- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.361
bence artık susun yooğğsaam bascamo mesaj kutunuzu
Bayildimmmgönderdim keptin duymasın
o hiç görmedi ya cünkü
Ana okulu ogretmeni bu hafta yokmus iyi de oldu aslinda pazartesi baslicak kuzum.kızın napıyo peki nasıl davranıyobaşladı mı okula
alışkın değil tabi bu hallerineAna okulu ogretmeni bu hafta yokmus iyi de oldu aslinda pazartesi baslicak kuzum.
Bana yardim ediyo oyuncaklarini etrafta birakmiyo hic topluyo ama sıkıldı hep boyle mi olacaksin anne diyo
İlk gün zorlandım takıp çıkarırken ama özellikle çıkarırken
atarım
ay bende lens kullanıyorum çok kullanıslı ama dıkkatlı ol kuzum tırnakların falan kısa olsun Allah korusun ben bıkere gozumu zedelemıstım
canım sallamayla olmaz aktardan yeşil cay alman lazım bide kaynar olcak 20 dk demlencek sonra süzceksiin
verdimmm
alışırsın alışırsın ilk gün bende yarım saat uğraşmıştım bide varlığını sürekli hissediyodumİlk gün zorlandım takıp çıkarırken ama özellikle çıkarırkenYouTube'dan video açıp baktım o kadar diyim kestim bütün tırnaklarımı tırnak falan kalmadı zati
Cinimmmbende sana bayılıyoruum
Evet sıkıldım yatmaktan bide ilac sinir asabiyet karamsarlik yapiyi ve bas donmesialışkın değil tabi bu hallerineiyi olmş sende toparlarsn haftaya kadar okula götürüp getirirken zorlanmzsn
Benim de gözüm sulanıyor gibi hissettim full bütün günalışırsın alışırsın ilk gün bende yarım saat uğraşmıştım bide varlığını sürekli hissediyodumhele çıkarırkenn anamm dedim heralde bunu çıkaramıcam ameliyatla aldırcam şimdi şak şak 2 dk sürmüyo ama inanilmaz rahat iyiki geçmisim lense benim 4 sene oldu heralde kullanalı lisedeydim ilk başladığımda
derpaaasyonnn muuuuEvet sıkıldım yatmaktan bide ilac sinir asabiyet karamsarlik yapiyi ve bas donmesibunalim halindeyim İnşallah hep yatmakk zorunda kalmam ve inşallah bebegim iyidir
Risk devam ederse uzun sure kullaniliyomus ama 3 ayi doldurunca risk kalkar heraldederpaaasyonnn muuuuaynı ben geçer bebeğiiiim ilacı bitince bırakırsın zati bütün hamilelik boyunca kulalncak değilsin ya
Cinimmm
inşallah en yakın zamanda alışırsın kuzum lenseBenim de gözüm sulanıyor gibi hissettim full bütün güncidden çok rahat ve güzel resmen gözlerimi kapatıyormuş gözlükler sana gözlük yakışıyor diyenlere inanmıyorum Zaten gerçekten yakın olan arkadaşlarım hep lense geçsene diyorsa kimin haklı olduğu ortadadır yalnız ponçik iyi ki yazmışsın şu süt detoksunu en çok bana yaradı galiba o resmen durmuştu kilo vermem Hızır gibi yetişti şimdi ikinci sefer yapıyorum haftada bir yapsak sıkıntı olmaz herhalde var mı bir bilgin
bn iğneden korktugumdn psikolojik olarak cöküyorm zatenRisk devam ederse uzun sure kullaniliyomus ama 3 ayi doldurunca risk kalkar heraldeayy hele igne kizz bi ağrıtıyo o yana yatamiyom bir gün sürüyo agrisi
ha gayret 11 oldu kuzum ne kaldı ki alt tarafı 7 saatçok sıkıcı bir gün ya zaman neden duruyor geçmiyor
Kız sushe bide canım sabah 8 de başlayıp 2 saat aralıklarla 1er bardak icmen lazım yani bugun icin cok geç
olur illaki kuzum ama yeşil çay aktardaki olması çok etki eder cünkü benimkinde baya baya değişmişti tadı wcyede cıkarmıstıKız susyaptım valla internetten aldım 3tane sallama attım demledim rengi pek degişmedi tadında pek fark etmedi 10da başla akşam 10kadar yazıyo iki saat aralıklarla bende yapıcam bugün saat 10da içtim 1bardak tok tutuyo yada psikolojik bilmiyom tartıldım bakalım yarına fark olacakmı
Olmasa da canım sagolsun denemiş olurum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?