Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aşılama olunca ister istemez acaba diyorum ama olacak gözü ile bakamıyorum kuzum ama inşallah vardır
En iyisini yapiyosun kuzum cok istedigini Rabbim biliyo zaten sen yine belirtin olsa da evet oldu gözüyle bakma sonrasi daha büyük hayal kırıklığı olur hayirlisini isteyelim hepinsallah minigin gelir

Zaten adetle hamilelik belirtisi birbirine benziyo ama kendini taniyosa insan hemen anliyo yine de cok dillendirmeyek 6 gün 6 ay gibi gelecek yohhsa meraktannn

aram iyi kuzum seviyorum patronumu o çıkarmadığı sürece çıkmamaya karar verdim paramı er yada geç alırım
hayırlısı olsun kuzum aran iyi ise idare et o da idare etti seni nişan dönemi ... tabi ezdirme idare dediysem

Allah ım insallahh amiinnnn
inşallahhhh

öyle düşünme bu sefer inşallah olmuştur iyi düşün iyi olsun
geçen hafta çok olumluydum da bu hafta

he gömdüm yalan yok corbalar zehir gibi tuzlu köfteler etler kokuyo sebzeler temiz yıkanıyo mu belli değil bi makarna pilav kuru bakliyat yiyebiliym burda
Ay ordan yemesen kendin yap gotur olmaz mi ki. Ilk calismaya basladigimda biyere grmistim yemek yoktu herkes kendi soyluyodu herkes modu kepekli tost fln orda biri vardi hergun yemek getiriyodu taze fasulye gbi patates gibi sende oyle yapabilirsin bence o saglksiz seyleri yeme.
Sen benide yicen yakinda
canim erken yapma testi bak belirtileri ayni oluyomus falan bekle sonra git kan yap

Yerimkesin nett

Megersem turşuya açmişim ben kizimla bi kavonaz tursuyu iki gunde yidik salatalik bek guzel oluyo minik minikuff keske kilo almasam
sen niye buraya ugramıyn belli oldu

bakim şu düğün işleri geçsin ayarlıcam kahvaltılık getiriyoruz zaten öğle içinde getiririm olmadı

Cogu kisi 2. haftada gidiyo kuzum kayboluveriyo ortadan o yuzden kurallar sart kall bizimlenzayiflaaağ

yok yok öyle bir niyetim yok sadece diyete birden karar verdim kafamı dağıtmak için biraz adaptasyonda zor olacak yoksa buralarda kalırım kaçmam merak etmeyin.

aslında orantılıdır vucudum ama kemikli bir hatunum o yüzden çok zayıflasamda kemiklerdne dolayı her daim iri kıyım gösteriyorum.

mihracee kuzum bana guncel kilonu ve hedef kilonu soyle tatlim
70 kg canım hedefim 60 ama ilk hedef 65 olsun ulaşınca tekrar hederf belirleyelim ne dersiniz

Merhaba herkese sabah çok erken uyandık uyumuşuz bır geldım herkescıkler gelmişşş boylemsayfa okumak daha guzel @mihracee hoşgeldınn kılon boyuna gore çok ıyı geldı olçulerın neler

merhabalarrr. hiç ölçmedim kendimi korkulu rüyamm akşam ölüçüp yazayım bir kenara

o çatlama dönemi berbattı bilirsin sende adım atarken canım çıkıyordu wc sıkıntıydı ... geçen hafta geçti ama o belirtiler bir bel ağrısı kaldı normal adet düzeni ağrısına döndü vücutta 11 .gün kalıyormuş arkadaşın doktoru söylemişti ona bugün yarın gibi yapsam dediğin gibi olur zaten çok az kaldı sabredeyim aıcık

En iyisini yapiyosun kuzum cok istedigini Rabbim biliyo zaten sen yine belirtin olsa da evet oldu gözüyle bakma sonrasi daha büyük hayal kırıklığı olur hayirlisini isteyelim hepinsallah minigin gelir
aminnn inşallah rabbim sizden de duysun

Zaten adetle hamilelik belirtisi birbirine benziyo ama kendini taniyosa insan hemen anliyo yine de cok dillendirmeyek 6 gün 6 ay gibi gelecek yohhsa meraktannn
kendimi diziye müziğe vurdum ama çoğu gitmiş azı kalmış bir arkadaşım aşılama ile ikizlere hamiş kalmıştı onun kafasını yiyorum zaman hemen geçiyor yazık kıza birde beni çekiyor

menümü şimdiden yazsam akşam belli çünkü yorumunuza göre akşama ayar çekerim

sabah 4 tane oreo
öğlen 1 tavuk kalça but haşlama 2 parça patateside vardı, 3 çatal pilav, 1 dilim ekmek,2 biber turşusu
akşam fırında zeytinyağı ile harmanladığım karışık kızartma şöyle 4-5 kaşık doluca yerim sanırım, 4 köfte, 1 bardak ayran
1 salkım üzüm

.çok abarttım dimi iyiki diyetteyim

evde test yaparım ama erken yapmam hazırlıklı gitmek istiyorum negatifi şak diye duyarsam kendimi tutamam orda ..... zaten cesaretim de yok yapmaya

hem pilav hem ekmk mi neden peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…