- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.341
Yok tatlım İnan sabah kalkıyorum yemekleri yapıyorum evi topluyorum öğlende n sonra bir oturuyorum yatana kadar devam ama yapacam çok hırslıyım bizim yapanlardan neyimiz eksik yanıbence hazır motive olmuşken hic bozma kuzu aynen devam et
cünkü bana kolay kolay gelmıyo o ders calışma hissi
kesinlikle haklısınYok tatlım İnan sabah kalkıyorum yemekleri yapıyorum evi topluyorum öğlende n sonra bir oturuyorum yatana kadar devam ama yapacam çok hırslıyım bizim yapanlardan neyimiz eksik yanı
Şimdi kuzum 1.5 litre süt onu kaynatıyorsun biraz soğuduktan sonra iki yemek kaşığı yeşil çay 20 dk demlendiriyorsun sonra süzüp bütün gün boyunca iki saatte bir birer bardak içiyorsun bu kadar başka yemek Yok
Amin insallah bi sene sonra Buraya atandım diye yazacağım haydi herkes kendine iyi baksın görüşürüz tatlımkesinlikle haklısın
rabbim yardım etsin inşallahhh istediğin puanı alır atanırsın kuzum
inşallah kuzuuummm kendine dikkat etAmin insallah bi sene sonra Buraya atandım diye yazacağım haydi herkes kendine iyi baksın görüşürüz tatlım
Eve gelince hemen yazarim size kuzumçok iyi beklememiş olursun hem yorulmamış olursun fazla .. haber ver bizede olur mu sonucu
Demiiii bende okuyorum hergün biseyler oluyo cok guzellllyaaa senin hamile günlügünü okuyorum bugün neler olcak neresi gelişcek diye takip ediyorum cok güzel inanılmaz baya bildiğin mucize
bizim fabrika vermiyo
aferin hem burdasın hem yazmıyon
Bi görsem cok guzel olar
ay bende lens kullanıyorum çok kullanıslı ama dıkkatlı ol kuzum tırnakların falan kısa olsun Allah korusun ben bıkere gozumu zedelemıstımAyy kızlar bugün uğrayamadım gittim sonunda lens aldım ama bütün günümü yedi resmen takması ayrı zor çıkarması ayrı zor resmen sinir hastası oldum çıkarırken heleama resmen dünyası aydınlanıyor insanın gözlüğü de attığıma göre 57 de olursam okul başlamadan yaz tatili hedeflerimin çoğunu başarmış oluyorum bu sabah 57.7 çıktım ama yarın 58 çıkacağım sanırım yarın ponciğin yaptığı süt detoksundan yapacağım bakalım ne kadar gidecek gelişmeler bu kadar benden hepinize iyi akşamlar diliyorum
canım sallamayla olmaz aktardan yeşil cay alman lazım bide kaynar olcak 20 dk demlencek sonra süzceksiinGünaydın kızlar bugün süt detoksu yapıcam süt kaynadı ılıdıktan sonramı yeşil çayı atim içine birde bende sallama çay var kaç tane atayım onu söyleyin bakim
verdimmm
Aynen kuzum izinden istedigi zaman donebilir Z zuzuzuzu12345 kilo alma yetertm kuzum zaten izinlisin istediğin kadar uzatabilirsin izniniama eğer bu sürede kilo alırsan kilonu verip öyle takıma girmen lazımm eğer izinden simdi döner kendi isteğinle ayrılırsan öyle bi şart olmazdiye biliyorum ben
SekerPancarii dogru mu kuzum
aman diyim canın istemesede ye kuzum ac bırakma kendini doktora gitceksen ona da sor nelerle beslenmeliyim diye gerci sen zaten biliyosundurDemiiii bende okuyorum hergün biseyler oluyo cok guzellllcanim hic bisi istemiyo bugun tartildim 1 kilo vermisim hic bisi yiyesim yohh aslinda bulantim sıfır ama canim istemiyo meyvemi cevizimi etimi falan eksik etmiyorum
Ponçikten haber yok ben 3tane sallama çay atim mi ya süt ılıman başladı
Hee at
atarım
ay bende lens kullanıyorum çok kullanıslı ama dıkkatlı ol kuzum tırnakların falan kısa olsun Allah korusun ben bıkere gozumu zedelemıstım
canım sallamayla olmaz aktardan yeşil cay alman lazım bide kaynar olcak 20 dk demlencek sonra süzceksiin
verdimmm
Yiyom da kuzum ekmek istemiyo canim pilav falan da istemiyo yagli seyler hic istemiyo haslanmis tam bugday makarna ve mantara sardim 2 gundur onu yiyom aksamlari aralarda da meyve yiyom biraz da krakeraman diyim canın istemesede ye kuzum ac bırakma kendini doktora gitceksen ona da sor nelerle beslenmeliyim diye gerci sen zaten biliyosundur
kızın napıyo peki nasıl davranıyoYiyom da kuzum ekmek istemiyo canim pilav falan da istemiyo yagli seyler hic istemiyo haslanmis tam bugday makarna ve mantara sardim 2 gundur onu yiyom aksamlari aralarda da meyve yiyom biraz da krakerhep yatiyom zati
bence artık susun yooğğsaam bascamo mesaj kutunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?