Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dikkatli ol o zaman yerinden oynayıp kanala girebilir varsa ...karaciğer yağlanmasını bilemiyorum kuzum umarım faydasını görürsün

Dikkatli ol o zaman yerinden oynayıp kanala girebilir varsa ...karaciğer yağlanmasını bilemiyorum kuzum umarım faydasını görürsün
Karaciğerde genişleme var dedi ama kadın dogum cu dedi büyük ultrason da baktı kadın dogum cu bunu nasıl bilir onuda anlamadım aslında belkide yanılmış da ola bilir

Karaciğerde genişleme var dedi ama kadın dogum cu dedi büyük ultrason da baktı kadın dogum cu bunu nasıl bilir onuda anlamadım aslında belkide yanılmış da ola bilir
Göğüs bakar sanırım tedbir amaçlı kontrole gidebilirsin... bazı doktorlar bilebiliyor ama ama yine de sağlama almak gerekli sağlık şakaya gelmez

Göğüs bakar sanırım tedbir amaçlı kontrole gidebilirsin... bazı doktorlar bilebiliyor ama ama yine de sağlama almak gerekli sağlık şakaya gelmez
Yok kuzum ben sancıyla gittim kadındogumcuya düşük yapıyorum sandım öyle bi sancıydı çünkü yumurtalıgın dönmüş ola bilir dedi o zaman dedi bizlik degil senin sorunun ürolojinin görmesi lazım dedi üroloji ve genel cerrah bakıyo kuzum yalnış hatırlamıyosam

Ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yaşak .... bence de dengeli beslenme gerekli spor özellikle ağır spor yapilmamalı yürüyüş belli gün ve dk aşmayacak şekilde olmalı benim okuduğum hep bu şekilde

Neden yasak cnm bir problem yoksa yasak olmazkı

Bencede düşük tehlikesi yoksa ilişki yasagı koymuyorlar doktorlar
benim doktorum kalp atisina kadar dedi. Sonrada 28 haftadayken bu haftadan sonra iliski olmasa daha iyi dedi.
Sonra ben 30. Haftada baska hastaneye gittim orda da iyi bir doktor buldum oda hatta iliski olmasa daha iyi demisti bende zaten oyle demistim :) iki doktorumda boyle soylemisti. Dusuk tehlikem vs hic biseyim yoktu. Arkadaslarimn doktoruda boyle soylemisti
Sonu bilememde bence ilk zamnlar her konuda dikkat edilmeli. Herkesin kendi fikri tabi

Sabah
Menemen
Ikı dılım peynır
Bıraz reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Yarım muz
Öğle
Ikı kıymalı dolma
Çoban salata
Ara
Yoğurt
Akşam
Bır tabak sulu kofte
Ikı kaşık pazı
Bır dılım ekmek

Sabah kahvaltım
2tane haşlama yumurta
2tane közlenmiş kapya biber
2dilim salatalık
1dilim peynir
1dilim ekmek

Ara ögün
Yok

Öglen yemegi
1kase çorba
1kepçe barbunya

Ara ögün
1fincan nescafe

Akşam yemegi
2közlenmiş kapya biber salatası yaptım yedim
Avuç içi kadar üzüm

2lt su
1saat eliptik bisiklet

Çok guzel bır menu afıyet olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…