- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.941
Tokken de yerimacıktın mı sen
En iyisini yapiyosun kuzum cok istedigini Rabbim biliyo zaten sen yine belirtin olsa da evet oldu gözüyle bakma sonrasi daha büyük hayal kırıklığı oluraşılama olunca ister istemez acaba diyorum ama olacak gözü ile bakamıyorum kuzum ama inşallah vardır
Zaten adetle hamilelik belirtisi birbirine benziyo ama kendini taniyosa insan hemen anliyo yine de cok dillendirmeyek 6 gün 6 ay gibi gelecek yohhsa meraktannnberbat bir durum birden mi çıkacaksın yoksa haber verip ihbar kullanacak mısın ? aran nasıl patronlar ile ...
sen hemen iniyorsun birde yeni alınan kilo hemencecik gidiyor ....
ben ümitlenmiyorum adet olacak gibi ağrım var dizlerime kadar indi bel ağrım ....
bende evlendikten sonra adet öncesi ağrılar olmaya başladı birde derler ki evlenince geçer yok öyle bir şey geçmiyor katlanıyor resmen .... idrar rengi bayağı değişti gerçi folik asit kullanıyorum bulanıklaştı ph değeri yüksek su içiyorum saka ya da munzur genelde ..... umudum hiç yok kendimi de alıştırmak istemiyorum toplamak zor oluyor sonra
valla umut etmek istemiyorum test gününe çok var normal adetim cuma günüydü aşılamadan ileri atacak bakalım
ruhum ac diyosunTokken de yerim
Yoh ay tokum baya baya ama yerim yani
hayırlısı olsun kuzum aran iyi ise idare et o da idare etti seni nişan dönemi ... tabi ezdirme idare dediysemaram iyi kuzum seviyorum patronumu o çıkarmadığı sürece çıkmamaya karar verdim paramı er yada geç alırım
inşallahhhhAllah ım insallahh amiinnnn
geçen hafta çok olumluydum da bu haftaöyle düşünme bu sefer inşallah olmuştur iyi düşün iyi olsun
Megersem turşuya açmişim ben kizimla bi kavonaz tursuyu iki gunde yidikruhum ac diyosunbende su an tursu istiyorum tostla cok güzel gidebilirdi
Ay ordan yemesen kendin yap gotur olmaz mi ki. Ilk calismaya basladigimda biyere grmistim yemek yoktu herkes kendi soyluyodu herkes modu kepekli tost flnhe gömdüm yalan yokcorbalar zehir gibi tuzlu köfteler etler kokuyo sebzeler temiz yıkanıyo mu belli değil bi makarna pilav kuru bakliyat yiyebiliym burda
Sen benide yicen yakinda
canim erken yapma testi bak belirtileri ayni oluyomus falan bekle sonra git kan yapberbat bir durum birden mi çıkacaksın yoksa haber verip ihbar kullanacak mısın ? aran nasıl patronlar ile ...
sen hemen iniyorsun birde yeni alınan kilo hemencecik gidiyor ....
ben ümitlenmiyorum adet olacak gibi ağrım var dizlerime kadar indi bel ağrım ....
bende evlendikten sonra adet öncesi ağrılar olmaya başladı birde derler ki evlenince geçer yok öyle bir şey geçmiyor katlanıyor resmen .... idrar rengi bayağı değişti gerçi folik asit kullanıyorum bulanıklaştı ph değeri yüksek su içiyorum saka ya da munzur genelde ..... umudum hiç yok kendimi de alıştırmak istemiyorum toplamak zor oluyor sonra
valla umut etmek istemiyorum test gününe çok var normal adetim cuma günüydü aşılamadan ileri atacak bakalım
YerimAy ordan yemesen kendin yap gotur olmaz mi ki. Ilk calismaya basladigimda biyere grmistim yemek yoktu herkes kendi soyluyodu herkes modu kepekli tost flnorda biri vardi hergun yemek getiriyodu taze fasulye gbi patates gibi sende oyle yapabilirsin bence o saglksiz seyleri yeme.
Sen benide yicen yakinda
canim erken yapma testi bak belirtileri ayni oluyomus falan bekle sonra git kan yap
sen niye buraya ugramıyn belli olduMegersem turşuya açmişim ben kizimla bi kavonaz tursuyu iki gunde yidiksalatalik bek guzel oluyo minik minik uff keske kilo almasam
bakim şu düğün işleri geçsin ayarlıcam kahvaltılık getiriyoruz zaten öğle içinde getiririm olmadıAy ordan yemesen kendin yap gotur olmaz mi ki. Ilk calismaya basladigimda biyere grmistim yemek yoktu herkes kendi soyluyodu herkes modu kepekli tost flnorda biri vardi hergun yemek getiriyodu taze fasulye gbi patates gibi sende oyle yapabilirsin bence o saglksiz seyleri yeme.
