Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yemek suluydu yedim bir dilim pilav aslında yazdığıma bile değmez azcıktı
tadımlık
ama olmasa iyiydi ilk günüme verin
tam bilmiyorumda 3 kaşık ekmek 1 dilim pilav eder bence yani 2 dilim ekmek yemiş oldun
dikkat edeceeesiiinn incecik olacaaasıınn yoosaamm

ilk günün acemiliği dimi kuzum adepte olursun yarın
pilav olmamış ekmek yeterliydi yada ekmek yemcektin....
akşama 4 köfte yeter 1 bardak ayran yanına salata kızartma fırında bile olsa menü ye göre çok olur
1 salkım üzümdeki kaloriyi söylemek bile istemiyorum üzüm şekerli bir meyve bizim az yememiz lazım şeker içeren gıdaları üzümü bir avuç yap yanına da 2 ceviz yada 5 6 badem yersen tamamdır
günlük kaç lt su içiyorsun

frın kızarmata fırında sebze desem daha masum olar sanırım köfte yemeyeyim ondan yiyeyim yaa ne olurrr
üzüm yerine elma yiyebilirim 1 tane de mandalina fındık fıstık kahvaltıda yerim olmazmı.

hayırlısı olsun kuzum aran iyi ise idare et o da idare etti seni nişan dönemi ... tabi ezdirme idare dediysem

inşallahhhh

geçen hafta çok olumluydum da bu hafta

Etmeye çalışıyorum ama artık iyice canım sıkılmaya başladı benimde ödemelerim var o vermeyince sıkıntıya düsüyorum çıkamıyorumda kalamıyorumda

niye bu hafta böyle

frın kızarmata fırında sebze desem daha masum olar sanırım köfte yemeyeyim ondan yiyeyim yaa ne olurrr
üzüm yerine elma yiyebilirim 1 tane de mandalina fındık fıstık kahvaltıda yerim olmazmı.
2 köfte 2 kaşık sebzeden ye az yağ kouyorsan benim gibi masum oluyor zaten
elma iyi olur yanına mandalina da yiyebilirsin ..
yumurta kalitesi için diyetisyene gitmiştim kaliteyi etkileyen şeyler soyagiller beyaz ekmek ... birkaç şey daha vardı şeker zaten zararlı heleki çay şekerleri doğal şeker neyse de .
kahvaltıyı mutlaka yap fındık fıstık ile ara öğün yap

aminnn inşallah

sen niye buraya ugramıyn belli oldu

bakim şu düğün işleri geçsin ayarlıcam kahvaltılık getiriyoruz zaten öğle içinde getiririm olmadı
Yoh aplamm ondan değel gocam erken geliyo isten bu hafta ondan gelemiyom gunduz isleri hallediyom

Coh eglenceli grup giden kaybediyii kahkahayi

Ayyy hadi inşallah senin de ikizlerin olarr bi kiz bi erkek

Etmeye çalışıyorum ama artık iyice canım sıkılmaya başladı benimde ödemelerim var o vermeyince sıkıntıya düsüyorum çıkamıyorumda kalamıyorumda

niye bu hafta böyle
bu hafta bende iş değiştirmeyi çok düşündüm ama vazgeçtim bende kötü oluyor böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…