Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy o kahvaltın beni öldürdü o ney giz Yumurta tambugday ekmek peynir falan yiseydin oglen pilavdan tatmışsın o guzel ama ekmegi yemeyebilirdin kuzum gerisi gayet guzel

Bende 17.gün pozitif çıktı 2gün sonrada sıfırlandı deger çatlatma ignesi ne ragmen yumurta çatlamamış kist olmuştu o yüzden adetim gecikmiş o yüzden erken test yapma derim ben yinede sen bilirsin kuzum

Bende 17.gün pozitif çıktı 2gün sonrada sıfırlandı deger çatlatma ignesi ne ragmen yumurta çatlamamış kist olmuştu o yüzden adetim gecikmiş o yüzden erken test yapma derim ben yinede sen bilirsin kuzum

Coh eglenceli grup giden kaybediyii kahkahayi
sırf onun içn bile kalırım ya
Ayy o kahvaltın beni öldürdü o ney giz Yumurta tambugday ekmek peynir falan yiseydin oglen pilavdan tatmışsın o guzel ama ekmegi yemeyebilirdin kuzum gerisi gayet guzel

öğlen diyete başlamaya karar verince böyle oluyor yaaa
ben kahvaltı yapamıyorum kii ofss poça açmaa sabahlarıı yedim yedim şiştim işteee yarın yapacağım bir güzellik
bir başlarsam tam olarak sert diyet yaparım ama işte başlama kısmı kasıyor
teşekkürler yorumlar için

Bende kasık batması olmadı acayip göğüs hassasiyeti oldu sık idrara çıkma karında şişlik gaz aşırı kilo yapıyo igne 3kilo fark etmişti amann ne sıkıntılı günlerdi allah senin yardımcın olsun hiç kafaya takamam şimcik onları zayıflamak güzelki

yapma cesaretim yok ki test bile almadım düşün yani bir yanımda istiyor ama dediğine katılıyorum .....

turşu mu turşu salatalık cinsi mi aynen öyle göm gitsin bende fuarı bekliyorum orda bir kadın kendi yapıyordu bildiğim salataya koyduğumuz salatalıktan ondan alırım ...
Hee giz tursunun her cesitini severimmm valla kaynanam salatalik karışık kuracak bize annemde patlican kurmus anneannemle bana kurmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…