- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.981
Ayy o kahvaltın beni öldürdü o ney gizmenümü şimdiden yazsam akşam belli çünkü yorumunuza göre akşama ayar çekerim
sabah 4 tane oreo
öğlen 1 tavuk kalça but haşlama 2 parça patateside vardı, 3 çatal pilav, 1 dilim ekmek,2 biber turşusu
akşam fırında zeytinyağı ile harmanladığım karışık kızartma şöyle 4-5 kaşık doluca yerim sanırım, 4 köfte, 1 bardak ayran
1 salkım üzüm
.çok abarttım dimiiyiki diyetteyim
Ay bilmiyom ki neydi benim yedigimsalatalık kornişon ayrı kız minicik olanların büyükleride oluyor
Bende 17.gün pozitif çıktı 2gün sonrada sıfırlandı deger çatlatma ignesi ne ragmen yumurta çatlamamış kist olmuştu o yüzden adetim gecikmiş o yüzden erken test yapma derim ben yinede sen bilirsin kuzumo çatlama dönemi berbattı bilirsin sende adım atarken canım çıkıyordu wc sıkıntıydı ... geçen hafta geçti ama o belirtiler bir bel ağrısı kaldı normal adet düzeni ağrısına döndü vücutta 11 .gün kalıyormuş arkadaşın doktoru söylemişti ona bugün yarın gibi yapsam dediğin gibi olur zaten çok az kaldı sabredeyim aıcık
aminnn inşallah rabbim sizden de duysun
kendimi diziye müziğe vurdum ama çoğu gitmiş azı kalmışbir arkadaşım aşılama ile ikizlere hamiş kalmıştı onun kafasını yiyorum zaman hemen geçiyor yazık kıza birde beni çekiyor
Sebep neydi kihem pilav hem ekmk mineden peki
Bende 17.gün pozitif çıktı 2gün sonrada sıfırlandı deger çatlatma ignesi ne ragmen yumurta çatlamamış kist olmuştu o yüzden adetim gecikmiş o yüzden erken test yapma derim ben yinede sen bilirsin kuzumo çatlama dönemi berbattı bilirsin sende adım atarken canım çıkıyordu wc sıkıntıydı ... geçen hafta geçti ama o belirtiler bir bel ağrısı kaldı normal adet düzeni ağrısına döndü vücutta 11 .gün kalıyormuş arkadaşın doktoru söylemişti ona bugün yarın gibi yapsam dediğin gibi olur zaten çok az kaldı sabredeyim aıcık
kendimi diziye müziğe vurdum ama çoğu gitmiş azı kalmışbir arkadaşım aşılama ile ikizlere hamiş kalmıştı onun kafasını yiyorum zaman hemen geçiyor yazık kıza birde beni çekiyor
Gahgahgahgahgahhjjtam bilmiyorumda 3 kaşık ekmek 1 dilim pilav eder bence yani 2 dilim ekmek yemiş oldun
dikkat edeceeesiiinn incecik olacaaasıınn yoosaamm
Coh eglenceli grup giden kaybediyii kahkahayi
Ayy o kahvaltın beni öldürdü o ney gizYumurta tambugday ekmek peynir falan yiseydin oglen pilavdan tatmışsın o guzel ama ekmegi yemeyebilirdin kuzum gerisi gayet guzel
ne yazdiginij farkinda bile degilsn kafan gidikaz kaldı
o neydı gııızzzne yazmışım ben öyle
açlıkta gözü dönmüş arkidşinGahgahgahgahgahhjjneye güldüğümü anladin bence
turşu mu turşu salatalık cinsi mi aynen öyle göm gitsin bende fuarı bekliyorum orda bir kadın kendi yapıyordu bildiğim salataya koyduğumuz salatalıktan ondan alırım ...Ay bilmiyom ki neydi benim yedigimahahahah
Evet başını kaldiramazsin ikisine bakmaktanayy ne güzel olur bir kız bir erkek birden büyürler
Bende kasık batması olmadı acayip göğüs hassasiyeti oldu sık idrara çıkma karında şişlik gaz aşırı kilo yapıyo igne 3kilo fark etmişti amann ne sıkıntılı günlerdi allah senin yardımcın olsun hiç kafaya takamam şimcik onları zayıflamak güzelkio çatlama dönemi berbattı bilirsin sende adım atarken canım çıkıyordu wc sıkıntıydı ... geçen hafta geçti ama o belirtiler bir bel ağrısı kaldı normal adet düzeni ağrısına döndü vücutta 11 .gün kalıyormuş arkadaşın doktoru söylemişti ona bugün yarın gibi yapsam dediğin gibi olur zaten çok az kaldı sabredeyim aıcık
yapma cesaretim yok ki test bile almadım düşün yani bir yanımda istiyor ama dediğine katılıyorum .....Bende 17.gün pozitif çıktı 2gün sonrada sıfırlandı deger çatlatma ignesi ne ragmen yumurta çatlamamış kist olmuştu o yüzden adetim gecikmiş o yüzden erken test yapma derim ben yinede sen bilirsin kuzum
Her türlü yer o @keptinnaçlıkta gözü dönmüş arkidşinekmekği kaşıkla pilavı dilimleyerek yemek istiyor sanırım
kızz diyette bile aklın bebikteeeyapma cesaretim yok ki test bile almadım düşün yani bir yanımda istiyor ama dediğine katılıyorum .....
Hee giz tursunun her cesitini severimmm valla kaynanam salatalik karışık kuracak bize annemde patlican kurmus anneannemle bana kurmuslarturşu mu turşu salatalık cinsi mi aynen öyle göm gitsin bende fuarı bekliyorum orda bir kadın kendi yapıyordu bildiğim salataya koyduğumuz salatalıktan ondan alırım ...
diyet yapmaya gerek kalmaz böylece kendiliğinden giderEvet başını kaldiramazsin ikisine bakmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?