- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.681
Ben ne cektim bugun ya hala inanamiyorum. Istanbuldan nisanlim geldi bayildi sikintidan canimGeçmiş olsun cnm uşutmışsundur ya ayaklarnı fln hava değişimide olblr
Gecmis olsun kuzucujAcildeyim suan igne vurulmaya geldimagrim cok fena sinirlerim bozuldu yemin ederim. Duvarlara tirmaniyorum agridan. Havadanmi ne
Günün menüsü degil dünün menüsü olmuş baya baya kaçamaklı hemde mantılaaaa Börekleeee ohhhhhİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, Domates, biber salatalik, bir kasar peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, böğürtlen reçeli, 3 yesil zeytin
Ara ogun 10:30
Isyerindeki stoklarim bitmis yapamadim
Oglen 14:00
bi Catal su boregi
4 yk manti
3 tane mini ekler pasta
Cay
Ara öğün 16:00
Oglen agir geldi yiyemedim
Aksam 17:30
4 yk mantarli pazi kavurma
Bi dilin ekmek
Ara ogun 21:00
Uyudum
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak seyler tuketmeye calistim
Hastayım, cocuklarda hasta sacma beslendim yine
Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.4
Haftalık hedef: -700
Hedefe kalan: -0
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 8500
Ana hedefe kalan:3400"
Geçmiş olsun canımmmmAcildeyim suan igne vurulmaya geldimagrim cok fena sinirlerim bozuldu yemin ederim. Duvarlara tirmaniyorum agridan. Havadanmi ne
Hadıya geçmiş olsun belkı sende onu kafaya takmıisındırBen ne cektim bugun ya hala inanamiyorum. Istanbuldan nisanlim geldi bayildi sikintidan canimama cok sukur igne iyi geldi kendime geldim
Canim kusura bakma aklimdan çıkmış rahatsızım biraz bu aralar erken uyumustum dünGunaydinlarSekerPancarii kaptanim sonuc listesi hazirlama sirasi sizde hatirlatayim dedim eger isin varsa mesaj at yardimci olurum cnm
GunaydinlarSekerPancarii kaptanim sonuc listesi hazirlama sirasi sizde hatirlatayim dedim eger isin varsa mesaj at yardimci olurum cnm
Canim kusura bakma aklimdan çıkmış rahatsızım biraz bu aralar erken uyumustum dün
Canim musaitsen bu seferlik halledebilir misinbende hatırlatma için gelmiştim ki ...toplight yazmış
çok geçmiş olsunSekerPancarii
Hazırlamak sorun olursa buradayım canım ....
Canim musaitsen bu seferlik halledebilir misin
Teşekkür ederim canimtamamdır canım
Canim ben de hazirlayabilirim sekerpancarinin mesajini yeni gordumbende hatırlatma için gelmiştim ki ...toplight yazmış
çok geçmiş olsunSekerPancarii
Hazırlamak sorun olursa buradayım canım ....
ilkte öyle oluyo canım bana bile tuhaf geliyo ama kapalıyım diye çok takmıyorum kafam rahat ettiBende kestirdim de beğendim mi beğenmedim mi emin değilimsanırım gözümün alışması lazım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?