- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.601
Bi pedagog A götürsen cnm bi faydası olur belkiBilmiyorum canim ama cok bunaldim gectigimiz kış sıkıntı stres zona çıkartmistim. Gündüz yarim saat bile uyutmaz. 5 senedir gündüz ayaklarimi uzatipta uyudugumu bilmem. Aksam babasi gelir 2 laf ettirmez sürekli araya girer engeller lafını unutursun
Yoğurt pul biber mi yapmış tı o daO çok iyi benim komşum da diyetle ve geceleri yogurt kürsüye 2ayda 13kilo verdi aklıma gelmişken bende yapim bugün yine komşum la bunu konuşmuştuk
Ben annemi cok seviyorum diyirsa baska bisey demiyor. Krese yollamistik sosyallesin diye geçen sene. Orda hiç aglamamis ama çok içine kapandı konusmuyordu. Evdede her işi yapiyordu yeterki yollamayayim diye. Kıyamadim aldim. 2 yasinda ögle uykusunu birakti sirf benden ayriliyorum diye. 1 gram uyku uyumaz gündüz beni göremeyegi için. Sürekli pesimde ayagimin altinda hergün çarpışıyoruz. Okulada yollayamayacaksin beni kaçıcam diyor. Ne dense evet ama ben annemi cok seviyorum siz karişmayin diyor öyle inatkı karşısındaki pes ediyor. Cok bunaldımBi pedagog A götürsen cnm bi faydası olur belki
Allah bütün annelere sakinlik ve sabır versin bazı zamanlar gerçekten sınıyorlar insanı neyse Rabbim eksikliklerini göstermesin tek sağlıkları yerinde olsundaNeyse daha fazla anlatmayayim anlattikca bunaliyorum. Benle yatiyo zaten. Arkamda kıpırdamıo duruyo uyudugu yok.
Pulbiber yogurt kürü kolaymi arkadaslar yemesi kolaymi. Pulbiber metabolizmayi hizlandiriyorya zayiflamaya faydasi vardir. Kullanan varmu arkadaslar. Fayda gördünuzmü
Nasil fark ettiriyor mu dukan bırasıBugün ikinci gün bitti cnm akşam patlıcan salatası bizde hemen hemen yemek yerini tutar
Nasil fark ettiriyor mu dukan bırasıBugün ikinci gün bitti cnm akşam patlıcan salatası bizde hemen hemen yemek yerini tutar
Dukan bira denesene cnmKizlaaar naptınız bensiz özledim hepinizi
Gec kahvaltim
2 kaşık elma sirkesi
Yarim domates, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 3 bardak çay
Ara öğün
Yok
Öğle yemeği
Karnıbahar Brokoli ızgara tavuk
Ara öğün
Yok
Akşam yemeği
1 kase domates corbasi
Gün içinde 2 ltr su
Kızlar okadar acımkı birsey yemiyorum doğru dürüst ama tartıda aynı duruyo napiyim ben daha yaaayarin limonlu naneli detoks suyumdan yapicam su ile beslenicem valla regl olucam agrim var 2 gundur ama ortada birsey yok. Bugun hic birsey yemedim dogru durust ama karnim şiş (
Kac ysindaydi cnm90 dakika kosacakken 15 dakikada biraktim. Benim büyük oglan uyanip biraktirdi. Spor yüzünden kavga ediyoruz. İzin vermiyo. Valla sinirimden agliyorum şuan. Önceleri gündüz agirlikta çalisirdim 1 saat surat asardi ve sürekli biseyler isteyerek engellemeye çalisirdi. Benimde moralim bozuluyodu gundüz agirlik çalismasini biraktim. Aksam onlar yattağında yapiyodum onu farketmis şimdide onu engellemeye çalışıyo. Onun dışında bir hayatın olmayacak sadece onla ilgilencen kendine ait 1 saatin bile olmayacak. Babasini bile kıskanıyo onla muhabbet etmiyceksin ona gülmeyeceksin onu sevmeyeceksin diyorm Simdide uyumuyo bekliyomus bakalim spor yapcakmıymışım diye. Moralim cok bozukdu
tatlım erkek cocukları anneye kız cocukları babaya düşkün olurmuş kendini bilmeye başlayana kadar idare eet sonra düzelir inşallahh :) bende küçükken sbaah uyanıp babamı annemle işe gönderirdim akşamları kapı önünde babamı beklerdim sacımı babama taratırdım hep onun yanındaydımNeyse daha fazla anlatmayayim anlattikca bunaliyorum. Benle yatiyo zaten. Arkamda kıpırdamıo duruyo uyudugu yok.
Pulbiber yogurt kürü kolaymi arkadaslar yemesi kolaymi. Pulbiber metabolizmayi hizlandiriyorya zayiflamaya faydasi vardir. Kullanan varmu arkadaslar. Fayda gördünuzmü
dimik uyku***14. TAKIM 531. ETAP***
Buki_89(67,0 / /%)
Vanillav(66,8 / / /%)
Yuzlesmegunu(/84.6 / /)takimdan ayrildi
denetim(69.20/ / / %)
lilipit ( 80.6// /%)
14. TAKİM ORTALAMASİ:%
GunaydinEşim işe gitti listeyi hazirlayim dedim kizlar adaylarda listeye girecek olanlari uyandigimda eklicem simdi
kız 700gr gitmiş ne direnciGunaydin arkadaslar
Kiloma bakin ya promosyon gibi
Bu hafta neden az gitti anlamadim
Hedefim 79.5 idi. 80.6 dan 79.9 a dusmusum yani -700
Sanirim bir direnc soz konusu
Farkli bisey yaptigimi dusunmuyrm
Tecrubeli arkadaslarim onumuzdeki hafta icin bana akil verirse cok mutlu olurum
İnsallah 8 i bida gormem
He ya oda dogrukız 700gr gitmiş ne direnci
Ohhsoninda verdin birazgünaydın kızlaaarr
geçen hafta 55.3
bugün 54.7
fark 0,6
Yuzlesme gunu neden gitti? Yildizlari yakalamakta izne gidiyrm dedi***14. TAKIM 531. ETAP***
Buki_89(67,0 / /%)
Vanillav(66,8 / / /%)
Yuzlesmegunu(/84.6 / /)takimdan ayrildi
denetim(69.20/ / / %)
lilipit ( 80.6// /%)
14. TAKİM ORTALAMASİ:%
GunaydinEşim işe gitti listeyi hazirlayim dedim kizlar adaylarda listeye girecek olanlari uyandigimda eklicem simdi
Kiz senin ne uyku ihtiyacin var bakayim :)tatlım erkek cocukları anneye kız cocukları babaya düşkün olurmuş kendini bilmeye başlayana kadar idare eet sonra düzelir inşallahh :) bende küçükken sbaah uyanıp babamı annemle işe gönderirdim akşamları kapı önünde babamı beklerdim sacımı babama taratırdım hep onun yanındaydım
pul biber kürünü ben denedim ve bende cok işe yaramıştı gercektn ama herkeste aynı etki olmaz tqbiii,
dimik uykubnmde ihtiyacım var
yani az değil kuzu her hafta böyle versen bence şahane olurHe ya oda dogru
ay evetOhhsoninda verdin biraz
takıma uyum saglayamadıgı için ayrıldı canımmYuzlesme gunu neden gitti? Yildizlari yakalamakta izne gidiyrm dedi
Haber verdi mi size bilmiyrm
Buraya yazdi sadece
ay yok akşam çok geç uyudum ondan hepKiz senin ne uyku ihtiyacin var bakayim :)
Heyecan uyumuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?