- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.961
he 10gün kaldıEvleniceksin zaten sabah kocisinle kendine guzel kahvalto hazirlarsin yer cikarsiniz. Oglen icinde yaninda getrmis olursn
tam bilmiyorumda 3 kaşık ekmek 1 dilim pilav eder bence yani 2 dilim ekmek yemiş oldunyemek suluyduyedim bir dilim pilav aslında yazdığıma bile değmez azcıktı
tadımlık
ama olmasa iyiydi ilk günüme verin
ilk günün acemiliği dimi kuzum adepte olursun yarınmenümü şimdiden yazsam akşam belli çünkü yorumunuza göre akşama ayar çekerim
sabah 4 tane oreo
öğlen 1 tavuk kalça but haşlama 2 parça patateside vardı, 3 çatal pilav, 1 dilim ekmek,2 biber turşusu
akşam fırında zeytinyağı ile harmanladığım karışık kızartma şöyle 4-5 kaşık doluca yerim sanırım, 4 köfte, 1 bardak ayran
1 salkım üzüm
.çok abarttım dimiiyiki diyetteyim
3 kaşıkmı :Otam bilmiyorumda 3 kaşık ekmek 1 dilim pilav eder bence yani 2 dilim ekmek yemiş oldun
dikkat edeceeesiiinn incecik olacaaasıınn yoosaamm
he catal mıydı o sorry3 kaşıkmı :O
3 çatal 3 çatal
frın kızarmata fırında sebze desem daha masum olar sanırımilk günün acemiliği dimi kuzum adepte olursun yarın
pilav olmamış ekmek yeterliydi yada ekmek yemcektin....
akşama 4 köfte yeter 1 bardak ayran yanına salata kızartma fırında bile olsa menü ye göre çok olur
1 salkım üzümdeki kaloriyi söylemek bile istemiyorum üzüm şekerli bir meyve bizim az yememiz lazım şeker içeren gıdaları üzümü bir avuç yap yanına da 2 ceviz yada 5 6 badem yersen tamamdır
günlük kaç lt su içiyorsun
Sabirevde test yaparım ama erken yapmam hazırlıklı gitmek istiyorum negatifi şak diye duyarsam kendimi tutamam orda ..... zaten cesaretim de yok yapmaya
Evettthe 10gün kaldı
belki kahvaltılarımda düzene girer su aralar yemek düzenim sıfır
Haahahhaahahahah 3 kasik ekmek 1 dilim pilavmi eder koptmtam bilmiyorumda 3 kaşık ekmek 1 dilim pilav eder bence yani 2 dilim ekmek yemiş oldun
dikkat edeceeesiiinn incecik olacaaasıınn yoosaamm
hayırlısı olsun kuzum aran iyi ise idare et o da idare etti seni nişan dönemi ... tabi ezdirme idare dediysem
inşallahhhh
geçen hafta çok olumluydum da bu hafta
az kaldıEvetttkervana sende katiliyosun
o neydı gııızzzHaahahhaahahahah 3 kasik ekmek 1 dilim pilavmi eder koptm
2 köfte 2 kaşık sebzeden ye az yağ kouyorsan benim gibi masum oluyor zatenfrın kızarmata fırında sebze desem daha masum olar sanırımköfte yemeyeyim ondan yiyeyim yaa ne olurrr
üzüm yerine elma yiyebilirim 1 tane de mandalina fındık fıstık kahvaltıda yerim olmazmı.
aminnn inşallah
Yoh aplamm ondan değelsen niye buraya ugramıyn belli oldu
bakim şu düğün işleri geçsin ayarlıcam kahvaltılık getiriyoruz zaten öğle içinde getiririm olmadı
Coh eglenceli grup giden kaybediyii kahkahayiyok yok öyle bir niyetim yok sadece diyete birden karar verdim kafamı dağıtmak için biraz adaptasyonda zor olacak yoksa buralarda kalırım kaçmam merak etmeyin.
aslında orantılıdır vucudum ama kemikli bir hatunumo yüzden çok zayıflasamda kemiklerdne dolayı her daim iri kıyım gösteriyorum.
70 kg canım hedefim 60 ama ilk hedef 65 olsun ulaşınca tekrar hederf belirleyelim ne dersiniz
merhabalarrr. hiç ölçmedim kendimikorkulu rüyamm akşam ölüçüp yazayım bir kenara
Ayyy hadi inşallah senin de ikizlerin olarro çatlama dönemi berbattı bilirsin sende adım atarken canım çıkıyordu wc sıkıntıydı ... geçen hafta geçti ama o belirtiler bir bel ağrısı kaldı normal adet düzeni ağrısına döndü vücutta 11 .gün kalıyormuş arkadaşın doktoru söylemişti ona bugün yarın gibi yapsam dediğin gibi olur zaten çok az kaldı sabredeyim aıcık
aminnn inşallah rabbim sizden de duysun
kendimi diziye müziğe vurdum ama çoğu gitmiş azı kalmışbir arkadaşım aşılama ile ikizlere hamiş kalmıştı onun kafasını yiyorum zaman hemen geçiyor yazık kıza birde beni çekiyor
bu hafta bende iş değiştirmeyi çok düşündüm ama vazgeçtim bendeEtmeye çalışıyorum ama artık iyice canım sıkılmaya başladıbenimde ödemelerim var o vermeyince sıkıntıya düsüyorum çıkamıyorumda kalamıyorumda
niye bu hafta böyle
Miniciklere kornison mu diyoduk gibsalatalık mı kornişon mu ?
ayy ne güzel olur bir kız bir erkek birden büyürlerAyyy hadi inşallah senin de ikizlerin olarrbi kiz bi erkek
gocana söyle gelmesin az dısarda gezsinYoh aplamm ondan değelgocam erken geliyo isten bu hafta ondan gelemiyom gunduz isleri hallediyom
salatalık kornişon ayrı kız minicik olanların büyükleride oluyorMiniciklere kornison mu diyoduk gibevey kornison severinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?