Cogu kisi 2. haftada gidiyo kuzum kayboluveriyo ortadano yuzden kurallar sart kall bizimlen zayiflaaağ
aslında orantılıdır vucudum ama kemikli bir hatunumBoyunda uzun çok abartı durmaz bence göbek varsa göbek için sporlar yap verirsin verirsin oda erir geçer gider yerine yenisi gelir bu grupta kilo veren direk soluğu kadın dogumda alıyor gelsin kilolar emeklilik yok bu gruptan ona göre bak son kararınmı eminmisin bu guruba gelmek istedigin den
70 kg canım hedefim 60 ama ilk hedef 65 olsun ulaşınca tekrar hederf belirleyelim ne dersiniz
Merhaba herkese sabah çok erken uyandık uyumuşuz bır geldım herkescıkler gelmişşş boylemsayfa okumak daha guzel@mihracee hoşgeldınn kılon boyuna gore çok ıyı geldı olçulerın neler
o çatlama dönemi berbattı bilirsin sende adım atarken canım çıkıyordu wc sıkıntıydı ... geçen hafta geçti ama o belirtiler bir bel ağrısı kaldı normal adet düzeni ağrısına döndü vücutta 11 .gün kalıyormuş arkadaşın doktoru söylemişti ona bugün yarın gibi yapsam dediğin gibi olur zaten çok az kaldı sabredeyim aıcıkBütün belirtiler çatlatma ignesinin belirtileri kuzum aynı şeyleri yaşadım hamile gibi oluyorsun bunlara çok takılma gününden önce test yapma ignede hcg hormonu var pozitif çıkar bende kanda pizitif çıktı sonra sıfırlandı çünkü hayal kırıklığı yaşadım gününü bekle adet olmazsan kanda baktır ama erken test yapma yanılırsın benim gibi sonra şok
aminnn inşallah rabbim sizden de duysunEn iyisini yapiyosun kuzum cok istedigini Rabbim biliyo zaten sen yine belirtin olsa da evet oldu gözüyle bakma sonrasi daha büyük hayal kırıklığı olurhayirlisini isteyelim hep insallah minigin gelir
kendimi diziye müziğe vurdum ama çoğu gitmiş azı kalmışZaten adetle hamilelik belirtisi birbirine benziyo ama kendini taniyosa insan hemen anliyo yine de cok dillendirmeyek 6 gün 6 ay gibi gelecek yohhsa meraktannn
salatalık mı kornişon mu ?Megersem turşuya açmişim ben kizimla bi kavonaz tursuyu iki gunde yidiksalatalik bek guzel oluyo minik minik uff keske kilo almasam
afiyet olsun ne yedin ne vardı menü deöğle yemeğine gittim geldim ne çok kaynatmışssınız maşallah yawsss
yazdım yazdımafiyet olsun ne yedin ne vardı menü de
evde test yaparım ama erken yapmam hazırlıklı gitmek istiyorum negatifi şak diye duyarsam kendimi tutamam orda ..... zaten cesaretim de yok yapmayaAy ordan yemesen kendin yap gotur olmaz mi ki. Ilk calismaya basladigimda biyere grmistim yemek yoktu herkes kendi soyluyodu herkes modu kepekli tost flnorda biri vardi hergun yemek getiriyodu taze fasulye gbi patates gibi sende oyle yapabilirsin bence o saglksiz seyleri yeme.
Sen benide yicen yakinda
canim erken yapma testi bak belirtileri ayni oluyomus falan bekle sonra git kan yap
Evleniceksin zaten sabah kocisinle kendine guzel kahvalto hazirlarsin yer cikarsiniz. Oglen icinde yaninda getrmis olursnsen niye buraya ugramıyn belli oldu
bakim şu düğün işleri geçsin ayarlıcam kahvaltılık getiriyoruz zaten öğle içinde getiririm olmadı
hem pilav hem ekmk mimenümü şimdiden yazsam akşam belli çünkü yorumunuza göre akşama ayar çekerim
sabah 4 tane oreo
öğlen 1 tavuk kalça but haşlama 2 parça patateside vardı, 3 çatal pilav, 1 dilim ekmek,2 biber turşusu
akşam fırında zeytinyağı ile harmanladığım karışık kızartma şöyle 4-5 kaşık doluca yerim sanırım, 4 köfte, 1 bardak ayran
1 salkım üzüm
.çok abarttım dimiiyiki diyetteyim
yemek suluyduhem pilav hem ekmk mineden peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?