Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence hazır motive olmuşken hic bozma kuzu aynen devam et
cünkü bana kolay kolay gelmıyo o ders calışma hissi
Yok tatlım İnan sabah kalkıyorum yemekleri yapıyorum evi topluyorum öğlende n sonra bir oturuyorum yatana kadar devam ama yapacam çok hırslıyım bizim yapanlardan neyimiz eksik yanı

Yok tatlım İnan sabah kalkıyorum yemekleri yapıyorum evi topluyorum öğlende n sonra bir oturuyorum yatana kadar devam ama yapacam çok hırslıyım bizim yapanlardan neyimiz eksik yanı
kesinlikle haklısın
rabbim yardım etsin inşallahhh istediğin puanı alır atanırsın kuzum

yaaa senin hamile günlügünü okuyorum bugün neler olcak neresi gelişcek diye takip ediyorum cok güzel inanılmaz baya bildiğin mucize
Demiiii bende okuyorum hergün biseyler oluyo cok guzellll canim hic bisi istemiyo bugun tartildim 1 kilo vermisim hic bisi yiyesim yohhaslinda bulantim sıfır ama canim istemiyo meyvemi cevizimi etimi falan eksik etmiyorum

bizim fabrika vermiyo

aferin hem burdasın hem yazmıyon

Bi görsem cok guzel olar

atarım

ay bende lens kullanıyorum çok kullanıslı ama dıkkatlı ol kuzum tırnakların falan kısa olsun Allah korusun ben bıkere gozumu zedelemıstım

Günaydın kızlar bugün süt detoksu yapıcam süt kaynadı ılıdıktan sonramı yeşil çayı atim içine birde bende sallama çay var kaç tane atayım onu söyleyin bakim
canım sallamayla olmaz aktardan yeşil cay alman lazım bide kaynar olcak 20 dk demlencek sonra süzceksiin

günaydın cınııımmmm
poncikbirgelincik cevap verir misin beybiiii
verdimmm

Aynen kuzum izinden istedigi zaman donebilir Z zuzuzuzu12345 kilo alma yeter

Demiiii bende okuyorum hergün biseyler oluyo cok guzellll canim hic bisi istemiyo bugun tartildim 1 kilo vermisim hic bisi yiyesim yohhaslinda bulantim sıfır ama canim istemiyo meyvemi cevizimi etimi falan eksik etmiyorum
aman diyim canın istemesede ye kuzum ac bırakma kendini doktora gitceksen ona da sor nelerle beslenmeliyim diye gerci sen zaten biliyosundur

Hee at

aman diyim canın istemesede ye kuzum ac bırakma kendini doktora gitceksen ona da sor nelerle beslenmeliyim diye gerci sen zaten biliyosundur
Yiyom da kuzum ekmek istemiyo canim pilav falan da istemiyo yagli seyler hic istemiyo haslanmis tam bugday makarna ve mantara sardim 2 gundur onu yiyom aksamlari aralarda da meyve yiyom biraz da krakerhep yatiyom zati

Yiyom da kuzum ekmek istemiyo canim pilav falan da istemiyo yagli seyler hic istemiyo haslanmis tam bugday makarna ve mantara sardim 2 gundur onu yiyom aksamlari aralarda da meyve yiyom biraz da krakerhep yatiyom zati
kızın napıyo peki nasıl davranıyo başladı mı okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…