiş ne direnci

***14. TAKIM 531. ETAP***

Buki_89(67,0 / /%)
Vanillav(66,8 / / /%)
Yuzlesmegunu(/84.6 / /)takimdan ayrildi
denetim(69.20/ / / %)
lilipit ( 80.6/79.9/0.7 /%0.87)

14. TAKİM ORTALAMASİ:%

Yuzlesme gunu neden gitti? Yildizlari yakalamakta izne gidiyrm dedi
Haber verdi mi size bilmiyrm
Buraya yazdi sadece

Kiz senin ne uyku ihtiyacin var bakayim :)
Heyecan uyumuyor musun?

yani az değil kuzu her hafta böyle versen bence şahane olur

Ohhsoninda verdin biraz
ay evet sabah kahvaltı yapmadıgımda günün geri kalanı kendimi tutabiliyorum 2 gündürde kahvaltı yapmaya vaktım yok simit fln da almıyorm bilerek bakalım 1 hafta böyle gtsinde

Yuzlesme gunu neden gitti? Yildizlari yakalamakta izne gidiyrm dedi
Haber verdi mi size bilmiyrm
Buraya yazdi sadece
takıma uyum saglayamadıgı için ayrıldı canımm
evet haber vermişti geçen haftadan o yüzdn listeye tatil dönüşü gircek muhtemelen bayramdan sonraya kalır

Kiz senin ne uyku ihtiyacin var bakayim :)
Heyecan uyumuyor musun?
ay yok akşam çok geç uyudum ondan hep yoksa fosur fosur uyurum yani hiç sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…