Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızın napıyo peki nasıl davranıyo başladı mı okula
Ana okulu ogretmeni bu hafta yokmus iyi de oldu aslinda pazartesi baslicak kuzum.
Bana yardim ediyo oyuncaklarini etrafta birakmiyo hic topluyo ama sıkıldı hep boyle mi olacaksin anne diyo

Ana okulu ogretmeni bu hafta yokmus iyi de oldu aslinda pazartesi baslicak kuzum.
Bana yardim ediyo oyuncaklarini etrafta birakmiyo hic topluyo ama sıkıldı hep boyle mi olacaksin anne diyo
alışkın değil tabi bu hallerine iyi olmş sende toparlarsn haftaya kadar okula götürüp getirirken zorlanmzsn

İlk gün zorlandım takıp çıkarırken ama özellikle çıkarırken YouTube'dan video açıp baktım o kadar diyim kestim bütün tırnaklarımı tırnak falan kalmadı zati

İlk gün zorlandım takıp çıkarırken ama özellikle çıkarırken YouTube'dan video açıp baktım o kadar diyim kestim bütün tırnaklarımı tırnak falan kalmadı zati
alışırsın alışırsın ilk gün bende yarım saat uğraşmıştım bide varlığını sürekli hissediyodum hele çıkarırkenn anamm dedim heralde bunu çıkaramıcam ameliyatla aldırcam şimdi şak şak 2 dk sürmüyo ama inanilmaz rahat iyiki geçmisim lense benim 4 sene oldu heralde kullanalı lisedeydim ilk başladığımda

alışkın değil tabi bu hallerine iyi olmş sende toparlarsn haftaya kadar okula götürüp getirirken zorlanmzsn
Evet sıkıldım yatmaktan bide ilac sinir asabiyet karamsarlik yapiyi ve bas donmesi bunalim halindeyim İnşallah hep yatmakk zorunda kalmam ve inşallah bebegim iyidir

Benim de gözüm sulanıyor gibi hissettim full bütün gün cidden çok rahat ve güzel resmen gözlerimi kapatıyormuş gözlükler sana gözlük yakışıyor diyenlere inanmıyorum Zaten gerçekten yakın olan arkadaşlarım hep lense geçsene diyorsa kimin haklı olduğu ortadadır yalnız ponçik iyi ki yazmışsın şu süt detoksunu en çok bana yaradı galiba o resmen durmuştu kilo vermem Hızır gibi yetişti şimdi ikinci sefer yapıyorum haftada bir yapsak sıkıntı olmaz herhalde var mı bir bilgin

Evet sıkıldım yatmaktan bide ilac sinir asabiyet karamsarlik yapiyi ve bas donmesi bunalim halindeyim İnşallah hep yatmakk zorunda kalmam ve inşallah bebegim iyidir
derpaaasyonnn muuuu aynı ben geçer bebeğiiiim ilacı bitince bırakırsın zati bütün hamilelik boyunca kulalncak değilsin ya

derpaaasyonnn muuuu aynı ben geçer bebeğiiiim ilacı bitince bırakırsın zati bütün hamilelik boyunca kulalncak değilsin ya
Risk devam ederse uzun sure kullaniliyomus ama 3 ayi doldurunca risk kalkar heralde ayy hele igne kizz bi ağrıtıyo o yana yatamiyom bir gün sürüyo agrisi

inşallah en yakın zamanda alışırsın kuzum lense
aay sende mi yaptınn kaç kilo verdin evet haftada 1 yapılırsa zararı yokmus öyle okumustum icebildin mi nasıldı

Risk devam ederse uzun sure kullaniliyomus ama 3 ayi doldurunca risk kalkar heralde ayy hele igne kizz bi ağrıtıyo o yana yatamiyom bir gün sürüyo agrisi
bn iğneden korktugumdn psikolojik olarak cöküyorm zaten
diğer tarafın düzleşir arada değiştir ytarkn

he bide canım sabah 8 de başlayıp 2 saat aralıklarla 1er bardak icmen lazım yani bugun icin cok geç
Kız sus yaptım valla internetten aldım 3tane sallama attım demledim rengi pek degişmedi tadında pek fark etmedi 10da başla akşam 10kadar yazıyo iki saat aralıklarla bende yapıcam bugün saat 10da içtim 1bardak tok tutuyo yada psikolojik bilmiyom tartıldım bakalım yarına fark olacakmı
Olmasa da canım sagolsun denemiş olurum en azından

olur illaki kuzum ama yeşil çay aktardaki olması çok etki eder cünkü benimkinde baya baya değişmişti tadı wcyede cıkarmıstı bu seferlik böyle yap bıdahakıne yeşil çay alır yaparsın minimum 1 kg farkeder bence bişey yemezsen ben yediğim halde 1,600 mü 1,400 mü ne farketmisti yedim dediysemde meyve yidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…