- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.661
Ilk 3 ay düşük riskinden dolayı son 3 ayın nedenini bilmiyorumNeden yasak cnm bir problem yoksa yasak olmazkı
Dikkatli ol o zaman yerinden oynayıp kanala girebilir varsa ...karaciğer yağlanmasını bilemiyorum kuzum umarım faydasını görürsünBöbrek te bi ara taş vardı ama şimdi ne oldu bilmiyorum kuzum bigün akşama kadar sancısını çekmiştim sonra geçti düştümü onuda bilmiyorum doktor idrar yolunun tam ucunda mercimek kadar demişti birde karaciğerde yaglanma var demişti doktor karaciğerede iyi geliyormuş çörekotu yagı kapsülü inş kullanayım bakalım kuzum
Karaciğerde genişleme var dedi ama kadın dogum cu dedi büyük ultrason da baktı kadın dogum cu bunu nasıl bilir onuda anlamadım aslında belkide yanılmış da ola bilirDikkatli ol o zaman yerinden oynayıp kanala girebilir varsa ...karaciğer yağlanmasını bilemiyorum kuzum umarım faydasını görürsün
Göğüs bakar sanırım tedbir amaçlı kontrole gidebilirsin... bazı doktorlar bilebiliyor ama ama yine de sağlama almak gerekli sağlık şakaya gelmezKaraciğerde genişleme var dedi ama kadın dogum cu dedi büyük ultrason da baktı kadın dogum cu bunu nasıl bilir onuda anlamadım aslında belkide yanılmış da ola bilir
Yok kuzum ben sancıyla gittim kadındogumcuya düşük yapıyorum sandım öyle bi sancıydı çünkü yumurtalıgın dönmüş ola bilir dedi o zaman dedi bizlik degil senin sorunun ürolojinin görmesi lazım dedi üroloji ve genel cerrah bakıyo kuzum yalnış hatırlamıyosamGöğüs bakar sanırım tedbir amaçlı kontrole gidebilirsin... bazı doktorlar bilebiliyor ama ama yine de sağlama almak gerekli sağlık şakaya gelmez
Ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yaşak .... bence de dengeli beslenme gerekli spor özellikle ağır spor yapilmamalı yürüyüş belli gün ve dk aşmayacak şekilde olmalı benim okuduğum hep bu şekilde
Neden yasak cnm bir problem yoksa yasak olmazkı
benim doktorum kalp atisina kadar dedi. Sonrada 28 haftadayken bu haftadan sonra iliski olmasa daha iyi dedi.Bencede düşük tehlikesi yoksa ilişki yasagı koymuyorlar doktorlar
Yani zaten suan zayiflamayi daha cok istiyosun. Zayifladigin da dusunursn belki yazin kismet.Oldu oldu olmadı diyetimi bozamam olmazsa ideal kiloma gelince korumaya geçince olur artıkın napalım
Hayır cnm bır problem yoksa yasak değil.Ilk 3 ay düşük riskinden dolayı son 3 ayın nedenini bilmiyorum
Aa sen bebis istiyor musunKız ben hem spor hem diyet hemde korunmuyorum
İstiyorum ama olmuyor kuzum bende saldım çayıra ya tutarsa hesabıAa sen bebis istiyor musun
Niye o kadar yorucu spor yapiyorsun
Çok guzel bır menu afıyet olsnSabah kahvaltım
2tane haşlama yumurta
2tane közlenmiş kapya biber
2dilim salatalık
1dilim peynir
1dilim ekmek
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
1kase çorba
1kepçe barbunya
Ara ögün
1fincan nescafe
Akşam yemegi
2közlenmiş kapya biber salatası yaptım yedim
Avuç içi kadar üzüm
2lt su
1saat eliptik bisiklet
Hayırlısı olsun rahat olunca daha ıyı oluyor:))İstiyorum ama olmuyor kuzum bende saldım çayıra ya tutarsa hesabı
Cnm o zaman dukan biralari kurleri yapmasana senİstiyorum ama olmuyor kuzum bende saldım çayıra ya tutarsa hesabı
Kuzum kilodan olmuyo önce kilo verim sonra olur belkim o arada da olursa olur ya o kafadayım yaniCnm o zaman dukan biralari kurleri yapmasana sen
Kuzum kilodan olmuyo önce kilo verim sonra olur belkim o arada da olursa olur ya o kafadayım yaniCnm o zaman dukan biralari kurleri yapmasana sen
Acildeyim suan igne vurulmaya geldim@Blacksee55 nye bu saate kaldierken yapiyoruz biliyosun
Geçmiş olsun cnm uşutmışsundur ya ayaklarnı fln hava değişimide olblrAcildeyim suan igne vurulmaya geldimagrim cok fena sinirlerim bozuldu yemin ederim. Duvarlara tirmaniyorum agridan. Havadanmi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?